adrianrazvan13 Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 (editat) Imi este dat sa vad destul de des pe un santier unde ajung aproape in fiecare saptamana, niste invertoare de sudura cel putin ciudate. In primul rand sunt usoare, ca si masa chiar si pentru niste aparate cu electronica nu clasice, alimentate la linie de 230V, foarte portabile, dar partea extrem de ciudata este ca functioneaza cu sarma nu electrozi, dar fara gaz, initial am crezut ca au in ele o butelie mica de gaz, absolut deloc! I-am intrebat pe cei trei Dorel de pe santier, raspunsul a fost unul asteptat "Nu stim bre, noi sudam cu electrod la CFR-u, dar ne-a luat acilea ca nu aveau sudori si pe astea rosii le-am primit, noi aveam dalea facuta, sudeaza ca si alea, da au sarma in loc de electrozi, de ce sa nu mearga si asa?" Sa inteleg ca sarma pe care o folosesc are pasta in ea, cum decapeaza? Unde pot gasi un asemenea aparat, ceva bun, profesional, dar alimentat la 230V si usor, portabil? Daca functioneaza pe principiul presupus de mine de unde pot gasi si role de sarma pentru aceste aparate? Va multumesc! Editat Februarie 28, 2015 de adrianrazvan13 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Re: Invertor sudura cu sarma flux fara gaz. orice aparat cu gaz inert functioneaza cu sarma care ii speciala si se gaseste la firme de specialitate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat Februarie 28, 2015 Partajează Postat Februarie 28, 2015 Re: Invertor sudura cu sarma flux fara gaz. Nu orice aparat MIG merge si cu sarma flux. Sunt unele care pot suda si cu gaz si cu flux, dar trebuie inversata polaritatea (2 fire inversate intre ele). Asa mi am cumparat si eu ptr niste suduri, iar acuma il vand ca nu mai am ce face cu el. QUOTE=cernescucosti;1007265]orice aparat cu gaz inert functioneaza cu sarma care ii speciala si se gaseste la firme de specialitate Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cernescucosti Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Re: Invertor sudura cu sarma flux fara gaz. Nu orice aparat MIG merge si cu sarma flux. Sunt unele care pot suda si cu gaz si cu flux, dar trebuie inversata polaritatea (2 fire inversate intre ele). Asa mi am cumparat si eu ptr niste suduri, iar acuma il vand ca nu mai am ce face cu el. QUOTE=cernescucosti;1007265]orice aparat cu gaz inert functioneaza cu sarma care ii speciala si se gaseste la firme de specialitate Daca folosesi doar sarma cu flux, ce-i asa greu sa schimbi polaritatea? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianrazvan13 Postat Martie 1, 2015 Autor Partajează Postat Martie 1, 2015 (editat) Re: Invertor sudura cu sarma flux fara gaz. Eu am spus ca suda cu sarma fara FARA GAZ!!! Ce model poate suda fara gaz dar cu sarma in loc de electrozi si cum? Daca aveti cunosciinte imi puteti da va rog niste modele de invetoare, si tipuri de sarma? Principiu de functionare, cum decapeaza daca nu are gaz, modele de aparate, producatori de top, tipuri de sarma, atat! Editat Martie 1, 2015 de adrianrazvan13 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sososs Postat Martie 1, 2015 Partajează Postat Martie 1, 2015 Re: Invertor sudura cu sarma flux fara gaz. Cred ca ne referim la lucruri diferite. Eu si Costi ne referim la aparat de sudura MIG care sudeaza cu sarma flux fara gaz, tu cred ca te referi la invertor. Aparatele MIG care sudeaza cu sarma flux nu au nevoie de gaz dearece sarma flux nu este sarma obisnuita, ci invelita in nu mai stiu ce substanta care protejeaza baia de sudura similar gazului inert. UOTE=adrianrazvan13;1007379]Eu am spus ca suda cu sarma fara FARA GAZ!!! Ce model poate suda fara gaz dar cu sarma in loc de electrozi si cum? Daca aveti cunosciinte imi puteti da va rog niste modele de invetoare, si tipuri de sarma? Principiu de functionare, cum decapeaza daca nu are gaz, modele de aparate, producatori de top, tipuri de sarma, atat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate