revo Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Ma gandesc sa le dau jos, nu prea imi plac...Voi ce ziceti? la off road merg sporadic ,pe trasee medii Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Re: Roll bar samurai daca vrei sa-l dai jos poti sa mi-l vinzi mie.vreau sa folosesc suportii de la el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat August 27, 2008 Autor Partajează Postat August 27, 2008 Re: Roll bar samurai nu ai la schimb un set de praguri? :bravo Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 27, 2008 Partajează Postat August 27, 2008 Re: Roll bar samurai din pacate nu am,dar oricum eu la a mea o sa fac modificari in zona pragurilor:ori pun tabla mai groasa de aluminiu sau otel,ori un profil U si termin cu problema ruginii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
f_zoltan Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 Re: Roll bar samurai Mie-mi pare mai degraba suport de portbagaj. Gresesc? Samurai incepator Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CosminC Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 Re: Roll bar samurai Salut.As fi interesat si eu de suport--0728286012. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 Re: Roll bar samurai daca vrei sa-l dai jos poti sa mi-l vinzi mie.vreau sa folosesc suportii de la el sa-mi zici daca-l dai sau nu sa stiu ce fac Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
revo Postat August 28, 2008 Autor Partajează Postat August 28, 2008 Re: Roll bar samurai pan" la urma l-am taiat si fac suport de proiectoare Suzuki Jimny , Ironman suspension Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat August 28, 2008 Partajează Postat August 28, 2008 Re: Roll bar samurai pan" la urma l-am taiat si fac suport de proiectoare bravoo! vezi ca e buna si poza mea de la avatar la ceva? cel putin la inspiratie! :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate