Flo123123 Postat Februarie 24, 2015 Partajează Postat Februarie 24, 2015 Imi aduc aminte de la IMS ca aveam o schema a masinii cu indicarea tuturor punctelor (locurilor) de gresare si mentiunea la cati km se facea operatiunea. Exista ceva asemanator si la J7 diesel ? Merci Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emanoeladrian Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Puncte de gresare si periodicitatea gresarii Un manual de intretinere iti poate da raspunsurile la intrebari, totusi, punctele de gresare sunt vizibile la transmisie/homocinetica deci vizual le poti gasi cu usurinta. In ceeace priveste intervalul de gresare cred ca 'Preventive Maintenance' ar fi cel mai potrivit lucru in cazul nostru. Eu de exemplu nu fac Off-Road si obisnuiesc sa fac gresarile primavara si toamna ceeace asigura mai mult decat suficienta lubrifiere transmisiei. Acum, cazul masinilor participante la OFF-Road este mai delicat, eu unul as reface gresarile dupa fiecare innoroire/curatare/spalare. Unde intra noroi si apa acolo trebuie reprotejat/gresat dupa curatare. Cei care participa la concursuri pot spune cum procedeaza cel mai bine, cred eu. RAV 4 Model Luxury 2018. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Februarie 26, 2015 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Puncte de gresare si periodicitatea gresarii Un manual de intretinere iti poate da raspunsurile la intrebari, totusi, punctele de gresare sunt vizibile la transmisie/homocinetica deci vizual le poti gasi cu usurinta. In ceeace priveste intervalul de gresare cred ca 'Preventive Maintenance' ar fi cel mai potrivit lucru in cazul nostru. Eu de exemplu nu fac Off-Road si obisnuiesc sa fac gresarile primavara si toamna ceeace asigura mai mult decat suficienta lubrifiere transmisiei. Acum, cazul masinilor participante la OFF-Road este mai delicat, eu unul as reface gresarile dupa fiecare innoroire/curatare/spalare. Unde intra noroi si apa acolo trebuie reprotejat/gresat dupa curatare. Cei care participa la concursuri pot spune cum procedeaza cel mai bine, cred eu. Ai un "manual de intretinere" ? Baga !! Dau BR sau echivalente !! Florin LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flo123123 Postat Martie 3, 2015 Autor Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Puncte de gresare si periodicitatea gresarii Am gasit ceva pe net, desenul este pt versiunile mai lungi, de la J73 incolo LJ70, ex Jimny, ex IMS M461 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
robertz Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Puncte de gresare si periodicitatea gresarii Interesanta schema, la J7 vei gresa doar A,B,E eu nu am intalnit cruci duble, iar articulatii gresabile la directie am vazut la modele HD - cele cu arcuri lamelare- eu pentru a gresa homocinetica am montat gresoare similare celor de la cardane. @Landcruiser Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate