Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Mazda B2500, 1999 - ce ulei sa-i pun in diferential ?

anonimax

Postări Recomandate

am o mazda b 2500 din 99 si se pare ca are lsd. am ridicat-o de spate si rotile se invart amandoua in aceeasi directie. ce ulei imi recomandati ?? in carte scrie sa bag gl-6 sae 90 daca am diferential blocabil sau gl-5 sae 80w-90 daca ii fara diferential blocabil.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Ulei LSD

am o mazda b 2500 din 99 si se pare ca are lsd. am ridicat-o de spate si rotile se invart amandoua in aceeasi directie. ce ulei imi recomandati ?? in carte scrie sa bag gl-6 sae 90 daca am diferential blocabil sau gl-5 sae 80w-90 daca ii fara diferential blocabil.

Am doi litri ulei Castrol LSD.Am luat mai mult de cat am avut nevoie.

Cauta-ma daca te pot ajuta la juma de pret

http://modificari4x4.blogspot.ro/

relatii la tel 0723013231

peter.erno@yahoo.com

Link spre comentariu

Re: Mazda B2500, 1999 - ce ulei sa-i pun in diferential ?

Da . Daca te uiti atent , s-ar putea sa gasesti pe carterul diferentialului si un abtibild galben ( sau o urma ca ar fi existat un abtibild ) care indica faptul ca ai LSD , tocmai pentru a utiliza uleiul corect . De obicei este vizibil privind dinspre spatele masinii spre grup , in partea de jos a acestuia. Desi sunt sanse sa fi cazut , sunt extrem de incapatanate abtibildurile acestea.

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare