Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Zina lu' RZV

RZV

Postări Recomandate

Re: Zina lu' RZV

Am gasit ceva poze cu si fara flanse...zic eu ca diferenta de 3 cm este notabila :ha: si cu antena Sirio.....

Promit sa fac poze amanuntite dar niciodata nu-mi aduc aminte .......de aparat :ha: .

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Dream It, Do It, Live It....

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• Răspunsuri 134
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Andra stie ca ordinea este exact asa cum se vede din poza......ea, el, ea.......si Andra este prima!

:hi Hobby-ul asta este ceva ce nu-mi poate lua nimeni..... :grin:

uite ce faceam eu la 22:00 ,Duminica in parcare cu Cristi-Cheliosu-pe forum....am schimbat becurile din bordul meu obosit cu leduri!!!! :id

De fapt le-a schimbat el si Adina :tk eu am dat indicatii frenetice de acolo de unde se vede din poza ca sa prida cablul de la kilometraj inapoi,cablu care s-a scurtat drastic cind am ridicat masina cu 5 cm din body si inca 2-3 cm dupa arcuri springuite :P .....na de pride-l la loc!

Si inca o surpriza....... :ha: :ha: :ha: dupa munca.......am descoperit cu si mai multa stupoare ca Nissan K160/260are o folie galbena,portocalie,cacanie lipita in interior care da culoarea din bord......adika nu se schimba cu nimic daca ai becuri sau leduri,bordul are aceeai culoare,si pe care nu o poti jupui decit cu damage major!!!!!! :ih :ang :fr2 :ang

Noroc ca astia sunt oameni normali si stiu ce fac :care ca altfel....cautam bord de cumparat azi :ha: :ha: :ha:

Ma consolez ca am luminite jmekere in plafoniera :grin: :grin:

Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată.

Link spre comentariu

ca sa nu mai fi stresat pe viitor .... am eu un bord de rezerva ....

.... iar daca vrei sa mai bagi vreodata cablul de km ....e bine sa desfaci capota si i-l impingi in bord .. si fate 'tzack!!" .... adica nu invers .......cum a-ti facut voi ...!!

... e acelasi principiu cu caratul unei sfori .... nu poti decat sa o tragi ... sa o inpingi ..exclus ... :ha: :ha: :ha:

cumpar oblon patrol 260 la 2 usi ...!!!!
Link spre comentariu

:P Multam de pont Lucian,cam tirziu dar bine de stiut..... :ha: :ha:

Ieri am inceput pregatirea de iarna ,am schimbat antigelul,si am gresat-o pe unde am putut.....adica am reusit sa desfund gresoarele de la omocinetice de a intrat vaselina ca la balamuc,si am mai gasit gresoare la arcurile fata,la bucsa de prindere,si unu la culisanta cardanului fata,in total 5 buc.....

Poate sa-mi spuna cineva daca mai exista sau ar trebui sa existe gresoare si in alta parte,nu de altceva dar altele nu am gasit oricit m-am tavalit pe sub masina? :grin:

Link spre comentariu

:sh2 :sh2

Glumesti? Acum nu mai am timp sa le gasesc plus ca miine plec la Bran cu baietii.....luni de dimineata vin s-o spalam si sa-mi arati si mie minunea ........ :grin:

Si mai gasesc eu ceva ce poate fi bun pe la tine.....dl Lucian,am ochit eu ceva prin pod,pe acolo,pe la pastrare! :ha:

P.S.: podul lui Lipoveanu zici ca este pestera lui Alladin pentru Nissan!

Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...

Revin cu ceva noutati si dileme......

Am fost in vizita la balaurul din pod :ha: :ha: si am plecat cu o placa pt usa/masa :grin: din spate,asteapta cuminte ceva caldurica afara ca sa fie montata...multam fain Lipoveanu si balaurul.....

Ceva problema pe la electrica cu incarcarea celei de-a doua baterii......rezolvabile cred dar in lipsa de timp.....mai astept

Am achizitionat doua voltmetre pentru a le monta direct pe fiecare baterie in parte...cindva :grin: ,problema este ca nu prea mai am loc unde sa le ascund.....Ceva idei? pe bord,deasupra nu merge ca am statia si nu vreau sa-i schimb locul...ar trebui taiat de undeva din bord pe dedesubt,sau prin platicul de sub el, dar sunt in pana de idei......

In spatiul pt butoane de pe cotiera nu merge ca am o placuta cu intrerupatoare pt aer si proiectoare.....

Are cineva ceva idei?

Link spre comentariu

Am incercat,este prea lat suportul din plastic......am luat alt suport din plastic pt bord...dar nici ala nu-i folositor....

Link spre comentariu

:banana :banana :banana

Iar ajung la balaur.....acolo unde ai tu cass montat eu am statia,numai ca tu ai si suport facut frumos...... :grin:

Vin la discutii din nou.......cred ca pot folosi suportul tau,in loc de cass cu ceasuri(voltmetre).....si tot trebe sa mut statia....BGp ....nu prea este posibil......am deja un suport dragut care ar merge acolo,nou ,cumparat cu tot cu voltmetre,dar nu vroiam sa mut statia....este comod la instalat-demontat cind sta in fata blocului.....

Alte idei....?unde dreak in alta parte se pot pune?

Link spre comentariu

:grin:

In concediul de iarna,am tras o plimbare BG-TR,si am gasit voltmetre plus suport cu 35E.....sunt cam la fel cu ce vind astia pe 4tuning.ro,ceas cu cadran rotund....numai ca au costat o idee mai putin....,plus alarma si inchidere la ~70E......ceva China,copie Viper.... :ha: :ha:

Voltmetrele le-am probat la magazin,si aratau 11.3,ca si sursa lui nenea bulgaru dar acum ce sa zic.....miine le probez...personal.....daca nu merg i-ti vind unu,bine? :ha: :ha: :ha:

Vezi pe 4tuning.ro,si daca vrei si altceva vezi la Adelaida.ro,parca au unele ok,si ieftine,numai sa ai unde sa-i ascunzi spatele ca au display electronic si atit....eu am state vechi cu voltmetrele.....Gepetto....ia zi tu cit stres ai luat? :ha: :ha: :ha: :ha:

Link spre comentariu

Am reusit sa fac ceva poze cu interiorul......

Inca astept sfaturi cu locatia aproximativa pentru voltmetre.....si le-am verificat iarasi ,sunt ok,indica exact ca sursa de la care au fost alimentate....

Link spre comentariu

Vizitator koala

Intreb si eu ... nu poti sa le bagi pe fiecare in cate o cutie cilindrica de genul dozelor de bere, pepsi ? ... si sa le agati pe amandoua sus, pe tavan / langa plafoniera ? ...

Link spre comentariu

Aaaa...si ceva cu interirul,ca tot am scos aparatul foto..... :grin:

1718247381_Picture007.jpg.c4fa9d0933ceb06b1b50c84871b0f83e.jpg

Link spre comentariu

@koala...nu-i rea ideea,ele deja arata ca niste cutii de bere,din poza nu se vade,ceasul este fundul,cum ar veni,sunt capsulate in aluminiu,si au si niste pocioruse de prindere,le-am gasit cind an desfacut cutiile..... :banana

Cred ca ar merge un pic fortat si pe plafon....ramine de studiat...in ce dau gauri,ca la Zina este foita aia de plastic la interior si pe urma tabla,nu merge prin tabla.... :P sa vad daca se pot agata in ceva acolo....

Link spre comentariu

Vizitator koala

@koala...nu-i rea ideea,ele deja arata ca niste cutii de bere,din poza nu se vade,ceasul este fundul,cum ar veni,sunt capsulate in aluminiu,si au si niste pocioruse de prindere,le-am gasit cind an desfacut cutiile..... :banana

Cred ca ar merge un pic fortat si pe plafon....ramine de studiat...in ce dau gauri,ca la Zina este foita aia de plastic la interior si pe urma tabla,nu merge prin tabla.... :P sa vad daca se pot agata in ceva acolo....

... le faci un suport si le prinzi in aceleasi gauri in care e prinsa plafoniera ...

Link spre comentariu

Multumesc de aprecieri :h5 urmeaza bara fata AFN cu suporti de proiectoare si troliu.....bara s-a comandat azi :banana :banana ar trebui sa vina pina la sfirsitul lunii ; in iarna asta am multe de adaugat......

@Koala...om batrin si cu idei....incerc in W-E si vad cum merge.....am si ajutor de la RaduMPS :grin: o scot la capat eu cumva....multam fain de idei...

Link spre comentariu

Din ce vad eu in poze ar merge langa schimbator unde e pixu ala rosu.

Gandeste-te daca iti trebuie ceva scule ca sa iau cu mine. Am cam tot ce ii trebuie unui "service de acasa". Gandeste-te pana maine si cand te sun spune-mi, sigur o sa ceri ceva ce nu am si ma fac de ras, dar las' ca merge asa.

Din pacate prea mult timp nu am ca luni am examen la facultate. (as fi terminat-o din vara daca nu as ma fi avut 5 restante :P )

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare