cocoMPower Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Salutare tuturor, Descopera Romania 4x4, are deosebita placere de a va invita sa participati la editia cu nr 5 - ''RESTAURAREA MONUMENTULUI LUI HOREA'' , care va avea loc in peroada 03-05. aprilie- 2015. Ca si in fiecare an ne vom caza la Pensiunea ANDRA si posibil TOVIPAN ( in functie de cate persoane confirma prezenta ) din localitatea Albac, cu o capacitate de cazare de 20 camere duble : aprox: 80 RON / camera ( ambele pensiuni ) . deschidem lista : 1. coco - 1 camera 2. cipri - 1 camera 3. eugen - 1 camera 4.florin - 1 camera 5. ionica- 1 camera 6. negru ( bodri) - 1 camera 7. narcis - 1 camera 8. dacian ( prezbiteru' ) - 1 camera 9. alin ( jibou ) 1 camera 10. sebi - 1 camera 11. 12. ...... si lista continua in urma confirmarilor dumneavoastra. I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 Majoritatea vor veni de vineri, eu voi merge de joi , pt poze, relaxare:banana, daca mai e cineva care sa vina de joi e binevenit, , ceaunul si adiacentele:x se fac la comun, cei care au mai fost stiu cum e:we Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
geo_jimny Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 Ce dotari ar trebui sa aibă masinile? AT- uri, MT- uri? Traseu cât de dificil va fi :j ??? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 Tinand cont de teren si de faptul ca sigur sus o sa dam si de zapada cred ca mt-urile ar fi cam obligatorii iar daca e si troliu e si mai bine, dar se poate si fara el, ne ajutam unii pe altii:banana Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dmx Postat Martie 10, 2015 Partajează Postat Martie 10, 2015 Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 Imi doresc de mult sa merg la o tura d-asta ...dar din pacate perioada este nefericita pentru mine. Poate se mai face o tura in vara!:h5 Omul este făcut să trăiască şi nu pentru a se pregăti să trăiască! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Martie 16, 2015 Autor Partajează Postat Martie 16, 2015 Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 actualizez lista : 1. coco - 1 camera, 2. cipri - 1 camera, 3. eugen - 1 camera, 4. florin - 1 camera, 5. ionica- 1 camera, 6. negru ( bodri) - 1 camera, 7. narcis - 1 camera, 8. dacian ( prezbiteru' ) - 1 camera, 9. alin ( jibou ) 1 camera, 10. sebi - 1 camera, 11. Kinder - 2 camere, 12. trambitas - 1 camera, 13. florin WA - 1 camera, 14. I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
covaciusorin Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 (editat) Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 14.covaciusorin - o camera(daca se poate si al 2 pat pt copil).Vin cu fetele mele. Editat Martie 16, 2015 de covaciusorin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 15. opinion - 1 camera. Daca ne primiti venim si noi. Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Martie 17, 2015 Autor Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 sigur ca da :wink: , sunteti bine veniti! deci, actualizam si lista dupa cum urmeaza: 1. coco - 1 camera, 2. cipri - 1 camera, 3. eugen - 1 camera, 4. florin - 1 camera, 5. ionica- 1 camera, 6. negru ( bodri) - 1 camera, 7. narcis - 1 camera, 8. dacian ( prezbiteru' ) - 1 camera, 9. alin ( jibou ) 1 camera, 10. sebi - 1 camera, 11. Kinder - 2 camere, 12. trambitas - 1 camera, 13. florin WA - 1 camera, 14. covaciusorin - 1 camera(daca se poate si al 2 pat pt copil).Vin cu fetele mele. 15. opinion - 1 camera. Daca ne primiti venim si noi, 16. Balu - 1 camera, 17. 18. lista este deschisa I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 19, 2015 Partajează Postat Martie 19, 2015 Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 Rezervata si pensiunea vecina, Tovipan, la 50metri:banana, momentan avem in total rezervate 17 camere, daca cineva mai doreste sa vina alaturi de noi il rugam sa sune pe 0740808786-Coco sau pe mine la 0753798792-Cipri. Maine revenim cu detalii suplimentare:gr1 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dsabau Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 Si noi dorim sa venim daca mai este o camera disponibila. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Martie 25, 2015 Autor Partajează Postat Martie 25, 2015 Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 in urma confirmarilor lista este urmatoarea: In Pensiunea Andra : ( 10 camere pat dublu ) 1. Cipri 2. Eugen 3. Florin 4. Ionica 5. Negru 6. Dacian 7. Narcis 8. Narcis 9. Alin Jeep 10. Radu Discovery Pensiunea Tivipan ( 6 camere pat dublu ) 1. Kinder 2. Kinder 3. Tranbitas 4. Balu 5. Coco 6. Coco Vila Robert ( 10 camere pat dublu ) pentru mai multe informatii accesati linkul urmator http://carta.ro/cazare-albac/vila-robert/galeria-foto/?robert01.jpg 1. Dan S. 2. Dan S. 3. Covaci S. 4. Opinion 5. 6. ... daca mai doreste cineva, din cate am inteles pana in momentul de fata la Vila Robert mai sunt disponibile 6 camere duble. I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 M-am ajuns:grin: sunt cap de lista, vineri seara o sa ne delectam cu multe gratare si alte plajeli bine mirositoare iar sambata seara o sa servim un imens ceaun, specialitate propie:banana Micul dejun si ce se mai doreste a se servi isi aduce fiecare la purtator:h5, socializarea de vineri seara si sambata seara se va tine la pensiunea Andra:clb:Gr:mici::dr4:be Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Martie 26, 2015 Autor Partajează Postat Martie 26, 2015 Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 deoarece distanta intre Pensiunea Andra si Vila Robert este prea mare am hotarat sa schimbam locul de cazare cu Pensiunea Perla Ariesului, care din cate am inteles de la cabanier este la o distanta de 10 min. de mers pe jos fata de Pensiunea Andra, unde va avea loc intalnirea / socializarea de Vineri seara si Sambata seara. Pensiunea Perla Ariesului info : http://www.cazaretransilvania.ro/albac-cazare-vila_perla_ariesului-albac-hoteluri-vile-pensiuni.html#.VRQaBo4jhed 1. Dan S. 2. Dan S. 3. Covaci S. 4. Opinion 5. 6. ... daca mai sunt doritori camere disponibile sunt, am vorbit si o sa ne dea si pat suplimentar pentru copii, in plus se poate servi si micul-dejun I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu95 Postat Martie 28, 2015 Partajează Postat Martie 28, 2015 Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 Multumim d-lui Coco pt organizare, se pare ca anul acesta lucrurile vor fi cat se poate de limpezi. Avand in vedere ca ostilitatile se desfasoara la inceput de aprilie, ar fi bine de stiut care e starea zapezii in zona Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
radu95 Postat Martie 28, 2015 Partajează Postat Martie 28, 2015 Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 Si inca un amanunt ... Daca vrem sa facem ceva trasee in zona, o drujba functionala va trebui sa avem cu noi. Sper sa nu fie cazul sa o folosim , dar...... nu se stie niciodata. Dintre cei participanti , cine ar putea aduce o "jucarie" de genu ? (personal nu posed vreuna) De asemenea, si un hi-lift n-ar strica sa il aiba cineva. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Martie 28, 2015 Partajează Postat Martie 28, 2015 Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 Avem toate aceste jucarii:wink: Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cocoMPower Postat Martie 31, 2015 Autor Partajează Postat Martie 31, 2015 Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 actualizez lista pentru Pensiunea Perla Ariesului info : http://www.cazaretransilvania.ro/alb...l#.VRQaBo4jhed 1. Dan S. 2. Dan S. 3. Covaci S. 4. Opinion 5. Simoc WA 6. Florin WA ( vine de sambata) 7. 8. 9.... I Love Apuseni Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogthebat Postat Martie 31, 2015 Partajează Postat Martie 31, 2015 Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 Mi-ar fi placut sa vin cu voi dar nici anul asta nu ajung in perioada asta......Poate pana la urma ajung si eu sa facem o poza la monument asa cum am promis @Pit Ciprian:wink: Ma bucur totusi ca n-ati uitat de monument si ca va faceti timp in fiecare an sa ajungeti acolo! BRAVO! "Do nothing, be nothing, say nothing ...and you will avoid criticism" Disco 2, TD5 HSE, 02 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 Salutare prieteni:h5 eu sunt deja in Albac, cei care veniti sa fiti pregatiti pt zapada si gheata, azi eu m-am troliat la greu:banana Spre monument zapada e cam de 20 cm, cum incepem sa urcam incepe spectacolul, o sa fie sexi rau:banana Va astep cu ceva cald si bun, la gust:grin: Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
covaciusorin Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 Mulțumim @pit ciprian, am pregătit simex-urile și troliul.Ne vedem vineri.:h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 1, 2015 Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 ce fain de voi ! distractie faina sa aveti baieti :x Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pit ciprian Postat Aprilie 2, 2015 Partajează Postat Aprilie 2, 2015 Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 Multumim Irod:h5, revin cu informatii proaspete, a venit Craciunul aici:grin: ninge ca in povesti, drumul insa este curat, ne vedem vineri:h5 Mitsubishi Pajero 3000 V6 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
boerumarius Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 Cipri asteptam filmarile. Daca nu era "Apuseniada" care se pregateste peste cateva saptamani probabil as fi venit si anul acesta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat Aprilie 5, 2015 Partajează Postat Aprilie 5, 2015 Re: Expeditie in Apuseni - Editia -V- MONUMENTUL LUI HOREA - 03-05.aprilie- 2015 Am fost, am vazut, ne-a placut (mai putin partea cu iarna din mijlocul primaverii :ha:, da na' nu suntem perfecti). Multumim echipei Descopera ROMANIA 4x4. Adi si Lia Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate