ovidiu cica Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 ziua buna! ma intereseaza sa aflu cat mai multe despre vw lt 35(40) 4x4 cu motor 2,4 td 70kw (95cp) fiabilitate motor,cutie,reductoare,consumuri(numai extraurban) imi doresc un camper 4x4 din el! a avut nissan 4x4 unul domnu luigi? sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Re: Vw lt 4x4 eu am doua LT - CRAFTER...productie 2008 si 2010 dar nu 4x4 ..ci doar cu tractiune spate...incarcate cu 2-2,5t...consuma 12-12,5 in regim de 100-110km/h...am scos cu ele si 10,4 dar mers cu 80km/h...am facut BUCURESTI - PARIS - BUCURESTI cu 1t sarcina in regim numai de autostrazi...110-120 km/h...si am iesit la 10...ca si fiabilitate eu sunt multumit...ideea e sa gasesti unul nechinuit in romania...preferabil ar fi sa-l iei de afara ...acolo se respecta sarcina utila...ar mai fi varianta de LT mai vechi..foarte fiabile , fara electronica pe ele,motoare puse si pe MAN 7,5 T...masini intretinute corect - indestructibile...ar mai fi si varianta de mercedes sprinter tot modele mai vechi...distributie lant...m-am gandit si eu la transformarea unei dube in camper dar inca nu m-am apucat... vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Martie 11, 2015 Autor Partajează Postat Martie 11, 2015 Re: Vw lt 4x4 domnu crocodil! LT -urile la care fac referire sunt fabricatie pana in 1996(daca nu gresesc!) am condus un asemenea specimen LT motor 2,4 6 cil in linie avea in spate o carapace in care era in permanenta minim 1 t inghetata ,era 2x4 dar tare puturoasa era! in schimb avea un sunet la motor ce aducea cu al patrolului 2,8 td astept inca cunoscatori! multumesc sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 11, 2015 Partajează Postat Martie 11, 2015 Re: Vw lt 4x4 Hmmm, daca nu l-ai cumparat pe LT 4x4 full locker , la momentul cand ti l-am oferit , ia acu si jeleste ... Nu te mai stresa cu date si comparatii , ca o asemenea masina e f greu de gasit , mai repede cumperi un Pinz decat un LT4x4. Deci lasa neuronii sa zburde pe alte planuri , ca poate e mai constructiv:). Eu am cautat exemplarul ce am avut cam 5 ani , am muncit 2 ani ca sa il pun la punct si apoi m-a apucat nebuneala ca am prea multe masini la fisc ...si l-am vandut ! Si acum regret asta... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Martie 11, 2015 Autor Partajează Postat Martie 11, 2015 Re: Vw lt 4x4 Domnu Luigi un nr de contact pe pm ,te rog! ps:nu mai intoarce cutitul in rana!:wink: sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi S Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Re: Vw lt 4x4 Salut. De ce te complici cu o masina puturoasa si fara aer conditionat cum este LT pana in 96? Parerea mea este sa te orientezi spre Sprinter 4x4, poate chiar si un VW Transporter Syncro sau 4Motion cu sasiu "dezbracat" pe care pui carapacea de rulota. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Re: Vw lt 4x4 1. poate ca nu ii place ca atunci cand se suceste vreun tiristor in ECU sa ramana in pana peste tari si mari 2. poate ca nu crede ca syncro face ce face 2 blocante fata si spate full locker 3. poate ca se gandeste ca a pune o coaja de rulota pe un sasiu de altceva , se face cu munca , cheltuiala si alergatura pe la RAR . 4. poate e un fan al marcii VW ...etc, etc . Deci motive s-ar gasi ;) ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Martie 12, 2015 Autor Partajează Postat Martie 12, 2015 Re: Vw lt 4x4 pctele 1,2 si 3 perfect de acord cu Luigi! sprinter - garda la sol f mica! dubele sunt mai compacte decat structuri aplicate pe o platforma! Pe unde o sa merg eu este mai mult decat suficient geamul deschis si eventual trapa pt aerisire sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Martie 13, 2015 Autor Partajează Postat Martie 13, 2015 Re: Vw lt 4x4 iata doar unexmplu ce se poate face pe(si cu) un vw lt 4x4: http://suchen.mobile.de/wohnwagen-inserat/vw-ultimate-lt-40-motorhome-reduction-vac/192401960.html?lang=en&pageNumber=1&__lp=1&scopeId=MH&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelDescription=lt&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&vehicleCategory=Motorhome&segment=Motorhome&features=FOUR_WHEEL_DRIVE&negativeFeatures=EXPORT&noec=1 sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 (editat) Re: Vw lt 4x4 sa inteleg ca ai o mica retinere ?:ha: cauta si iveco 4x4 modelul pana in 1999 are la fel ci si lt-u punti rezistente si blocanti , motor un pic mai bun si sasiu separat , il gasesti mai usor si in mod sigur mai ieftin . Editat Martie 13, 2015 de zep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Martie 13, 2015 Autor Partajează Postat Martie 13, 2015 (editat) Re: Vw lt 4x4 zep! ce baiat intelegator esti!apreciez! iveco! da!pana la un moment dat era si el in carti,dar dupa o discutie cu un posesor de iveco din 2008 am realizat ce a spus Luigi! 4x4 permanent cu o cutie de transfer foarte defectuoasa(cele din 2006-2009) astept pareri de ce nu si intr-un topic separat despre modelelepana in 2000 ps: prin ce e mai bun motorul de iveco? Editat Martie 13, 2015 de ovidiu cica sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Re: Vw lt 4x4 zep! ce baiat intelegator esti!apreciez! iveco! da!pana la un moment dat era si el in carti,dar dupa o discutie cu un posesor de iveco din 2008 am realizat ce a spus Luigi! 4x4 permanent cu o cutie de transfer foarte defectuoasa(cele din 2006-2009) astept pareri de ce nu si intr-un topic separat despre modelelepana in 2000 ps:prin ce e mai bune motorul de iveco? Hmmm, cred ca sunt pe cale sa ma starnesc si sa imi fac un LT pe mecanica completa de Patrol . ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 (editat) Re: Vw lt 4x4 tu in schimb nu esti deloc intelegator ti-am recomandat modelele PANA in 1999 intamplator as putea sa iti povestesc despre dube pana o sa pricepi si tu cum sta treaba dar ai o atitudine care imi spune sa ma abtin. multa bafta Editat Martie 13, 2015 de zep Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Martie 13, 2015 Autor Partajează Postat Martie 13, 2015 Re: Vw lt 4x4 zep! nu te aprinde! asa trebuia sa apara mesajul! cu scuzele de rigoare!si astept!:wink: sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Re: Vw lt 4x4 Jokaria mea (fosta) - blocante fata/spate - scaune cu amortizare - rezervor de apa - scari urcare retractabile - termoizolat, capotinat cu vata de stical placata cu AL (de mine) - ventilator de plafon ( pe o pozitie a butonului de comanda era exhaustor (scotea fumul afara) , pe o pozitie ventilator (baga aer inside) - invertor 4000W, 2 baterii etc, etc ... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Martie 13, 2015 Autor Partajează Postat Martie 13, 2015 (editat) Re: Vw lt 4x4 Nu te cred Luigi! :grin: Pana nu o faci!:wink: Asta ca sa am si eu antecedente! Astept topicul! ps: te pot ,,acuza ,, de folosire abuziva a armelor albe! iar pozele alea!:h5 a se citi :rasucitul de brisca in rana -inca nevindecata!:grin: Editat Martie 13, 2015 de ovidiu cica sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suacristian Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Re: Vw lt 4x4 Am un prieten care urmeaza sa aduca 2 LT 45 4x4 cu cabina dubla, dar din cate stiu se conduc cu categoria "C" ca sunt de 4,5 Tone. Am inteles ca sunt foarte rare... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
booby Postat Decembrie 3, 2015 Partajează Postat Decembrie 3, 2015 Re: Vw lt 4x4 Jokaria mea (fosta) - blocante fata/spate - scaune cu amortizare - rezervor de apa - scari urcare retractabile - termoizolat, capotinat cu vata de stical placata cu AL (de mine) - ventilator de plafon ( pe o pozitie a butonului de comanda era exhaustor (scotea fumul afara) , pe o pozitie ventilator (baga aer inside) - invertor 4000W, 2 baterii etc, etc ... din cate stiu eu motorul asta 2,4 td este oarecum inrudit cu 1,6 td dar are doua pistoane in plus? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Decembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Re: Vw lt 4x4 Am un prieten care urmeaza sa aduca 2 LT 45 4x4 cu cabina dubla, dar din cate stiu se conduc cu categoria "C" ca sunt de 4,5 Tone. Am inteles ca sunt foarte rare... corect dar exista si lt 40 si lt 35 pot avea pe pm nr prietenului sa il intreb impresii? multumesc sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Decembrie 4, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 4, 2015 Re: Vw lt 4x4 booby! mai are in plus si o curea de distributie ! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
booby Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Re: Vw lt 4x4 asa ceva merge? http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/details.html?id=219099814&scopeId=MH&features=FOUR_WHEEL_DRIVE&export=NO_EXPORT&isSearchRequest=true&makeModelVariant1.makeId=25200&makeModelVariant1.modelDescription=lt+&pageNumber=1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zep Postat Decembrie 13, 2015 Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Re: Vw lt 4x4 daca esti popa sau parlamentar da Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Decembrie 13, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2015 Re: Vw lt 4x4 booby! am vorbit cu omul consider ca dotarile si starea auto nu justifica pretul solicitat in alta ordine de idei ca platforma,desi sunt suficient de rare si ca masina consuma peste ce mi-as dori eu ,are cea mai buna volumetrie interioara iar sunetul motorului ala in 6 imi aduce aminte pe fostul meu patrol sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate