Lipoveanu Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Zina lu' RZV 'fanta aferenta ' ... e roz ....???? ( mai nene ..!! unde sunt emoticoanele ..???) cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Zina lu' RZV RZV - cum bre sa ramai in sant pe marginea drumului? :dr2Nu se exista ... Faci paltrolul de ras! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 23, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Zina lu' RZV Bre Yoane...am ramas.....ce s-o dau cotita...prosteste ,dar am ramas.... Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Decembrie 23, 2009 Partajează Postat Decembrie 23, 2009 Re: Zina lu' RZV De maine sa-ti pui sigla de Toyota (Pa-trosc sub acoperire!) consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Decembrie 31, 2009 Autor Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Zina lu' RZV Am montat in sfirsit Superwinch-ul,multumesc de ajutor Suzuker! Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Lipoveanu Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Zina lu' RZV observ ca e un topic plin de multumiri si recunostintza .... :pr1daca ar fi semnat pe masina toti cei care te-au ajutat ..... nu mai aveai loc de colante ... .... am o mare nedumerire ..... nu inspiri nici mila ...si nici simpatic nu prea esti ..... cum draq de sare toata lumea sa te ajute .... ?!?!?!?!:happy cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Decembrie 31, 2009 Partajează Postat Decembrie 31, 2009 Re: Zina lu' RZV in sfarsit, Zana are troliu. Si ce mai troliu, o scula Superwinch pe 24V cu plasma si tot ce trebuie, rapid de ne lua firul din mana. Pun si doua poze cu chipul fericit al lui Razvan, dupa ce a vazut Zana ready for hardcore action: http://i.imagehost.org/0581/IMG_5273.jpg http://f.imagehost.org/0332/IMG_5274.jpg Un an mult mai bun tuturor! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat Ianuarie 1, 2010 Autor Partajează Postat Ianuarie 1, 2010 Re: Zina lu' RZV @Lipoveanu:Nu stiu,cred eu inca in oameni si in o anumita chestie rara.......prietenie se cheama...... I-mi face placere ca te mai uiti pe aici...... :ih. Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Tractozaur Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Zina lu' RZV De maine sa-ti pui sigla de Toyota (Pa-trosc sub acoperire!) Yoane, din ce in ce mai mult esti de partea Toyotelor :ha: ..., TRADATORULE! :ha: :ha: :h5 Off-Road Runner Off-Road Runners Team TRACTOZAUR - Nissan Patrol Y60 d`aratura Allroad Runner - Audi allroad d`oras GAZROM - ARO M461 d`epoca Trompetica - Dacia Double Cab 4x4 da vanatoare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Ianuarie 2, 2010 Partajează Postat Ianuarie 2, 2010 Re: Zina lu' RZV Intotdeauna cu minoritatea my friend ...Intotdeauna cu cei mai slabi ... :ha consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Februarie 11, 2011 Partajează Postat Februarie 11, 2011 Re: Zina lu' RZV SOLD...... http://forum.club4x4.ro/showthread.php?55453-Vind-Patrol REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate