vali mirica Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 (editat) Domnilor am demontat bara de protectie pe fata pentru a pune niste lumini DRL de zi . Pana aici nimic deosebit dar dupa montare am avut surpriza sa am distanta mai mare de 1.5 cm intre far si bara de protectie . Sub far apare un support cu trei bare de 1 cm care am crezut ca este suportul farului si care vreu sa stiu daca este defapt suportul de la bara de protectie fata ceea ce inseamna ca trebuie sa dau bara inca o data si sa repet operatiunea. Multumesc anticipat pentru raspuns. Editat Martie 17, 2015 de vali mirica miricavb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Bara fata demontat - montat Bara trebuie sa-ti vina sub far si deasupra suportului de plastic. Trebuie sa-ti intre usor.Daca intampini rezistente pe undeva,inseamna ca nu ai centrat bine bara. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali mirica Postat Martie 17, 2015 Autor Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Bara fata demontat - montat Bara trebuie sa-ti vina sub far si deasupra suportului de plastic. Trebuie sa-ti intre usor.Daca intampini rezistente pe undeva,inseamna ca nu ai centrat bine bara. Da asta am presupus si eu .Asta este daca nu esti atent la montare .... Multumesc ! miricavb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Martie 17, 2015 Partajează Postat Martie 17, 2015 Re: Bara fata demontat - montat Da asta am presupus si eu .Asta este daca nu esti atent la montare .... Multumesc ! Trebuie sa fii atent la demontare,ca sa-ti fie mai usor la montare.:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
vali mirica Postat Martie 20, 2015 Autor Partajează Postat Martie 20, 2015 Re: Bara fata demontat - montat Asa este cand nu ai garaj si faci plaja in curte pe vant.:hm:fr2 miricavb Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate