Max Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Daca aveti de adus o masina din Anglia in zilele urmatoare va rog sa ma contactati. Eu voi veni cu o masina cu platforma pe care voi putea pune o alta masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Re: Are cineva de adus vreo masina din Anglia? masina nu, dar o aripa de discovery II din 2000 se poate aduce? The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
serpalo_ct Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Re: Are cineva de adus vreo masina din Anglia? salutare! cam cat ar costa pt o masina 1.5 tone? multumesc! - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 26, 2008 Autor Partajează Postat August 26, 2008 Re: Are cineva de adus vreo masina din Anglia? masina nu, dar o aripa de discovery II din 2000 se poate aduce? Sigur. Daca o gasesti si stii de unde sa o iau, cu cea mai mare placere. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Re: Are cineva de adus vreo masina din Anglia? masina nu, dar o aripa de discovery II din 2000 se poate aduce? Sigur. Daca o gasesti si stii de unde sa o iau, cu cea mai mare placere. multumesc! zi-mi zona in care ajungi ca sa stiu unde sa caut pe traseul tau. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 26, 2008 Autor Partajează Postat August 26, 2008 Re: Are cineva de adus vreo masina din Anglia? masina nu' date=' dar o aripa de discovery II din 2000 se poate aduce?[/quote'] Sigur. Daca o gasesti si stii de unde sa o iau, cu cea mai mare placere. multumesc! zi-mi zona in care ajungi ca sa stiu unde sa caut pe traseul tau.[/quote:hj8m5ecz] Manchester, Londra si in sudul Londrei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat August 26, 2008 Autor Partajează Postat August 26, 2008 Re: Are cineva de adus vreo masina din Anglia? Cu masina am rezolvat. O sa aduc masina lui Pepi. Daca mai are nevoie cineva de alte piese sa imi spuneti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Re: Are cineva de adus vreo masina din Anglia? cind pleci? The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate