anonimax Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 am o mazda b 2500 din 99 si se pare ca are lsd. am ridicat-o de spate si rotile se invart amandoua in aceeasi directie. ce ulei imi recomandati ?? in carte scrie sa bag gl-6 sae 90 daca am diferential blocabil sau gl-5 sae 80w-90 daca ii fara diferential blocabil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Ulei LSD am o mazda b 2500 din 99 si se pare ca are lsd. am ridicat-o de spate si rotile se invart amandoua in aceeasi directie. ce ulei imi recomandati ?? in carte scrie sa bag gl-6 sae 90 daca am diferential blocabil sau gl-5 sae 80w-90 daca ii fara diferential blocabil. Am doi litri ulei Castrol LSD.Am luat mai mult de cat am avut nevoie. Cauta-ma daca te pot ajuta la juma de pret http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anonimax Postat Martie 3, 2015 Autor Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Ulei LSD Pai nu stiu exact de care imi trebuie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
peter erno Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Ulei LSD Pai nu stiu exact de care imi trebuie. Daca rotile se invart impreuna ,ai LSD,daca se invart in sens opus mai mult ca sigur e diferential cu sateliti,deschis. http://modificari4x4.blogspot.ro/ relatii la tel 0723013231 peter.erno@yahoo.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anonimax Postat Martie 3, 2015 Autor Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Ulei LSD Pai am vazut ca ar fi mai multe tipuri de lsd si ca nu ar trebui la toate ulei lsd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Ulei LSD Pai am vazut ca ar fi mai multe tipuri de lsd si ca nu ar trebui la toate ulei lsd Daca ai LSD, musai DOAR ulei pentru LSD, indiferent de ce iti spune vreun mecanic "istet"...! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anonimax Postat Martie 3, 2015 Autor Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Ulei LSD Nu stiu ce ii dar stiu ca rotile se invart la fel Nu una invers fata cealalta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 3, 2015 Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Mazda B2500, 1999 - ce ulei sa-i pun in diferential ? Ti-am mutat discutia despre uleiul de diferential in sectiunea Mazda pentru ca s-o vada posesorii de Mazda, dar si pentru a fi de folos si altora. :h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anonimax Postat Martie 3, 2015 Autor Partajează Postat Martie 3, 2015 Re: Mazda B2500, 1999 - ce ulei sa-i pun in diferential ? Deci sa inteleg ca ii musai lsd daca se invart rotile in aceeasi directie? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Martie 4, 2015 Partajează Postat Martie 4, 2015 Re: Mazda B2500, 1999 - ce ulei sa-i pun in diferential ? Da . Daca te uiti atent , s-ar putea sa gasesti pe carterul diferentialului si un abtibild galben ( sau o urma ca ar fi existat un abtibild ) care indica faptul ca ai LSD , tocmai pentru a utiliza uleiul corect . De obicei este vizibil privind dinspre spatele masinii spre grup , in partea de jos a acestuia. Desi sunt sanse sa fi cazut , sunt extrem de incapatanate abtibildurile acestea. Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
anonimax Postat Martie 6, 2015 Autor Partajează Postat Martie 6, 2015 Re: Mazda B2500, 1999 - ce ulei sa-i pun in diferential ? o punte spate compatibila cu a mazdei b 2500 inafara de ford ranger exista? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate