ar60lau Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Urmeaza sa achizitionez un nissan navara d2 2003-2006 si as vrea sa stiu ce ar trebui sa fac sa pot monta pe masina jante cu cauciucuri de 33 sau 35?multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Martie 16, 2015 Partajează Postat Martie 16, 2015 Re: Inaltare nissan navara d22 Daca doresti sa circuli cu 35" uri nu ai ales bine masina. O vei chinui si cu 33-uri. Posibil cu o suspensie +5 cm si un bodylift tot de 5 cm vor incape pe acolo 33-urile. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Inaltare nissan navara d22 Daca vrei D22 cu anvelope 33 sau 35 ia in calcul si .....planetare fata,am real si cel mai grav MOTORUL care este cu probleme din naștere ....dar se poate rezolva. Anvelope maxim recomandate 33, cu condiția de a monta suspensie si body lift......iar la reglarea barilor de torsiune sa fi atent cum le montezi si cât ridici din ele ca planetarele sa nu facă ,,Z,, prea mare... Daca ai nelămuriri ....0733507026 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar60lau Postat Martie 17, 2015 Autor Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Inaltare nissan navara d22 asta ar insemna o investitie in bodylift si suspensie de vreo 1500 euro,dar ceva varianta mai putin cosisitoare sum am vazut la d40 ceva kit inaltare suspensie ceva distantiere sau asa ceva nu se gaseste?multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Inaltare nissan navara d22 D40 are pe fata elicoidale si pentru asa ceva exista distantiere. In schimb D22 are pe fata bare de torsiune. Cel mai ieftin este sa o "ridici" prin bodylift, cercei mai lungi la foile spate si ridicata fata cu barele de torsiune. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ar60lau Postat Martie 17, 2015 Autor Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Inaltare nissan navara d22 am gasit ceva bodylift in jur de 150 euro set de 14 bucse,suruburi de 5cm,dar asa suporta masina fara nici o modificare la furtune,fire,ax volan etc...?adica numai montezi alea si nu ii mai faci nimic?asa ar fi ok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiua-car Postat Martie 18, 2015 Partajează Postat Martie 18, 2015 Re: Inaltare nissan navara d22 Body lift montând bucse de ..X cm si șurubele de juma de metru nu sunt cea mai buna alegere.....dar fiecare pe banii lui se distrează cum vrea. După părerea mea ar fi bani aruncați la gunoi.....pt ca am văzut multe body lifturi de genul Bucșă peste Bucșă originala,șurub lung sau foarte lung,care nu oferă o siguranța caroserie......si este un fel de struțocămilă. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ccristi27 Postat Martie 18, 2015 Partajează Postat Martie 18, 2015 Re: Inaltare nissan navara d22 Verifica in ce stare sunt suspensiile masinii, daca sunt uzate atunci schimba-le. Eu am pus pe D22 suspensii Ironman si doar din astea s-a inaltat cativa cm! Am reglat putin bara de torsiune ca sa aliniez fata cu spatele si cam atat. Daca inaltarea asta nu e suficienta treci la pasul 2, body lift. Stima, "Good goods are never cheap / Cheap goods are never good" Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate