RZV Postat Septembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Zina lu' RZV Am schimbat jantele cu unele cu offset -30.....arata altfel ......am tras si o bara spate HD de parcare cum "spune niste prieteni" :h5 , Am refacut cu ajutorul lui Turagmes :hi (ca am ramas la Bv cu masina)puntea spate....rulmenti,semeringuri,desfacut grup si verificat,saboti frina si reglaje diverse pe acolo prin zona :bravo Cam atit mi-aduc aminte din ce am facut in ultimul timp...... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Petre Niteanu aka bullbar Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Zina lu' RZV Ai mai facut tu si altele....dar pastram secretul! slp Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Zina lu' RZV Oups....vine un Safari Snorkel din ala... :ha: :ha: .....original :ha: :ha: ca astia cu ochii mici nu fac pe vapor si pt zine d-astea batrine..... Bre Bullbar nu mai da din casa......in curind elice.......si va astept la finish :ha: :ha: :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobinator Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Zina lu' RZV E foarte tare masina , cu mult mai tare in realitate decat in poze ! Am vazut-o cand ai venit dupa noi la intrarea in tura la Calugareni! Bravo Razvane!Nota10!! :h5 B.B.B. -BIG BAD BUG! T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Zina lu' RZV este sublima este extraordinara daca ar mai iesi si ea la pascut... :ha: :ha: oricum arata bine...bravo Razvane zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Zina lu' RZV @miron.......fara remarci rautacioase :ha: .......masina este foarte ingrijita......si vad ca s-a mai preparat intre timp.....incepe sa arate a masina de expeditie :h5 Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Zina lu' RZV nu am zis nimic...parol...dar daca ar mai da animalului niste iarba proaspata...nu ar fi mai bine??? ca acu intra la hibernare pina la primavara :ha: nu am zis ca nu arata bine ...chiar ca daca o mai vad mult imi iau patrol zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Zina lu' RZV GOGANASHU :grin: , buna asta cu..., expeditia! :wink: :h5 Miroaneee :grin: join the club :pl :ha: ia-ti Patrol! :x :h5 RZVane :1 , da` cred ca e timpul sa schimbi poza de la avatar, ca nu mai corespunde! :grin: Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Zina lu' RZV Ce sa zic......daca mergeam cu ea la traseu la Curtea de Arges.......ma intorceam fara o mina :ha: :ha: si o scota din padure Sorin,ca pe mine ma durea sufletul :ha: :ha: Cit despre scos......prietenesti si plimbarici reumatice :ha: :ha: facem oricind.......kamikazii ma depasesc cu mult in viteza si pitici,am rupt 2 arcuri spate in decurs de 3 saptamini in ritmul ala :grin: ... uite....uite....doua arcuri spate schimbate ,bucsi,si opritoare sa nu mai dau arcurile huta-huta pina se rup.....multam Miron Sorin de bunavointa si gazduirea proiectului :h5 Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Zina lu' RZV pai eu credeam ca o pregatesc de iesiri nu de parcare :ha: :ha: :ha: :ha: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Zina lu' RZV Hai Sorine......lasa-ma sa ma dau si eu lovit......o stii p-aia cu pasarea aia cu cenusa in cap? :ha: :ha: Ce pot sa zic....nu am mai iesit ca oamenii au evoluat foarte repede.......trec la extrem......eu nu vreau concurs...sunt romantic :P ......am luat suturi cind vroiam picnic in traseu :ha: ,si m-au impins pe Dn cu 80la ora cu arcul spate rupt.....asta nu-i extrem? :ha: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Zina lu' RZV He, he, toata lumea le pregateste de iesiri vezi atatea proiecte, si cand e de iesit... stai ca ma doare, nu am aia, nu am aia, vrajeala, doar de show Asa se intampla la multi din membri acestui club, unii se dau cu masini nepreparate, altii se plimba cu ele pe Dorobanti!!! Bravo RZV, frumoasa masina. Pe cand un soft top de Dorobanti???? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Zina lu' RZV Stai asa Flash :ha: :happy :ha: ca nu inteleg,sa mor :ha: :ha: :ha: ma critici ca nu ies :ha: , ma invidiezi ca a mea inca merge :ha: , i-ti place :grin: sau le faceai morala altora :ha: Bre....soft d-ala de Dorobanti incropeam eu prin bunavointa lui Lipoveanu ca aveam unde si cu cine :h5 ,chiar daca statem la colt si faceam poze la masina lui Lucian :grin: ,problema este in fata blocului.....ca eu nu am garaj....si nici la prieteni in curte nu le tin :grin: :hi .....este bine acum? Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Zina lu' RZV Hai Sorine......lasa-ma sa ma dau si eu lovit......o stii p-aia cu pasarea aia cu cenusa in cap? :ha: :ha: Ce pot sa zic....nu am mai iesit ca oamenii au evoluat foarte repede.......trec la extrem......eu nu vreau concurs...sunt romantic :P ......am luat suturi cind vroiam picnic in traseu :ha: ,si m-au impins pe Dn cu 80la ora cu arcul spate rupt.....asta nu-i extrem? :ha: da sigur ...."extrem" de asfalt nu a existat nici un moment in care sa fii in pericol sau sa fii un pericol pe dn altfel ramineai la hem la mosie :grin: Flash te asigur ca RZV nu face parte din cei care fac offroad extrem de parcare...e doar o situatie trecatoare zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Zina lu' RZV Stiti amandoi ca nu la el ma refeream... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 17, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Zina lu' RZV Daca aveam cea mai mica impresie slp nu ma manifestam aici....te sunam si .....salutam direct :ha: :ha: hai lasa circota si zi ca-ti place babuta......ca ea te place pe tine.... :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flash4x4 Postat Septembrie 17, 2009 Partajează Postat Septembrie 17, 2009 Re: Zina lu' RZV Asa e, tu esti doar un mic nebun. Eu nu ma bagam in mocirla de la Targoviste cu un arc rupt, nici daca aveam unul de rezerva acasa! Sorin stie cat de greu se remorcheaza Bibliobusul!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adipsc88 Postat Septembrie 20, 2009 Partajează Postat Septembrie 20, 2009 Re: Zina lu' RZV Foarte frumoasa...sa te duca unde vrei tu fara probleme.... :cl 0720059999 0756545953 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2009 Re: Zina lu' RZV Citeva zile mai tirziu.....a ajuns Safari Snorkel la Buc......s-a curatat si tratat cu solutie speciala pt plastic :grin: ,are citeva julituri din padure,dar nimik grav.....urmeaza montaj,nu stiu cind....sufar de lipsa de timp cronica.....trebuie sa montez si proiectoarele Bosch pe portbagaj fata,spate nu am ajuns nici sa le cumpar...... Poze sper eu in W-E cind fac toata treaba..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Zina lu' RZV hai cu pozele alea odata ..... ca sa te iert ca mia-i luat-o inainte cu snorkelul .... cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Zina lu' RZV :ha: :uameni consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Zina lu' RZV pai nu ... daca recunoaste e pe jumatate iertat ...!!! cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Septembrie 25, 2009 Partajează Postat Septembrie 25, 2009 Re: Zina lu' RZV Citeva zile mai tirziu.....a ajuns Safari Snorkel la Buc......s-a curatat si tratat cu solutie speciala pt plastic :grin: ,are citeva julituri din padure,dar nimik grav.....urmeaza montaj,nu stiu cind....sufar de lipsa de timp cronica.....trebuie sa montez si proiectoarele Bosch pe portbagaj fata,spate nu am ajuns nici sa le cumpar...... Poze sper eu in W-E cind fac toata treaba..... daca tot iei snorkel cu urme de crengi niste noroi la pachet nu vrei ?? ca am auzit ca prin anglia se vinde la pachet si e acceptat de companiile de asigurare ca nu zgiriie vopseaua :ha: :ha: ps. te astept in vizita miine pe la mine :grin: zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Zina lu' RZV Am fost in vizita :grin: am mincat clatite :grin: si am plecat ca se muncea de zor la diverse......scuturi,turbine,sandvich-uri,dulceata si cioco pe clatite....d-astea,mistouri... :ha: :ha: :ha: Am ajuns la omul cu doua miini drepte :grin: :hi :x care s-a pus pe taiat,desfacut,asteptat,sfatuit......cunosctorul in domeniu Lipoveanu,asistat la bancuri si incurajari de Matake :ha: Multumesc mesterilor maniaci pt ajutor......app Astral...Bre...am vazut ca ai un nou hobby :grin: Si sedita foto pe intuneric.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Zina lu' RZV Da, da, da, strang lemne si pazesc focul....:ha: :ha: :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate