RZV Postat Septembrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Zina lu' RZV Am promis ca la prima ocazie suntem doi :ha: :banana sa nu ne manince careva ciorba in lipsa Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Septembrie 26, 2009 Partajează Postat Septembrie 26, 2009 Re: Zina lu' RZV Ciorba? Care ciorba? Aaaa.....aia o data da , o data ba ?!? :ha: Cunoscatorii zic ca o ciorba buna pescareasca iese doar daca nu dormi in barca.... :ha: :ha: :ha: REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Zina lu' RZV @ rzv .......... acum stiu de ce ma doare capul .. m-ai deokeat ..!! @ astral ........ cred ca de ciorba asta vb .... nu ..??? ( sau mai bine deschid un topic ....!?) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Zina lu' RZV :grin: :grin: :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 27, 2009 Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Zina lu' RZV Deci acu imi vazu ochiu RZV-ule ca te-ai facut pasare de noapte cu periscop! :P consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 27, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2009 Re: Zina lu' RZV Dap....Acu,ce sa zic,am montat la lasatul serii proiectoarele Bosch Luminator innapoi pe masina,mai exact pe portbagajul nou,instalatie cu fire schimbate,tub protectie negru,lipituri reci si papuci :grin: ......,le-am reglat pe blocul vecinilor :grin: de au zis ca a venit luni dimineata deja si au iesit doi trei sa plece la munca,buimaci si somnorosi:ha: :ha: Am schimbat filtrul de aer si am montat un borcan din ala hidos,prefiltru la snorkel,de la Gepetto,acum sa vad randamentul si dau de stire....... Poze cu minunea miine ca acum nu am apucat.......... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Zina lu' RZV Nu vreau sa par insensibil la munca depusa de om si fara sa i critic calitatile sau nu , masina asta n are nici un dumnezeu (din punctul meu de vedere) In plus n o sa inteleg niciodata de ce lumea isi pune suspensii si lift uri desi nu trece nici macar o pietricica, de ce lumea isi pune snorkel desi nu intra niciodata in apa, de ce si pun proiectoare desi la viteza cu care merg noaptea ar fi suficienta doar o lanterna de cap si asa mai departe, in general sa prepari o masina pentru ceva ce oricum n o sa faci niciodata cu ea sau sa o folosesti la nici 10 % din capacitate In fine este doar parerea mea si dilema cu care ma confrunt de multa vreme. Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Zina lu' RZV Fratele meu Flow :grin: nici eu nu inteleg multe lucruri.......dar face parte din faptul ca am creier,pe care de altfel il folosesc ca orice humanoid la 10-15 % din capacitate......acum.......esti multumit? Ai auzit de satisfactie si gata?EU asa ma simt bine.......mi se rupe sa fiu cel mai tare,cel mai bun,eu sunt cel mai slab si-mi fac tot felul de lucruri la masina pt ca-mi place ,pot si poate ca-mi permit....... App snorkelul ala nu este pt apa monseur,este pentru tonele de praf pe care le inghite gratuit motorul ala...... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Zina lu' RZV Ok Bafta in continuare cu tot ce ti ai propus sa faci la ea , daca tie iti aduce satisfactii e suficient, parerea la restu nu mai conteaza . ps: Tu folosesti 10-15% din creier pe langa noi restu muritorilor care folosim "doar" 3%, asta explica multe :grin: Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Zina lu' RZV Aha...deci 3 era....nu stiu exact procentele dar ai prins ideea......... Pentu mine este un hobby cam scump,adevarat dar nu m-am putut opri la timbre si monezi :ha: De iesit mai ies si eu,lejer asa si ma folosesc de masina cu succes,fac drumuri Buc-BV-Sighisoara,car diverse,nu este numai masina de offroad,a devenit masina de zi cu zi......am un vis......niste prieteni si rude in Franta care ma pistoneaza......am incercat anul trecut si m-a prins......... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Zina lu' RZV Si ceva mai personale.....noi 3 zile in excursie,cu masina inchiriata,ei pentru urmatoarele 2 saptamini...... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Zina lu' RZV Si acum ca tot am deschis subiectul aici.....app de nebuni.....anul asta vara-mea prin alianta este in Africa cu o Toyo 40......sa caut ceva poze ca a fost si in tara in vara.....app dl Flow...a stat 2 saptamini citeva strazi mai departe de curtea in care tii masina...... :grin: Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flow Postat Septembrie 28, 2009 Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Zina lu' RZV Bine ca n ai dat un semn sa facem ceva expeditii in zona :P Prea mult timp liber dauneaza mintii si asa odihnite. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Septembrie 28, 2009 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2009 Re: Zina lu' RZV Pai am stat pe burta ca ei au facut un tur de biserici fortificate in zona Sighisoara-Viscri-Bunesti-Roades...iar eu am placat ca descreieratul gardul cu piatra de riu pe care a carat-o zina pina s-au spart rulmentii :ha: si am construit ceva din fier forjat sa se poata inchide curtea.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 1, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2009 Re: Zina lu' RZV Revin cu noutati....se pare ca porcul ala urit de prefiltru chiar face treaba.....dupa 75 km in Buc in 3 zile,a strins ceva gunoi.....se vede bine bine un fir de praf-nisip muscute si chetii de genul pe fundul vasului la macerat in uleiul ala :grin: Am schimbat la Cristi Blondu uleiul,filtrul de ulei ,si filtru motorina.....multam de ajutor! Pun ceva poze cu prefiltrul...... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nivaforever Postat Octombrie 2, 2009 Partajează Postat Octombrie 2, 2009 Re: Zina lu' RZV Spor la treaba! Sa ne vedem cu bine anul viitor la Vadu :h5 cind o sa fiu mare.....o sa-mi iau tot niva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bibicu Postat Octombrie 8, 2009 Partajează Postat Octombrie 8, 2009 Re: Zina lu' RZV Frumoasa masina ! :) In cautarea unei masini 4x4... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rila Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Zina lu' RZV Fratele meu Flow :grin: nici eu nu inteleg multe lucruri.......dar face parte din faptul ca am creier,pe care de altfel il folosesc ca orice humanoid la 10-15 % din capacitate......acum.......esti multumit? Ai auzit de satisfactie si gata?EU asa ma simt bine.......mi se rupe sa fiu cel mai tare,cel mai bun,eu sunt cel mai slab si-mi fac tot felul de lucruri la masina pt ca-mi place ,pot si poate ca-mi permit....... App snorkelul ala nu este pt apa monseur,este pentru tonele de praf pe care le inghite gratuit motorul ala...... Bravo Rzv, bine spus, ma unge la suflet si da raspuns celor care nu inteleg ca mai avem nevoie si de satisfactii, mici sau mari, pentru ca daca nu te mai bucuri...nu mai existi... Pajero NL 3.0 LWB 1999 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
hrn Postat Octombrie 25, 2009 Partajează Postat Octombrie 25, 2009 Re: Zina lu' RZV Frumoasa povestea despre masina :grin: M-a impresionat in special descrierea despre proiectoare Citez: Acum ma pregatesc cu proiectoarele ca dupa aventurile astea de noapte,cred ca nu vad eu bine noaptea.... :x :cort Am 2 buc,mai vin 3 Bosch dreptunghiulare cu o bara pt plafon,am stabilit unde vin si cum se trage alimentarea pt ele...... vis a vis de o remarca recenta... Citez: Subiectul mesajului: Re: Oare chiar deranjeaza farurile de ceata ? MesajScris: Vin Oct 16, 2009 5:31 pm Neconectat Membru Senior Membru Senior Avatar utilizator Membru din: Mie Ian 16, 2008 3:14 pm Mesaje: 990 Loca?ie: Bucuresti Antevorbitorii au dreptate...nu ajuta cu nimic,nici ziua nici noaptea...mai ales pt ceilalti participanti la traficul de cakao din Rominica noastra......pt specimene din astea aveti proiectoare pe roof,in spate,si unde nici nu gindesti...daca sunt deranjante fiti soferi de bucuresti.....recomand cu caldura una buc lanterna puternica ce poate fi pozitionata oricum din habitaclu.....merge garantat si-l trimiti in sant daca te fortezi si incapatinezi........sau varianta simpla cu pumnul de monezi care zace in scrumiera...dupa 60km/ora sunt proiectile din lupta de gherila :grin: ....trec prin parbriz garantat.... PS astea sunt sfaturi cu asa NU dar daca chiar vreti.....fiecare cu ceata proprie din creierul odihnit :ha: _________________ Patrol 3.3D-Zina Ninja Kamikaze Team Cu bani poate oricine.....jmecheria este s-o faci fara!......Bunicu'-R.I.P. LC 120 AT TEMS Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Octombrie 26, 2009 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2009 Re: Zina lu' RZV @HRN...man.... :P ai o problema?Erau aventuri de noapte in padure,unde proiectorele sunt o necesitate nu un moft....nu am putut sapt asta sa intorc pt ca nu vedeam in spate.....si nproiectorle pt spate stau in dulap ac asa in lipsa de timp......m-am chinuit 20 de minute....nu cred ca am spus ceva deplasat.....eu sunt ala care merge cu 90km/h,dau flashuri la toata lumea de avertizare si am o masina cu tispe proiectoare......ce dreak am facut de te deranjeaza atit? Ar teb sa merg cu ele aprinse pe strada sa fim prieteni? :grin: :hi PS: asta-i topicul meu de prezentare pt o masina de off road rarut si fara pretentie,nu de mers pe dn cu proiectoare aprinse.......asta-i altceva dar daca nu putem sa vedem despre ce-i vorba,te rog sa te abtii sa nu facem discutii gratuite......soryy de aciditate.....dar nu inteleg legatura..... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 6, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Zina lu' RZV :grin: Vad ca dupa schimbul de replici gratuite cu HRN nu a mai zis nimeni nimic.......Domnul Proiectoare.....eu in locul tau i-mi ceream scuze.....ca am citit printre rinduri.....si greseala-i omeneasca...... Dar sa revenim la tractoare,proiectoare si idei fixe..... Astazi am reusit uriasa performanta de a muta motorul primit cadou,prin oras de colo colo......... Dupa care am reusit a doua performanta,aceea de a verifica bujiile(numai doua erau functionale,din 6!!!),le-am scos,schimbat/inlocuit/completat cu altele de pe motorul donator.......bujii NGK la 24V....totul la indemnul ,cu ajutorul si sub supravegherea atenta a lui Miron Sorin :tk :rsp . De unde pot face rost de 2 becuri H3 la 24V rapid? :grin: am o oferta gratis la un prieten electrician da-i departe......dau 2-4 la 12V,totH3 la schimb,noi......si niste relee la 24,sursa de calitate si ieftine......cele gen Raba sau Aro nu au fost o alegere reusita ,sau poate nu am nimerit eu lot/producator......am cumparat initial 4 buc,negre in hirtie cerata...productie romineasca super......super....sunt pe masina de 2 ani......astazi unele rosii,dubioase,la gramada intr-o cutie.......singurele...aratau dubios.....din 2 nu merge nici unul.......daca ajung la magazin il pun pe vinzatorul ala gen Maistrul Stietot sa la manince......auzi......eu ii spun ca Nissanul de afara este la 24 V si el i-mi spune ca ma pacalesc.......poate o fi.....dar avea dreptate in felul lui......nu am ce face cu releele lui...... :ha: :ha: :ha: nu merg si au fost 24lei/buc :P .... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
GOGANU24cm Postat Noiembrie 6, 2009 Partajează Postat Noiembrie 6, 2009 Re: Zina lu' RZV @rzv.....@hrn...... :uameni ......fiecare cu luminitzele lui :ha: on topic ..........patrol rulz :ha: Folosirea excesiva a tastaturii dauneaza grav off roadului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
HARY Postat Noiembrie 7, 2009 Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: Zina lu' RZV bravo taica,ai comiso,skimbasi motorul :ha: :cl Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Noiembrie 7, 2009 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2009 Re: Zina lu' RZV @hary.....man,inca nu am schimbat nimic....am un motor de rezerva ......mai ramine de vazut...... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Zina lu' RZV Ca tot s-a schimbat forumul......mai trec si eu pe la prezentare,pe aici...... De 3 sapt am un troliu Superwich 9.5 la 24V cu plasma T-max de 10mm si fanta aferenta ce zace prin masina din lipsa de timp frumos pt montat si diverse(flex,dispozitie,prieteni liberi)): Miine sper in sfirsit s-o comit si pe asta.....nu de altceva dar sapt trecuta am reusit sa ramin intr-un sant plin cu zapada pe marginea drumului......si troliul era in spate....triumfator...... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate