Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Puncte de gresare si periodicitatea gresarii

Flo123123

Postări Recomandate

Re: Puncte de gresare si periodicitatea gresarii

Un manual de intretinere iti poate da raspunsurile la intrebari, totusi, punctele de gresare sunt vizibile la transmisie/homocinetica deci vizual le poti gasi cu usurinta. In ceeace priveste intervalul de gresare cred ca 'Preventive Maintenance' ar fi cel mai potrivit lucru in cazul nostru. Eu de exemplu nu fac Off-Road si obisnuiesc sa fac gresarile primavara si toamna ceeace asigura mai mult decat suficienta lubrifiere transmisiei.

Acum, cazul masinilor participante la OFF-Road este mai delicat, eu unul as reface gresarile dupa fiecare innoroire/curatare/spalare. Unde intra noroi si apa acolo trebuie reprotejat/gresat dupa curatare.

Cei care participa la concursuri pot spune cum procedeaza cel mai bine, cred eu.

RAV 4 Model Luxury 2018.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Un manual de intretinere iti poate da raspunsurile la intrebari, totusi, punctele de gresare sunt vizibile la transmisie/homocinetica deci vizual le poti gasi cu usurinta. In ceeace priveste intervalul de gresare cred ca 'Preventive Maintenance' ar fi cel mai potrivit lucru in cazul nostru. Eu de exemplu nu fac Off-Road si obisnuiesc sa fac gresarile primavara si toamna ceeace asigura mai mult decat suficienta lubrifiere transmisiei.

Acum, cazul masinilor participante la OFF-Road este mai delicat, eu unul as reface gresarile dupa fiecare innoroire/curatare/spalare. Unde intra noroi si apa acolo trebuie reprotejat/gresat dupa curatare.

Cei care participa la concursuri pot spune cum procedeaza cel mai bine, cred eu.

Ai un "manual de intretinere" ? Baga !!

Dau BR sau echivalente !!

Florin

LJ70, ex Jimny, ex IMS M461
Link spre comentariu

Interesanta schema, la J7 vei gresa doar A,B,E eu nu am intalnit cruci duble, iar articulatii gresabile la directie am vazut la modele HD - cele cu arcuri lamelare- eu pentru a gresa homocinetica am montat gresoare similare celor de la cardane.

@Landcruiser
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare