gnok Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 cum masina a rezistat si (iarasi) la solicitarea aceluiasi zippo caruia ii multumesc pt incurajari luni am mai comis o iesire pe la ora 15.30...ca de' ne ardea :ca si cum am ales un traseu deja cunoscut: cacova-fantanele-sibiel, a iesit cam asa: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat August 26, 2008 Autor Partajează Postat August 26, 2008 Re: ...hop si iar asa si asa: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat August 26, 2008 Autor Partajează Postat August 26, 2008 Re: ...hop si iar asa si inca: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat August 26, 2008 Autor Partajează Postat August 26, 2008 Re: ...hop si iar asa si inca:))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat August 26, 2008 Autor Partajează Postat August 26, 2008 Re: ...hop si iar asa si ultimele.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Re: ...hop si iar asa faina noroiala...focul....si ce mai a fost pe acolo :ha: :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asfalttango Postat August 26, 2008 Partajează Postat August 26, 2008 Re: ...hop si iar asa Ati cam muncit un pic... Invata din experienta altora....ca pina inveti din a ta...mori. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
florum Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Re: ...hop si iar asa nu stiam de ce levita masina lui zippo la melente in service :grin: ... sa va fie de bine ar trebui sa facem o iesire la iezerul mare din cindrel... am fost la craciuneasa si am incercat drumul pana la indicatorul "TAF ONLY"... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat August 27, 2008 Autor Partajează Postat August 27, 2008 Re: ...hop si iar asa urmeaza si a mea la levitat ...ca mis praf telescoapele si le plimb deja de 1 saptamana, despre traseu tre sa ne intalnim undeva cumva sa povestim ca suna bine Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
winetou 007 Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Re: ...hop si iar asa frumoasa iesire :bravo Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat August 27, 2008 Autor Partajează Postat August 27, 2008 Re: ...hop si iar asa ..poate facem o escapada si pe la mures, eu tre sa ajung in zona luna asta...mai precis langa Reghin :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Septembrie 3, 2008 Partajează Postat Septembrie 3, 2008 Re: ...hop si iar asa excelenta iesire :grin: Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate