Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Intrebare Siroco / webasto

Onofrei mircea

Postări Recomandate

Salutare tuturor...Am o mica problema. lucrez la montarea unui sirocol pe un jimny cu motor de 1.324 si as vrea daca se poate sa imi spuna cineva care este furtunul de intrare si de iesire in radiatorul de incalzire din habitaclu.

Multumesc anticipat.

Dusmanul binelui e foarte binele....
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Intrebare Siroco / webasto

Salutare tuturor...Am o mica problema. lucrez la montarea unui sirocol pe un jimny cu motor de 1.324 si as vrea daca se poate sa imi spuna cineva care este furtunul de intrare si de iesire in radiatorul de incalzire din habitaclu.

Multumesc anticipat.

La ala nu prea conteaza. dar poti sa urmaresti traseul furtunelor

Link spre comentariu

Ai ocazia sa scrii acum pentru posteritate care e traseul furtunelor respective, poate e de folos si altora in viitor :wink:

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Asa-i...poate fi de folos altora. La radiatorul de incalzire intre apa prin furtunul de sus si iese prin cel de jos. Daca cineva vrea sa-si monteze sirocol ma poate contacta sa-l ajut cu sfaturi. Toate bune.

Dusmanul binelui e foarte binele....
Link spre comentariu

Asa-i...poate fi de folos altora. La radiatorul de incalzire intre apa prin furtunul de sus si iese prin cel de jos. Daca cineva vrea sa-si monteze sirocol ma poate contacta sa-l ajut cu sfaturi. Toate bune.

pai fa aici un mic tutorial ,, daca se poate si cu ceva poze ca asa poate vedea toata lumea :)

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare