Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

problema la cuplajul 4x4

george_pad

Postări Recomandate

salut! saptamana asta am achizitionat un mitsubishi pajero pinin 1,8 GDi. pe langa problema cu relantiul ce oscileaza, ce vad ca o are toata lumea, mai am o problema cu faptul ca ledul portocaliu (ce indica cuplarea diferentialului central ??!...), in sensul ca palpaie tot timpul, kiar si atunci cand merg 2x4. pe drum prost palpaiala este balbaita rau, in timp ce pe drum bun (sosea fara denivelari palpaiala este constanta). mi s-a spus ca ar fi vorba de un sensor ce ar trebui curatat, sau verificat oricum...nu stiu ce sa zic.daca stie cineva ce pot sa fac sa fie mai bine, dau o lada de bere la prima intalnire :).

o alta problema sunt balamalele de la usa spate, care au ruginit rau si care vad ca le-am gasit pe original (450+550 ron!!). daca are cineva ceva piesa SH, sau o idee cum pot rezolva problema sa nu mai tromcane usa, iarasi dau o lada de bere la prima intalnire.

la problema cu relantiul oscilant, am pus un tester ce a indicat "(13) air temperature sensor" - -57*C, de unde am tras concluzia ca asta ar fi problema cu oscilatul. acuma in manual am vazut ca acest "intake air temperature sensor" este indicat deasupra mufei ce intra in debitmetru. stie cineva daca asa e?

pinin_02.jpg.01a55f131b2261330a021af8001be468.jpg

pinin_01.jpg.19d173c8f52eba8540d6670d68c60ed9.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: problema la cuplajul 4x4

Despre absolut toate problemele prezentate de tine s-a mai vorbit.

Foloseste cu incredere si functia ''cautare''.

Bafta!

[sIGPIC][/sIGPIC]
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare