maxian paul Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Re: Mercedes G300 GD W460 Ce substante ,producator? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat August 10, 2016 Autor Partajează Postat August 10, 2016 (editat) Re: Mercedes G300 GD W460 Dupa un sejur la nisipurile de aur Editat August 10, 2016 de grizzlee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat August 10, 2016 Partajează Postat August 10, 2016 Re: Mercedes G300 GD W460 Ce substante ,producator? Sunt luate de la unii care se ocupa cu substante chimice de tot felul, au la baza niste acizi. Una penetreaza metalul si transforma rugina in ceva negru, cand se usuca devine pudra. Asta ramane in metal fara sa il atace si nu mai primde rugina asa usor, iar cealalta e pentru probleme mai mari, asta ataca metalul si poate chiar sa il perforeze, dar tinuta cat trebuie si apoi curatat bine cu apa si neutralizat cu bicarbonat, lasa metalul alb ca din fabrica. Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat August 11, 2016 Partajează Postat August 11, 2016 Re: Mercedes G300 GD W460 Au iesit bine, acum le vei aplica vopsea pulbere? Din ce vad eu sasiul si celelalte aratau foarte bine si inainte de sablare, rugina fiind doar de suprafata si foarte putina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat August 17, 2016 Autor Partajează Postat August 17, 2016 (editat) Re: Mercedes G300 GD W460 Hello Sasiul nu a avut nevoie de sudura, a avut doar rugina superficiala, ceea ce m-a bucurat foarte tare. Rugina a fost tratata cu inhibitor kelfos, dupa aceea a urmat un tratament cu grund epoxy si vopsea gri, asemanatoare cu cea originala(Schwarzgrau). Cam asta e stadiul acum: Editat August 17, 2016 de grizzlee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yoghi Postat August 17, 2016 Partajează Postat August 17, 2016 Re: Mercedes G300 GD W460 Toata lumea stie sa desfaca un surub dar sa alegi surubul corect din gramada aia chiar e meserie. merita un bonus mecanicul daca la sfarsit nu raman suruburi in plus.:h5 Am in curte un englez si un american :F Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat August 17, 2016 Autor Partajează Postat August 17, 2016 Re: Mercedes G300 GD W460 Haha, asta l-am intrebat si eu. Urmeaza sa vedem ce ramane la final :) Oricum,stie omul ce face, tot respectul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat August 18, 2016 Autor Partajează Postat August 18, 2016 (editat) Re: Mercedes G300 GD W460 A venit si coletul mult asteptat :) (ultima poza) Nu stiam ca G are etrieri cu 4 pistoane, super fain. Editat August 18, 2016 de grizzlee Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat August 23, 2016 Autor Partajează Postat August 23, 2016 Re: Mercedes G300 GD W460 S-au mai facut urmatoarele: - masina s-a montat inapoi pe roti, - suspensia a fost vopsita neagra - circuite frana+blocanti facuti de cupru - la puntea fata schimbat totul de la rulmenti la capete planetara, simeringuri, discuri, placute frana etc 1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat August 23, 2016 Partajează Postat August 23, 2016 Re: Mercedes G300 GD W460 Pana acum foarte frumos, dar caroseria ce face? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat August 24, 2016 Autor Partajează Postat August 24, 2016 Re: Mercedes G300 GD W460 Nu prea face bine,mai asteptam ceva table care trebuie sa ajunga pe saptamana viitoare. Aripi spate + elemente reparatie usi trebuie sa vina din Germania, fete usi spate din Polonia. Se pare ca nu se gaseste in Romania o bashita de toba noua, decat pe original. Si asta trebuie comandata din Germania. La capitol piese, e dezastru in Romania. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat August 24, 2016 Partajează Postat August 24, 2016 (editat) Re: Mercedes G300 GD W460 Norocu nostru cu tarile din vest. Si la mine merge nesperat de incet dar asta din vina mea. Noroc ca nu imi trebuie ceara urgent, pentru ca am de asteptat dupa ea trei saptamani. Editat August 24, 2016 de maxian paul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat August 29, 2016 Autor Partajează Postat August 29, 2016 Re: Mercedes G300 GD W460 Au ajuns aripile din fibra de sticla, in rest asteptam piesele de caroserie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat August 30, 2016 Autor Partajează Postat August 30, 2016 Re: Mercedes G300 GD W460 Au mai ajuns 2 fete de usi: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat August 31, 2016 Autor Partajează Postat August 31, 2016 Re: Mercedes G300 GD W460 O intrebare: a vopsit cineva bandourile laterale de plastic si ochelarii de la faruri? Ale mele au peste 30 de ani si plasticul e deja super imbatranit.Nu stiu cum ar arata vopsite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Re: Mercedes G300 GD W460 O intrebare: a vopsit cineva bandourile laterale de plastic si ochelarii de la faruri? Ale mele au peste 30 de ani si plasticul e deja super imbatranit.Nu stiu cum ar arata vopsite. Eu le-am vopsit, merg. Din pacate pe plasticul de la faruri nu tine foarte bine. Uite aici: http://www.olx.ro/oferta/mercedes-g-klasse-350gd-w463-ID6QmWG.html Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat August 31, 2016 Autor Partajează Postat August 31, 2016 Re: Mercedes G300 GD W460 Mersi de Info. Vad ca bandourile nu arata rau, daca se tine vopseaua de ele cred ca aplic acelasi tratament. O poza cu ochelarii nu am vazut in anunt. Nu stiu inca daca se merita sa le vopsesc sau sa le iau noi. Ce imi recomanzi Grigguti? Ochelari am gasit pe la 100 eur, bandouri inca caut. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 (editat) Re: Mercedes G300 GD W460 Ochelari farurilor si bandourile protectie care se monteaza la jumatatea caroseriei de la aripa fata pana la aripa spate plus cel de pe lateralul pragului sunt din cauciuc cu insertie metalica la W460. Eu la ochelari de far am dat cu negru mat(spray). Daca nu sunt deteriorate in structura vopsestele iar daca cauciucul e rupt, insertia metalica ruginita si umflata sau consideri ca cele noi nu sant scumpe (aprox. 100Eur/ buc) cumperi totul nou si arata cel mai bine. Editat August 31, 2016 de maxian paul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat August 31, 2016 Autor Partajează Postat August 31, 2016 Re: Mercedes G300 GD W460 Plasticele mele sunt destul de batrane oricum, chiar daca arata inca relativ ok. Probabil am sa incerc o vopsea mata sa vedem cum arata. Nu mi se pare mult 100 eur perechea de ochelari, doar ca ma omoara transportul la toate piesele astea.Ptr 100 eur mai dai 40-50 eur transport din Germania. Trebuie sa vad unde gasesc si bandouri noi, sa imi fac o idee despre pret. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hop_si_eu06 Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Re: Mercedes G300 GD W460 Ne mananca cainii cu g-urile noastre :))....eu de 6 luni caut bandouri si am gasit ceva acuma dar nu ieftin ( 500 euro ) tot setul. La reprezentanta mi-a zis asa : 1280 lei pragu 780 lei spate 380 lei usa si 500 aripa. Astea sunt numai pe o parte si fara tva :e Si la tine mai ai unu in plus ca e lwb dar probabil ca e mai ieftin cel de pe aripa spate ca e mai scurt decat la swb. Bafta la cautat! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat August 31, 2016 Autor Partajează Postat August 31, 2016 Re: Mercedes G300 GD W460 Nu ne mananca, gasim cumva o solutie :) Nu accept sa dau o carutza de bani pe niste plastice belite, doar ca sunt originale. Am vorbit tocmai cu Raymond si poate ne face el ceva bandouri. Trec saptamana viitoare pe la el, are ceva facut, dar sunt de 463. Nu stiu exact care e diferenta, dar o sa va tin la curent. El lucreaza foarte bine in fibra de sticla si sunt curios cum au iesit cele facute(vedeti aripile mele fata in postarile de mai sus, sunt tot de la el). Sper sa il convingem sa ne faca, mai ales daca suntem mai multi doritori. Seba Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Re: Mercedes G300 GD W460 La ochelari a cam sarit nitel vopseaua. Nu a prins foarte bine, desi am dat cu amorsa speciala pt plastic inainte. Pe bandouri e la fel ca la tabla. La oglinzi la fel, au fost vopsite in negru tot beadcoat si sunt absolut ok. Deci ochelarii iti recomand sa ii matuiesti foarte bine inainte de a-i vopsi. Vorbiti cu Roly, poate face el bandouri. Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hop_si_eu06 Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Re: Mercedes G300 GD W460 Din ce vad eu tu ai pe masina bandouri de 463 care sunt dintr-un plastic mai tare decat cele dintr-un fel de burete cum sunt pe 460. Eu am un ochelar al masinii cu care am cumparat-o si este tot din ceva spuma/burete mai moale. Celalalt l-am cumparat de la reprezentanta ( 560 lei ) si este din ceva plastic tare. Si eu am vrut sa-i vopsesc si vopsitoru mi-a zis ca cel de plastic e ok dar cel original mai moale nu o sa tina vopseaua pe el asa ca am renuntat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigguti Postat August 31, 2016 Partajează Postat August 31, 2016 Re: Mercedes G300 GD W460 Pai 463 am. Bandourile sunt din cauciuc si ochelarii din plastic. Ingineria este in tot ce are ea mai frumos, o simbioza intre abstractul matematic, concretul tehnologic si inefabilul artei. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grizzlee Postat Septembrie 1, 2016 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2016 Re: Mercedes G300 GD W460 Ca o paranteza la experienta mea de pana acum,NU va recomand sa cumparati de la g-raid.de . Mi-au zis ca au piesele pe stoc si ca se pot comanda. In momentul in care am plasat comanda, imi transmite o fatuca de acolo ca de fapt ei le comanda la randul lor si ca trebuie sa ajunga in vreo 5-10 zile lucratoare. Dupa ce ajung piesele la ei intr-un final si le platesc, ma instiinteaza ca mai trebuie sa platesc suplimentar la transport. In final m-a costat transportul pentru 2 aripi si 2 elemente reparatie usa peste 100 eur(inclusiv comisioane banca). Inacceptabil pentru un colet de doar 8 kg. Ca sa nu mai spun ca au trecut 2,5 saptamani de cand am facut comanda pana au ajuns piesele la mine. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate