romanasu Postat Martie 5, 2015 Partajează Postat Martie 5, 2015 Buna! Sunt mai nou in domeniul acesta, si as vrea sa stiu care e diferenta intre un MRL Manual si unul Automat. Si care este mai bun si mai recomandat? Precizez ca am un Nissan Patrol Y61, si il folosesc atat la off road, cat si la tractari auto cu platforma. In momentul acesta am MRL-uri Automate, si de multe ori cand este in sarcina, se aud cum pusca, sau scapa, nici nu stiu cum sa ii spun. Oare care ar fi problema? Sunt uzate? Va multumesc mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Phantom Postat Iunie 22, 2015 Partajează Postat Iunie 22, 2015 Re: MRL Manual sau Automat? MRL-ul manual e mai bun in offroad. Singurul dezavantaj este ca trebuie sa cobori din masina cand il cuplezi sau decuplezi, dar este mai fiabil in teren. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iunie 22, 2015 Partajează Postat Iunie 22, 2015 Re: MRL Manual sau Automat? Vezi aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50151-Nissan-utilitate-MRL-%28discutie-generala%29 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
stelea Postat Iunie 22, 2015 Partajează Postat Iunie 22, 2015 Re: MRL Manual sau Automat? Offroad si tractari ... atunci MRL manual. 4x4MANIA is where we are !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat Iunie 24, 2015 Partajează Postat Iunie 24, 2015 (editat) Re: MRL Manual sau Automat? La patrol Y61 MRL-ul automat poate fi cuplat si manual cu cheia de roti doar ca trebuie sa te dai jos din masina , nu am si nu am avut patrol dar ma gandesc ca odata cuplat manual nu mai scapa , poate gresesc.Pentru tractari auto pe asfalt nu este recomandat sa cuplezi 4x4 iar daca in unele cazuri ai nevoie de low atunci recomandat ar fi un MRL manual ca sa poti beneficia de putere (low) fara sa angrenezi si puntea fata. Editat Iunie 24, 2015 de Alin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate