Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Vand urgent caucicuri de iarna 18 inch Nordmann (Nokian)

Postări Recomandate

Se schimba sau vand cele 5 roti de la Mitsubishi Pajero Mk4. Echipata cu cauciucuri de iarna Nokian Nordmann 265/60/18 care au 5-600 km, cumparate iarna asta Au inca semnele specifice de cauciucuri noi.

Vreau sa le dau pe un set de 5 jante pe 17 inch echipate cu Toyo Open Country AT noi sau in stare foarte buna. Motivul este simplu, cealalta masina are tot jante pe 17 (LC120) si mi-e usor daca plecam la drum cu amandoua sa avem gume interschimbabile.

Exista si varianta in care se dau 4 anvelope Nordmann care sunt acum montate pe masina (fara rezerva), pretul lor fiind 2000 RON (2500 pret achizitie).

Pretul pentru combinatia 5 Cauciucuri + 5 Jante (Set complet al masinii) este 5500 RON

Sunt deschis la orice oferte, doar vreau sa le schimb. Nu tin la preturi, atata timp cat facem un schimb fair nu sunt interesant de vreun profit din treaba asta.

Provizoriu pun o poza cu ele din prima zi cand am luat masina. Altele nu am dar apuc sa fac si completez

Pentru dezbateri, propuneri si critici: 0724 955 361 / radu.tudoroiu@yahoo.com / pm aici / Facebook: Radu Tudoroiu

1559611036_2015-02-2713_35.53HDR-1.thumb.jpg.102c19abb5311f3e37f5c2361316b297.jpg

Editat de Radu

I am planning to live forever. So far, so good.

www.tudoroiu.com

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 5 luni mai târziu...

Re: Vand / Schimbi roti 18 inch japoneza mare cu 17 inch

Inca de vanzare. S-a schimbat modificarea, vreau doar sa dau Nordmann-urile de iarna. In stare foarte buna. Deja am schimbat cu Toyo AT, astfel incat nu imi doresc sa tin schimburile de iarna.

Acceptam oferte rezonabile :)

Multumesc,

Radu

www.tudoroiu.com

Link spre comentariu

• 1 an mai târziu...

Re: Vand / Schimbi roti 18 inch japoneza mare cu 17 inch

Inca de vanzare. Am descoperit gumele Nokian Nordmann in subsol - Aceleasi conditii, absolut noi, pret negociabil pentru ca am nevoie de spatiu. Dar in limite rezonabile. Multumesc.

Radu

www.tudoroiu.com

Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare