Onyx Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Schimbare punti LJ 80 Iti spun eu: :grin: Am mers eu vreo 2 ani asa si nu mai vreau. Directia era ceva care te tinea preocupat tot timpul. Dupa ce am pus panhard pe fata, m-am linistit. Credema ca eu nu am nici panhard nici missink link si am o directie ca numa cum vrea ea merge si mai e si nesimtita tare rau ! Deseori mi se intampla sa-mi traga una peste degete mai ca nu mi le rupe ! Dar asta numa daca nu tin bine volanu in maini :grin::grin: Suzuki Samurai SJ413 JX Suzuki Jimny Automatic Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Roskat Postat Martie 18, 2015 Partajează Postat Martie 18, 2015 Re: Schimbare punti LJ 80 Eu am SPOA si nu am pahnard, dar in schimb am FULL HIGH STEER si pot sa iau mana de pe volan cand trec peste denivelari. Masina merge pe unde vreau eu (daca are aderenta). Culmea s-a rezolvat si problema la frana pe care o avea (tragea dreapta cand franam). Cu directia veche era sport extrem la 70 km/h cu insa turbo special track 31". Go big or go home. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate