worldscape Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 (editat) Eu am folosit de-a lungul ultimilor 3 ani primul model cel la 50 / 55 lei...cumparat din Bricostore ( sau hornbach )... tot undeva pe la acelasi pret...sunt excelente si le recomand. ... mai exista niste modele interesante care se prinde pe roata de rezerva a masinii, pe laterale, porbagaj plafon...etc: si inclusiv pe ATV-uri, motoare : https://www.rotopax.com si o prezentare pe youtube: Editat Februarie 26, 2015 de worldscape Jeep Wrangler YJ - 1989 - 2.5" Lift Jeep Wrangler TJ - Sahara Limited Edition 2001 - 4" Lift Jeep Wrangler TJ - Rubicon Express - Custom Made 1997 - 6" Lift http://www.ClubJeepRomania.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Bidoane/recipiente cu robinet Stricam topicul de vanzare al omului.... Si eu,dar dupa o perioada apa din el se deterioreaza.....mi-am achizitionat o lingura din Ag pt rezolvarea problemei.... Balangane si face zgomot la denivelari daca-i jumatate....., plus ca am robinet ce -i da si aer, nu aerisitor -alta gaura..... robinetul este 55 lei in plus.Robinetul metalic -ca in foto era montat in dop si la prima cazatura in cap....pa-pa s-a rupt. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Februarie 26, 2015 Partajează Postat Februarie 26, 2015 Re: Bidoane/recipiente cu robinet Stricam topicul de vanzare al omului.... Si eu,dar dupa o perioada apa din el se deterioreaza.....mi-am achizitionat o lingura din Ag pt rezolvarea problemei.... Balangane si face zgomot la denivelari daca-i jumatate-peretele subtire isi spune cuvantul....., plus ca am robinet ce-i da si aer, nu varianta aerisitor cu alta gaura..... robinetul asta este 55 lei in plus si vine montat in dop.Robinetul metalic -ca in foto era montat tot in dop si la prima cazatura in cap....pa-pa s-a rupt. PS: Daca ne vede un moderator si ne ajuta, ar fi ok sa iasa un topic nou cu bidoane si variatiuni personale in sectiunea dedicata Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate