FordRanger Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Credeti sau nu in puterea gandului si a energiilor ?? Eu , de unul singur , in aceasta luna fatidica ( cu regularizarea pe trei luni ) mi-am propus sa platesc factura la gaz integral . Probabil ca voi reusi pana la urma. O fi ceva ? Sau , o fi si altceva ? :ha: Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Doco Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 (editat) Re: Credeti sau nu in puterea gandului si a energiilor ?? de dragul discutiei si cu foarte mult respect: @doco, faci o confuzie intre metafizica si fizica. Fizica cuantica nu e metafizica, e o stiinta a naturii; restul paralelelor pe care le-am numit pot fi plasate poate in domeniu. @air_wolf, in fizica cuantica (sa-i spunem mecanica...) toate obiectele au proprietate de unda si o proprietate de particula, dar nu sunt nici una nici alta. Materia poate fi sub forma de unda sau particula, atunci cand este observata va fi doar intr-un singur fel, insa conform teoriei, ea exista in ambele feluri simultan (!) atunci cand nu este observata (asta vroiam sa subliniez, defapt nu poate fi nici una nici alta). Vezi experimentul cu lumina si cele doua fante (double slit experiment), vezi legea observarii, principiul incertitudinii. Insa ceea ce face fizica cuantica si mai interesanta in aceasta discutie, este asa-zisa "legare a particulelor": o particula poate fi influentata direct prin manipularea celei de care este legata, indiferent de distanta dintre ele, iar asta aduce (sau atrage) dupa sine conceptul teoretic al legii atractiei; legea atractiei este o teorie conform careia realitatea se supune gandului, la fel cum materia se supune legii gravitatiei. Exemplele voastre - casa pe deal, tabloul pe care ti-l desenezi in cap la fiecare inceput de an, situatiile imposibile din care reusiti sa iesiti in mod inexplicabil - perfect valabile; in mileniul asta nou, nu mai suntem toti o apa si-un pamant suntem toti o unda si-o particula. In acelasi timp :) Recomand totusi sa nu cadeti prada senzatiei ca urmarind aceste ganduri sau teluri va pierdeti energia; ganditi-va la cata energie suplimentara pierdeti in aceasta situatie, poate astfel veti constata ca aceasta energie investita in teama de epuizare ar putea fi fructificata constructiv. Editat Martie 6, 2015 de Doco Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Doco Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Credeti sau nu in puterea gandului si a energiilor ?? Cand eram studenti , obisnuiam sa ne plimbam cu viitoare sotie intr-o zona cu livezi pe dealul de deasupra orasului. Odata i-am spus ca , vom avea candva o casa in zona .... a ras desigur de mine, n-aveam posibilitati nici pentru o chirie decenta..... acum , locuim aici de peste 10 ani ..... deci s-ar putea sa fie ceva... :) Tibi, ma gandesc la casele din jurul livezilor din tudor - stai in Belvedere, sau poate casa aia de la Vatman? Sau casele de pe deal cu vedere spre Azomures? Am cutreierat destul de mult zonele alea, nu imi trec prin cap alte case :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Credeti sau nu in puterea gandului si a energiilor ?? Eu , de unul singur , in aceasta luna fatidica ( cu regularizarea pe trei luni ) mi-am propus sa platesc factura la gaz integral . Probabil ca voi reusi pana la urma. O fi ceva ? Sau , o fi si altceva ? :ha: daca totusi nu vei reusi s-o platesti si hotii de la gaze vor fugi cu contoru-n spate, inseamna ca nu ti-ai dorit cu destula tarie sa platesti factura. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Credeti sau nu in puterea gandului si a energiilor ?? Pentru cine crede ca suntem "miezul din fanta", oare o fi muncit careva sa construiasca Universul? Sunt sigur ca suntem mult prea mici in fata colosului, si avem nevoie de f f f f f mult timp pentru a intelege ce se intampla in jurul nostru. Asta nu inseamna ca nu trebuie sa fim deschisi la ceva nou si mai ales sa acceptam ca exista lucruri ce momentan nu pot fi explicate. ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Credeti sau nu in puterea gandului si a energiilor ?? daca totusi nu vei reusi s-o platesti si hotii de la gaze vor fugi cu contoru-n spate, inseamna ca nu ti-ai dorit cu destula tarie sa platesti factura. :D Eu te rog repectuos sa nu cobesti :ha: . Sa vezi energie pe mana care va manui coada de lopata ce se va abate pe spinarea angajatilor de la GAZ , care vor indrazni sa imi ia contorul in plina iarna . Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Credeti sau nu in puterea gandului si a energiilor ?? Eu te rog repectuos sa nu cobesti :ha: . Sa vezi energie pe mana care va manui coada de lopata ce se va abate pe spinarea angajatilor de la GAZ , care vor indrazni sa imi ia contorul in plina iarna . e na... de parca nu poti sa tai lemne. :grin: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Credeti sau nu in puterea gandului si a energiilor ?? Ma bazez pe faptul ca ma vei ajuta tu ( la taiatul lemnelor ) , din cauza mustrarilor de constiinta pe care le ai pentru ca ai fost obraznicutz in alte posturi . :grin: Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 6, 2015 Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Credeti sau nu in puterea gandului si a energiilor ?? Ma bazez pe faptul ca ma vei ajuta tu ( la taiatul lemnelor ) , din cauza mustrarilor de constiinta pe care le ai pentru ca ai fost obraznicutz in alte posturi . :grin: use the schwartz! :grin: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Martie 8, 2015 Partajează Postat Martie 8, 2015 (editat) Re: Credeti sau nu in puterea gandului si a energiilor ?? pentru prostul care m-a facut tigan si a adus-o-n discutie si pe maica-mea : 1.nu sunt tigan. ii urasc din adancul ficatului 2.folosesc ce expresii cred eu de cuviinta, n-am jignit pe nimeni 3.daca ai chef de bataie du-te si da-te cu capu' de pereti asa ca il rog, cu respect desigur, sa aiba sictir. Editat Martie 8, 2015 de vortex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Martie 8, 2015 Partajează Postat Martie 8, 2015 Re: Credeti sau nu in puterea gandului si a energiilor ?? Este o dovada ca puterea gandului ( sau a unui gand ) poate dezlantui energii nebanuite. De aceea este musai ca gandurile sa fie unele pozitive , pentru ca si energiile dezlantuite sa fie asemenea . :old Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 (editat) Re: Credeti sau nu in puterea gandului si a energiilor ?? aria de raspandire a dobitocilor este in continua expansiune si se pare ca din ce in ce mai multi au acces la internet. daca le-as raspunde pe masura, energia mea s-ar diminua considerabil. ca sa nu mai vorbim de timp. Editat Martie 9, 2015 de vortex Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
yo2bt Postat Martie 9, 2015 Partajează Postat Martie 9, 2015 (editat) Re: Cine crede si cine nu crede in puterea gandului si a energiilor ?? Imi vin in minte vorbele unui prieten: Daca vrei sa-l faci pe Dumnezeu sa rada, fa-ti planuri... No, planul lui @ALPINA a fost sa afle de la voi daca "credeti sau nu in puterea gandului si a energiilor" si uite ce-a iesit... :grin: Editat Martie 9, 2015 de yo2bt 73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi ORCA - Off Road Club Arad Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Doco Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 (editat) Re: Credeti sau nu in puterea gandului si a energiilor ?? asa ca il rog, cu respect desigur, sa aiba sictir. Eu unul in continuare nu vad nicio farama de respect in faptul ca imi zici dumneata sa tac; daca nu esti deacord cu cele spuse de mine, scrie un argument valid si atunci privim cu alt respect toata discutia, si inclusiv persoana ta. In circumstantele astea, tind sa cred ca @mac01 a avut dreptate sa te puna la punct, chiar daca cuvintele sale nu au fost tocmai civilizate. Daca vrei sa participi intr-o discutie productiva, poate o sa te descurci mai bine daca nu cauti cu tot dinadinsul sa desfiintezi pe cine spune ceva ce n-ai inteles. In fine, ce nu-ti convine tie despre ce am zis? Daca ai un argument, formuleaza si scrie; nu apreciez si nu mi se pare respectuos sa mi se arunce cuvinte in doi peri. Daca, dimpotriva, nu ai ce idee reala sa sustii, atunci las-o tu in mama ei de treaba, si nu te mai interesa de un subiect pe care in realitate nu dai doi bani. Editat Martie 10, 2015 de Doco Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Credeti sau nu in puterea gandului si a energiilor ?? Aici intervine un aspect al discutiei care pare sa fie ,voit, trecut cu vederea . Titlul topicului este unul interogativ . Daca era unul imperativ de genul : Credeti, ca de nu :fk ( si aici urma ceva off-topic ce ar fi fost sters de moderatori ) )! , in acest caz , cei ce nu credeau nu prea aveau motive sa posteze. Dar , titlul este unu interogativ. Din aceasta rezulta ca raspunsurile pot fi si in directia dorita si in directia opusa "crezutului" din titlu . Cand initiezi un asemenea topic ( dupa parerea mea , nu chiar potrivit pentru un forum 4x4 ) , te astepti la tot felul de interpretari . In mare parte , nu tocmai pozitive , nu in asentimentul ideii descrise in topic. De aceea , cred ca trebuie sa abordam cu mult simt al umorului discutia , pentru a nu devia in directii nedorite. Pe un alt forum , era o discutie despre credinta si religie si initiatorul intreba lumea daca este de acord sau nu cu religia . Raspunsurile au fost initial monosilabice , cu "da" si " nu " . ulterior , s-au gasiti unii care s-au simtit datori sa propovaduiasca propria lor religie , convinsi fiind ca au o menire in a converti necredinciosii la " dreapta lor credinta ". nu a dirat mult si credinciosii i-au apostrofat pe necredinciosi cu apelative imposibil de reprodus , iar acestia nu au ramas datori si le-au administrat un pomelnic de atribute care nici ele nu sunt tocmai demne de niste fiinte cugetatoare :grin:. De cate ori apar astfel de topicuri , apare si controversa , care niciodata nu este echilibrata si niciodata nu tine cont de argumente sau rationamente ci decurge in functie de frustrarile celor ce participa la discutie. In timpul discutiilor , cineva ridica primul piatra si arunca cu ea , facand ca cel vizat de piatra sa caute si el un bolovan ( ideologic ) si sa intoarca favoarea. nu stiu daca ati vazut desenul animat " Frumoasa si Bestia " cand Frumoasa ii arunca in joaca, cu un mic bulgare , Bestiei in cap . In contrapartida , Bestia ii f**e in ochi un morman de zapada de o lesina pe aia . Cam asa decurg discutiile acestea :grin:. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Credeti sau nu in puterea gandului si a energiilor ?? Eu unul in continuare nu vad nicio farama de respect in faptul ca imi zici dumneata sa tac; daca nu esti deacord cu cele spuse de mine, scrie un argument valid si atunci privim cu alt respect toata discutia, si inclusiv persoana ta. In circumstantele astea, tind sa cred ca @mac01 a avut dreptate sa te puna la punct, chiar daca cuvintele sale nu au fost tocmai civilizate. Daca vrei sa participi intr-o discutie productiva, poate o sa te descurci mai bine daca nu cauti cu tot dinadinsul sa desfiintezi pe cine spune ceva ce n-ai inteles. In fine, ce nu-ti convine tie despre ce am zis? Daca ai un argument, formuleaza si scrie; nu apreciez si nu mi se pare respectuos sa mi se arunce cuvinte in doi peri. Daca, dimpotriva, nu ai ce idee reala sa sustii, atunci las-o tu in mama ei de treaba, si nu te mai interesa de un subiect pe care in realitate nu dai doi bani. lucrati in echipa, nu te descurci de unul singur ? userul mac01 nu m-a pus la respect, a dovedit doar ca este cocalar. unde ti-am spus eu sa taci ? n-ai adus nici-o dovada in sensul celor sustinute de tine, de aceea imi permit sa tratez subiectul in aceasta nota. este ca atunci cand - si aici nu ma refer la tine, pentru ca nu ai spus asa ceva - un calugar spune ca i-a vorbit dumnezeu. nu are ce dovada sa aduca in afara de ceea ce afirma el, dar la un control psihiatric se descopera ca e schizofrenic. pentru ca marea majoritate a calugarilor si maicutelor au probleme psihice si psihiatrice. l-a vazut cineva pe dumnezeu ? nu. a adus cineva o dovada de necontestat ? iarasi nu. atunci despre ce vorbim ? aaa, despre energii si particule cuantice care, ale dracu' particule, pot fi manipulate cu ajutorul gandului. pune dovada pe masa ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Credeti sau nu in puterea gandului si a energiilor ?? laaa, despre energii si particule cuantice care, ale dracu' particule, pot fi manipulate cu ajutorul gandului. pune dovada pe masa ! nu toata lumea trebuie sa se prinda cum e cu fizica cuantica. daca poti accepta ca simpla observatie mentala modifica starea, ai inteles 80%. restul sint ecuatii. a, da, printre altele: dovedeste ca dumnezeu exista, ca isus a fost crucificat si ca a inviat precum si ca sfintii au facut minunile care le sint atribuite. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ph98him Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Credeti sau nu in puterea gandului si a energiilor ?? dragi colegi, foarte interesante opiniile voastre legate de acest subiect..eu insa..din propria mi experienta va pot spune urmatoarele: -in viata..daca faci bine primesti bine(mai devreme sau mai tarziu) ..faci rau..ti se intoarce...eu cred cu taria in providenta divina si totodata daca gandesti pozitiv o sa fie intotdeauna numai de bine!!! 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Credeti sau nu in puterea gandului si a energiilor ?? Apropo de energii, experienta imi spune ca cei care toata viata lor se consuma in invidii, ura, frustrari, barfe(fara legatura cu vreun participant la discutia de aici) mai devreme sau mai tarziu o incaseaza cu sanatatea. E o observatie pur empirica, nu are nimic stiintific sau profund spiritual. 1 Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Credeti sau nu in puterea gandului si a energiilor ?? Apropo de energii, experienta imi spune ca cei care toata viata lor se consuma in invidii, ura, frustrari, barfe(fara legatura cu vreun participant la discutia de aici) mai devreme sau mai tarziu o incaseaza cu sanatatea. E o observatie pur empirica, nu are nimic stiintific sau profund spiritual. observatia ta are o explicatie stiintifica de natura medicala, si anume ca orice afectiune pshihologica sau psihica corespunde cu o afectiune pe planul fizic. este un lucru cunoscut si demonstrat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Credeti sau nu in puterea gandului si a energiilor ?? nu toata lumea trebuie sa se prinda cum e cu fizica cuantica. daca poti accepta ca simpla observatie mentala modifica starea, ai inteles 80%. restul sint ecuatii. a, da, printre altele: dovedeste ca dumnezeu exista, ca isus a fost crucificat si ca a inviat precum si ca sfintii au facut minunile care le sint atribuite. banuiesc ca in vremurile astea nu mai exista sfinti, ca sa vedem si noi o minune. au ramas numai icoanele care transpira mir si conturul lui isus care apare in cele mai neasteptate locuri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Re: Credeti sau nu in puterea gandului si a energiilor ?? Apropo de energii, experienta imi spune ca cei care toata viata lor se consuma in invidii, ura, frustrari, barfe(fara legatura cu vreun participant la discutia de aici) mai devreme sau mai tarziu o incaseaza cu sanatatea. E o observatie pur empirica, nu are nimic stiintific sau profund spiritual. Stimate coleg , ma intristeaza profund observatia ta si sper din suflet sa nu fie adevarata. Inteleg partea cu invidia , ura , frustrarea . Totusi cu barfa ce ai ? Ce ne mai ramane in viata daca nu putem si noi sa barfim pe careva ? Sa inteleg ca ma paste pericolul sa fac hemoroizi ( sau orice altceva ) doar pentru ca mai aduc si eu aminte de unul sau de altul in discutii cu terti ? Ce ne mai ramane de la viata ? :clb Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vortex Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Re: Credeti sau nu in puterea gandului si a energiilor ?? Ce ne mai ramane de la viata ? :clb alcoolul si femeile. :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mita31 Postat Martie 18, 2015 Partajează Postat Martie 18, 2015 Re: Credeti sau nu in puterea gandului si a energiilor ?? Nu prea. Cât am crezut eu ... când am cumpărat mașina asta (un Peugeot 307 Rapier 2,0L hdi, 90hp) din 2003, RHD, cu 170.000 mile că e perfectă, însă, deși motorul e impecabil, nu consumă ulei, nu dă fum, trage foarte bine, consumă puțin, a costat foarte puțin (400 GBP), .... cât am crezut eu că energiile și gândirea pozitivă mă vor ajuta să merg zilnic cu ea la muncă și să n-am probleme, cel puțin o perioadă până o să stau mai bine cu banii :ha::ha::ha:... ieri mi s-a dărâmat ambreiajul. Semne dădea ea săraca mai demult, adică mai tremura în marșarier, dar azi s-a bulit de tot. POC! A picat de bătrână! :old :ha::ha::ha: Ce cred eu? Cred cu tărie că pe mașină sunt șanse mari să fie încă ambreiajul original, iar discul nu patinează. Cred că s-au bulit placa de presiune și rulmentul, pentru că a început să vibreze grav pedala de ambreiaj și scârțâie și rulmentul, plus că de-abia mai intră în viteze. Norocul e că mașina, neavând cai mulți are volantă SMF, nu DMF. Am cumpărat ieri imediat un kit de ambreiaj cu 67 GBP și azi mă duc la service să-l schimb. Manoperele sunt între 120 GBP -saptamana viitoare (la unii foarte ocupați) și 200 GBP unii mai liberi. Am o ofertă cu 125 GBP mâine, joi dimineață, dar am și alta cu 150 GBP astăzi la ora 9.00. Mă gândesc să mă mai duc să mai întreb pe la câteva garaje la prima oră și dacă nu găsesc vreunii liberi și la preț sub 150 GBP, să mă duc s-o fac azi cu 150 GBP, acolo unde sunt așteptat. Și nu mai pierd o zi de muncă pentru 25 GBP. Astea le știu și le cred. Că de gândit am gândit tot timpul pozitiv, da` nu știu dacă am influențat vreodată ceva prin asta. Prefer să văd lucrurile mai simplu, să cred că există noroc și ghinion. Și să văd partea plină a paharului, deci sunt optimist convins. Mă bucur că s-a stricat acum, în oraș și încă mai merge, că am putut ajunge cu ea acasă pe roți și pot s-o duc și până la service, tot pe roți chiar de-o fi s-o duc în treapta întîi, pe avarii. Putea să se rupă pe la mama dracu` și să mai dau bani și pe platforme etc. Iar vorba aia: ”Dacă e să ai ghinion, și-n pi*dă dai de cuie/cioburi!” e foarte adevărată. În rest, noi să fim sănătoși! :h5 All-Wheel Drive - it`s all we'll drive! ▀ lllllll ▀ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate