Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cine confectioneaza praguri din inox ?

buhu
 Share

Recommended Posts

Salut, Am nevoie de praguri din inox pentru un Grand Cherokee II WG, 2,7DT, din 2004, ceva simplu cam cum sunt cele din poza. Cand nu aveam nevoie dadem peste o gramada de postari de la unii care confectioneaza bullbaruri, bare si praguri, iar acum cu tot cautare pe forum nu am gasit nimic interesant. Chiar nimic nu pot sa zic ...era ceva , dar la pret de cocaina :grin: . Deci cine stie ceva concret, eventual preturi si durata executarii va rog dati un link. Mersi

GrandCherokee.jpg.5a17c209c0a99b8527adf866c66e07d6.jpg

Edited by Astral
VA rog.....fara cratima !

Re: Cine confectioneaza asa ceva ?

Salut, Am nevoie de praguri din inox pentru un Grand Cherokee II WG, 2,7DT, din 2004, ceva simplu cam de genul cum sunt cele din poza. Cand nu aveam nevoie dadem peste o gramada de postari de la unii care confectioneaza bullbaruri, bare si praguri, iar acum cu tot cautare pe forum nu am gasit nimic interesant. Chiar nimic nu pot sa zic ...era ceva , dar la pret de cocaina :grin: . Deci cine stie ceva concret, eventual preturi si durata executarii v-a rog dati un link. Mersi

[ATTACH=CONFIG]237953[/ATTACH]

http://www.bullbar-praguri.ro/jeep/jeep-grand-cherokee-1999-2004

poate te ajuta

Natural Disaster Response Operations

Re: Cine confectioneaza asa ceva ?

io cand vreau sa scap de asa cerva ce-ti doresti tu ( pentru ca e un moment total nepotrivit la timpul ala ... ) trimit oamenii la o firma care face balustrade de inox . De fiecare data i-a rezolvat ... din poza pare sa ai nevoie doar de teava de 60 mm diametru , 4 capace , 4 capete de platbanda de inox de 6 x60 mm , 1 sudor care vrea ...

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Re: Cine confectioneaza praguri din inox ?

eu nu stiu cum sa scap de ele si altii vor asa ceva.da noah iecare cu gusturile lui

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better

eu nu stiu cum sa scap de ele si altii vor asa ceva.da noah iecare cu gusturile lui

:) e ca la jante : unu umbla sa le cromeze , altu umbla sa sableze cromul de pe ele sa le faca negru mat :))

Natural Disaster Response Operations

Pentru offroad am Toyota ! Jeep-ul e , sa zic asa masina de duminica :grin: , e pacat sa incep sa o modific ....

DSC05472.thumb.JPG.188fa8d12ce60dea486324ac0ba0a240.JPG

ii pacat sa o modifici,da si sa pui tiganelile alea de balustrada........

Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better

Uite un nr de telefon,o72 333 3254--Doru. Are atelierul la intrare in Udvin prima pe stranga.Daca are timp iti face ce doresti tu.

Captiva 4x4 2.0 VCDI

Freelander 2.0 DIESEL

Logan Pickup 1.5 DCI

• 1 year later...

Cristian,

Doru poate confectiona orice din inox ? Vreau la HZJ-ul 73 al meu scarita din spate din inox( cea care face legatura intre colturile barii spate la LC seria 70).

Pot sa-l contactez din partea ta ?

Multumesc.

Scuze pentru off topic!!

RAV 4 Model Luxury 2018.

• 4 weeks later...

In zona Bucuresti-Ilfov, la cine ma puteti indruma pt niste praguri HD (inox)? Intentionez sa le montez pe Touareg, si e un pic de migala - masina neavand sasiu separat..

ex-Iulika0069

In zona Bucuresti-Ilfov, la cine ma puteti indruma pt niste praguri HD (inox)? Intentionez sa le montez pe Touareg, si e un pic de migala - masina neavand sasiu separat..

Eu le-am gasit pe net gata facute

20150401_200222.thumb.jpg.15595b123eccbab646d47c28e084ff42.jpg

817002068_Germanianov2014188.jpg.15b330eb1e9caa86205aa65fd2ca6624.jpg

Edited by Sabau Gigel
Membru club GTC Motosport:

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use