Stefan 83 Postat Februarie 27, 2015 Partajează Postat Februarie 27, 2015 Salutare, la toata lumea. Am achizitionat de curand o vitara diesel din 2001. Este posibil sa se inmatriculeze in Romania? Daca a avut cineva de a face cu asa ceva, la cat ar ajunge cheltuiala? Daca nu si Bulgarii sunt aproape. Multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adammoga80 Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 Re: Vitara 1.9 TD, JLX, 2001, merita inmatriculat in RO? Salutare, la toata lumea. Am achizitionat de curand o vitara diesel din 2001. Este posibil sa se inmatriculeze in Romania? Daca a avut cineva de a face cu asa ceva, la cat ar ajunge cheltuiala? Daca nu si Bulgarii sunt aproape. Multumesc anticipat ce norma de poluare este? euro 3? asta conteza si noxele de CO2/mg si in functie poti sa iti dai seama daca merita sau nu dar nu cred ca trece de 1000 euro taxa suzuki vitara 1.6 yo5PKM 0763630114 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefan 83 Postat Martie 7, 2015 Autor Partajează Postat Martie 7, 2015 Re: Vitara 1.9 TD, JLX, 2001, merita inmatriculat in RO? da.... astea doua lucruri imi sunt si mie inca necunoscute *(euro si co2), credeam, ca le aflu inainte de a merge la RAR, ma gandeam ca a mai avut cineva de a face cu asta pana acum multuesc oricum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Ivan Constanta Postat Martie 7, 2015 Partajează Postat Martie 7, 2015 (editat) Re: Vitara 1.9 TD, JLX, 2001, merita inmatriculat in RO? Cauta pe google calculator emisii poluare,si gasesti la masinile produse dupa anul 2000 ce euro are si emisiile de CO2.Eu zic ca este euro 2,apoi cauta taxa anaf si ai si valoarea timbrului apoi mai pui 500 lei minim in plus cheltuieli cu RAR si vezi daca merita inmatticulata in RO.:wink: Editat Martie 7, 2015 de Ivan Constanta Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Stefan 83 Postat Martie 9, 2015 Autor Partajează Postat Martie 9, 2015 Re: Vitara 1.9 TD, JLX, 2001, merita inmatriculat in RO? am cautat, dar ii clar, nimic concret, pana la verificarea finala RAR. o sa o duc la rar dar mai la vara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate