Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

am venit si la voi , sper sa ma primiti

soimu

Postări Recomandate

cu al meu patrol...

o mandrete din 94 care nu a vazut decat strada

era ata de frumos incat nu am avut curaj sa fac poze pana nu am dat jos plasticuri si scarite...dar iaca am facut acest prim pas

nu stiu de ce, da imi pare ca e f f f f joasa masina....parca e lasata direct pe roti, poate nu sunt eu obisnuit

urmeaza roti pe 33, sper sa ma ajute careva pt ca am 33/16 si jante pe 15, ori sa schimb cauciucurile ori jantele

bady lift

un kit de suspensie pana ajunge bara arb si o bara spate sanatoasa

poze

ps

multumiri la YO2BT pt ca el mi-a cautat si gasit masina de cum a auzit ca vreau sa-mi iau patrol

multumesc frate

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: am venit si la voi , sper sa ma primiti

dupa marime ar putea sa ii spuna "tati", dupa varta ..."strabunicule"

forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" .
Link spre comentariu

Vizitator koala

Sa-l stapanesti sanatos si sa te poarte pe unde vrei ... frumoasa masina poti scoate din el ! ... spor la treaba !

Link spre comentariu

Nu mai mananca, nu mai doarme... sau poate ca doarme in masina, ca tare i-i draga...

Frumoas Patrol, si foarte bine intretinut. Bine-ai facut ca l-ai cumparat.

Soimule, sa ai noroc si sa va bucurati de masina.

73 de adi - yo2bt ...altfel spus - TOATE CELE BUNE :hi

ORCA - Off Road Club Arad

Link spre comentariu

Foarte tare! Sa-l porti pe unde vrei tu !

Poate sa iasa super masina din asa ceva,cu ceva timp si rabdare se transforma cum vrei tu..... :twisted:

Spor la treaba!

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

am montat bady lift si roti de 16 (merci Koala) incaltate cu 255/85/16, flanse de 30 (merci miron)

am dat jos colantele de pe el

urmeaza

porbagajul de la koala (trebuie latiti suportii cu apox 5 cm

statia .... desi trebuiesa-mi iau o amtena magnetica pana vine bara

sa montez webastroul care era demult pe stoc ...pe cand schimb motorul de M cu un diesel...

kit suspensie (apropos, ce recomandati?)

bara arb (o asteptam cu drag in octombrie)

pe ea va veni pt inceput "hornul" de pe M

am sa iau si eu un car pc pt ca a lui adi e fenomenal...

nu stiu daca e sa mi iau snorkel...cred ca o sa ma li[psesc masina vreau sa fie pregatita de tura nu de offroad extrem

Link spre comentariu

Vizitator koala

1. Frumoasa masina, sa te bucuri de ea !

2. Eu am kit OME 50 mm - hard pe fata si mediu pe spate [ duritate arcuri ]

+ kit bara stabilizatoare + amortizor directie + bucse caster

3. Ce fel de car PC are Adi ? suntem curiosi foc :grin: ...

Link spre comentariu

a facut unul custom, ceva P4 cu un ecran de 14" u touch screen

are montat un mouse gps in mijlocul capotei si un program care ii divide semnalul gps asa ca ruleaza mai multe programe de gps pe mai multe harti simltan, facand trakuri multiple

antena gps e f puternica de ii vede nustiucati sateliti din camera, pa cand un gps normal abia la geam incepe sa se pupe cu 1-2

in plus, cred ca e o bagatele sa iei un rahat de modem de la vodafone si ai net de te poti orienta pe google...

e bestial

monitorul e prins pe consala de mijloc si e fix

merita sa ai asa ceva

plus ca in deplasari, mai citesti un mail, mai te uiti la un film (cand esti la crap si nu trage...;) )

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare