Buggyz Postat Martie 8, 2015 Partajează Postat Martie 8, 2015 Salut...am de gand sa achizitionez un renault kangoo 4x4 as fi curios de ceva pareri eventual de la propietari ...va fi folosita ptr soft off road daca pot sa spun asa si excursii prin europa cel mult...as dori sa o si modific putin ma gandeam putin inaltata si cauciucuri ptr inceput...daca sunt persoane care au mai facut asta astept pareri...tin sa spun ca principala mea activitate este in motociclism asa ca bugetul meu ptr proiectul acesta este destul de limitat...multumesc anticipat... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 8, 2015 Partajează Postat Martie 8, 2015 Re: Renault Kangoo 4x4 pareri si recomandari Terra e o localitate din Germania ...? Te intreb, ca poate n-ai inteles sau nu mai cunosti semnificatia cuvantului "localitate".... REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Buggyz Postat Martie 9, 2015 Autor Partajează Postat Martie 9, 2015 Re: Renault Kangoo 4x4 pareri si recomandari La inscrierea pe forum, completarea campului "Localitatea" este obligatorie (localitatea in mod explicit, nu alte aberatii - exceptie, utilizatorii din strainatate, care pot trece tara) .... Acesta este un citat din regulament...daca acel terra deranjeaza il voi sterge...te salut Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Buggyz Postat Martie 17, 2015 Autor Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Renault Kangoo 4x4 pareri si recomandari Cred ca se poate inchide topicul...nu prezinta interes... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate