dan_tme12hb Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 (editat) salutare apelez la cei mai experimentati in galloper decat mine . avem urmatoarea problema un galloper scurt inovation , are grupul pe spate built ..pinion atac ciobit . comandam de pe dezmembrari un grup spate , am intrebat pe la toti "mesterii"din dezmembrari daca exista diferente intre grupurile de galloper lung scurt ..nimeni nimic" sunt la fel sef"..ma gandeam ca sunt diferente normale intre benzinar si diesel.. ajunge grupul in oras noroc ca , pachetul era desfacut si se vedea in el..a venit un grup mult mai mare dect al meu din toate punctele de vedere ..deci nu este bun ..vanzatorul sutine ca este de pe un galloper lung 2.5 diesel. numarul de dinti de pe coroana la al meu 37 pinion 8 . deci intrebarirle ar fi 1..scrie undeva pe grup raportul ca nu vad pe carcasa nimic ...(nu pot pune toti vanztori sa le desfaca si sa numere dintii la corona si pinion ) 2 exista o problema cu aceste grupuri pe galloperul scurt ..(ala de galloper lung este mult mai mare ..deci mai sanatos ) 3 stiti vreun grup de vanzare fara punte (toti vand cu punte .deci platesc transport o gramada degeaba ..) multumesc :grin: Editat Martie 11, 2015 de Astral VREUN / VREO.....FARA CRATIMA !!! asculta....intreaba... intelege... apoi raspunde ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
JURJUT OVIDIU Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: grup spate galloper eolution Salut, am pus un anunt pt un prieten care dezmembra un galopre scurt, disel, are si grupul suna-l 0744882618, si te intelegi cu el. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cristiblondu Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: grup spate galloper eolution Salut,am eu un grup de Galloper cu raportul 4.625,eu am rupt o planetara si am pus punte de Mitsu. Te costa 150 eu Fara poezie,viata e pustiu ! KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan_tme12hb Postat Martie 12, 2015 Autor Partajează Postat Martie 12, 2015 (editat) Re: grup spate galloper eolution ok a ajuns si al doilea grup ..supriza ca in filmele cu prosti ...este mai mare ca diametru ca flansa prindere cardan ca orice..dar are 3 constante 1 acelasi numar dinti coroana si pinion 37 cu 8 2 prinderea pe dif spate tot cu 10 suruburi . 3.nu se potriveste ....(diametru si lungime carcasa) cine poate identifica sau are un grup ca si cel din poza (cel din stng este al masini cel din dr este cel "nou") rog sa ma contacteze ... grupul din dr este tot de galloper lung am nevoie de un grup de galloper scurt.........:grin: Editat Martie 12, 2015 de dan_tme12hb asculta....intreaba... intelege... apoi raspunde ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Re: grup spate galloper eolution eu cred ca mai ok iesi daca schimbi puntea cu totul cu una de mitsubishi Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dan_tme12hb Postat Martie 13, 2015 Autor Partajează Postat Martie 13, 2015 (editat) Re: grup spate galloper eolution nu stiu ce sa zic cu puntea de mitshu ..cred ca implica mai multe modificari din cate am vazut masinile sunt "la fel dar difera in punctele esentiale" ..a mai facut cineva ASA CEVA ..fara flanse si alte improvizatii ? puntea de mitshu scurt 2.5 d o fi la fel ca si rap in grup ..ca trebuie sa fie la fel rap din grupul de fata ..sau schimb si grup fata..cardane, planetare, flanse, butuc fata, mrl-uri ..etc asa ajung la alta masina... mai fac o incercare cu ajutorul unui coleg de pe froum ..sa vad ce "avion" mai primesc acum la montat :grin: pana acum stau bine 2 grupuri la care am platit transport si unul la care avem de recuperat banii ramburs.. fain nu ? am tot explicat celor de la care am cerut oferte am" nevoie de grup spate de galloper scurt, care cred ca difera de cel lung chiar daca rap este acelasi" da ce sa faci fiecare vinde ce are ..corect :ha: si cumparatorul vede el ce primeste .....PACAT DE TIMPUL PIERDUT SI NERVII IROSITI. daca nu merge si nu primesc ce trebuie repar grupul de pe masina si gata ...chiar daca o sa coste reparatia insine nu este mare chestie...vorba aia in teorie stiu ce am de facut vad eu cu practica ....:al oricum va tin la curent cu "aventura" de reanimare a calutului ...si astep informatii ... Editat Martie 13, 2015 de dan_tme12hb asculta....intreaba... intelege... apoi raspunde ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Martie 14, 2015 Partajează Postat Martie 14, 2015 Re: grup spate galloper eolution puntea de MK2,motor 2.5 e bolt on.daca gasesti si una cu blocant,te-ai scos.Insa asta stiu ca merge la galloperul LWB.Deci nu stiu de ce nu ar merge si la SWB Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 Re: grup spate galloper eolution Ce ai rezolvat pina la urma? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate