grigsilviu Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Salutare, Dupa multe cautari pentru bara fata metalica cu troliu si praguri costurile mi se par cam sus. Asa ca am decis sa incerc sa le confectionez singur si tot odata am sa va tin la curent cu tot procesul de confectionare. Dupa demontarea bari pe fata am gandit un pic solutia pentru ca la capetele de sasiu la Feroza sunt destul de inghesuite am ales urmatoarea solutie: Facut un sablon din carton si mers la confectionat placa pentru troliu grosime de 6mm Intre timp am schimbat si acumulatorul am luat un Banner de 80AH cu borne duble ca troliu sa fie legat direct la baterie cu cablu de sudura de 25mm inclusiv ca traseul va fi foarte scurt si fara pierderi de curent. Am sa revin la fiecare pas cu poze si descrieri Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Martie 19, 2015 Autor Partajează Postat Martie 19, 2015 Re: Montare troliu pe Feroza de Bucuresti Asa cum am promis revin cu cateva poze din proietul de montare troliu. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Martie 19, 2015 Autor Partajează Postat Martie 19, 2015 Re: Montare troliu pe Feroza de Bucuresti Si dupa multe indei pentru confectionare de bara am decis sa modific bara originala in una de off cu troliu sa vedeti cum o sa arate :banana Maine ma duc la profesor sa-mi sudeze placa pt ca eu doar am dat cateva afturi de pozitionare. Numai bine si mai revin in curand :wink: Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Martie 21, 2015 Autor Partajează Postat Martie 21, 2015 Re: Montare troliu pe Feroza de Bucuresti Am terminat placa de troliu si acum sunt la ajustarile pentru bara originala in bara offroad :wink: Cam asa arata lucrarea si mai am ceva de munca la ea. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giuseppe Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 Re: Montare troliu pe Feroza de Bucuresti :10 Felicitari pentru lucrare... :wink: Arata bine si ideea este super ok. Si eu am de gand sa imi fac o bara metalica Off-Road pentru a mea numai ca eu nu pot sa folosesc bara originala ca e din plastic, trebuie sa o fac de la zero toata. Inca o data felicitari! :br https://www.facebook.com/groups/1705041606388172/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferocele feroza Postat Martie 22, 2015 Partajează Postat Martie 22, 2015 Re: Montare troliu pe Feroza de Bucuresti salut, am vazut ca pentru troliu folosesti accumulator separat de cel al masinii? in viitor ma bate si pe mine gandul sa-I pun troliu, acum nu pot afecta bugetul familiei.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Martie 22, 2015 Autor Partajează Postat Martie 22, 2015 Re: Montare troliu pe Feroza de Bucuresti salut, am vazut ca pentru troliu folosesti accumulator separat de cel al masinii? in viitor ma bate si pe mine gandul sa-I pun troliu, acum nu pot afecta bugetul familiei.... Salut, nu folosesc alt acumulator doar am luat un acumulator de 80ah cu borne duble are 2 borne de plus si 2 borne de minus ca un rand de borne sa le folosesc direct pentru troliu. Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Martie 22, 2015 Autor Partajează Postat Martie 22, 2015 Re: Montare troliu pe Feroza de Bucuresti :10 Felicitari pentru lucrare... :wink: Arata bine si ideea este super ok. Si eu am de gand sa imi fac o bara metalica Off-Road pentru a mea numai ca eu nu pot sa folosesc bara originala ca e din plastic, trebuie sa o fac de la zero toata. Inca o data felicitari! :br Multumesc frumos Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Martie 23, 2015 Autor Partajează Postat Martie 23, 2015 Re: Montare troliu pe Feroza de Bucuresti Azi am terminat cu troliu si bara de montat mai am un pic de lucru la flapsurile stanga dreapta. Am probat si troliu si ce sa vezi chiar functioneaza :ha: Cam asa arata: Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Martie 25, 2015 Autor Partajează Postat Martie 25, 2015 Re: Montare troliu pe Feroza de Bucuresti Dupa finalizare am zis ca nu are farmec daca nu pun si o lampa cu leduri de 120w :wink: Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Giuseppe Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 Re: Montare troliu pe Feroza de Bucuresti Arata foarte bine ! Ar merge si un bullbar! Se vede ca te pregatesti intens pentru expeditia din Apuseni... :wink: https://www.facebook.com/groups/1705041606388172/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Martie 25, 2015 Autor Partajează Postat Martie 25, 2015 Re: Montare troliu pe Feroza de Bucuresti O mai gandesc cu bullbarul :wink: Multumesc Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferocele feroza Postat Martie 27, 2015 Partajează Postat Martie 27, 2015 Re: Montare troliu pe Feroza de Bucuresti supeeeeeeeer tare! noa, amu da-o jos, pune-o pe Fancurier si trimite-o la Oradea, sa o pun pe feroza mea.....:ha: weekend fain! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate