Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recipiente pentru APA

Postări Recomandate

Eu am folosit de-a lungul ultimilor 3 ani primul model cel la 50 / 55 lei...cumparat din Bricostore ( sau hornbach )... tot undeva pe la acelasi pret...sunt excelente si le recomand.

... mai exista niste modele interesante care se prinde pe roata de rezerva a masinii, pe laterale, porbagaj plafon...etc:

161722-add1-lg.jpg.f4620c9a37519406d8a9371010334aaa.jpg

161722-lg.jpg.afb1ea451387729235769762a4bcc305.jpg

si inclusiv pe ATV-uri, motoare : https://www.rotopax.com

si o prezentare pe youtube:

Editat de worldscape

Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift

Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift

Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift

http://www.ClubJeepRomania.ro

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Bidoane/recipiente cu robinet

Stricam topicul de vanzare al omului....

Si eu,dar dupa o perioada apa din el se deterioreaza.....mi-am achizitionat o lingura din Ag pt rezolvarea problemei....

Balangane si face zgomot la denivelari daca-i jumatate....., plus ca am robinet ce -i da si aer, nu aerisitor -alta gaura.....

robinetul este 55 lei in plus.Robinetul metalic -ca in foto era montat in dop si la prima cazatura in cap....pa-pa s-a rupt.

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

Re: Bidoane/recipiente cu robinet

Stricam topicul de vanzare al omului....

Si eu,dar dupa o perioada apa din el se deterioreaza.....mi-am achizitionat o lingura din Ag pt rezolvarea problemei....

Balangane si face zgomot la denivelari daca-i jumatate-peretele subtire isi spune cuvantul....., plus ca am robinet ce-i da si aer, nu varianta aerisitor cu alta gaura.....

robinetul asta este 55 lei in plus si vine montat in dop.Robinetul metalic -ca in foto era montat tot in dop si la prima cazatura in cap....pa-pa s-a rupt.

PS: Daca ne vede un moderator si ne ajuta, ar fi ok sa iasa un topic nou cu bidoane si variatiuni personale in sectiunea dedicata

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare