Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Interesant,. O fi oare adevarat?

wolfman

Postări Recomandate

Nu am stat sa cercetez (pe net, evident) dar mi s-a parut interesant ce scrie aici.

Cum a fost disciplinat statul SINGAPORE - oare o fi adevarat ?

Statul Singapore a fost înfiinţat în 1965, cuprinzând 63 de insule cu o suprafață totală de aproape 700 de km pătraţi.

Bucureştiul cu Zona metropolitană are 900 km pătrați.

Insula principală măsoară cca 570 de kmp şi este legată cu un pod de uscat.

Când s-a declarat stat independent, în 1965, Singapore a primit de la Marea Britanie, cu titlu de împrumut, suma de 30 de milioane de dolari.

În 2010 avea disponibilă pentru investiţii, suma de 310 miliarde de dolari.

În Singapore nu există: om fără locuinţă, şomeri, dar nici pensionari.

Nu ai voie pe stradă: să scuipi, sau dacă ai facut-o înseamnă că te distrezi şi eşti amendat -100 de dolari; cu cât scuipi mai departe cu atât amenda e mai mare.

Când au construit metroul au prevăzut o sumă de 12 miliarde. Fiindcă a costat doar 10,5 diferenţa s-a împărţit la populaţie sub forma de acţiuni.

Fiindcă aveau prea mulţi puşcăriaşi, i-au împuşcat şi spânzurat pe recidivişti, consideraţi irecuperabili, iar restul sunt disciplinaţi.

S-a întâmplat în Singapore; Un militar, cu mână de fier, şi-a asumat conducerea ţării.

În şase luni, din circa 500.000 de deţinuţi, au ramas doar 50 . Toţi ceilalţi (criminali recunoscuţi) au fost împuşcaţi.

Toţi oamenii publici (politicieni, poliţişti, judecători, magistraţi etc.) corupţi au fost împuşcaţi. (Existau mii de probe contra lor).

Toţi funcţionarii hoţi au fost împuşcaţi sau au fugit repede din ţară.

Multitudinea de drogaţi, care rămâneau dormind pe stradă, au fugit disperaţi în Malaezia, să scape de împuşcare sau de muncă forţată.

După ce a curăţat ţara , reorganizând sistemul politic, legal şi penal, acest militar a convocat alegeri directe şi a candidat la preşedenţie.

A câştigat cu 100% de voturi!

Astăzi, Singapore este una din ţările cu cel mai sigur trai decent.

Este una din cele mai dezvoltate şi este mult mai sigura de cât Statele Unite, Anglia şi Israel, la un loc...!

Deja în avion, foaia de îmbarcare are un anunţ "MOARTE" cu litere mari şi roşii şi explicaţia că este pedeapsă pentru posesia de droguri.

Orice drog, orice cantitate transportată, cel care a fost detectat cu acestea, să fie împuşcat sau condamnat la închisoare pe viaţă cu muncă silnică.

Un surfist brazilian a încercat să intre în Singapore cu o planşă de surf plină de cocaină.

Bineînţeles că îşi dorea propria moarte.

Mama tânărului traficant a apărut la TV cerând să se intevină pentru fiul ei; nu a servit la nimic. Nici mama, nici protestele nu au reuşit să împiedice aplicarea legii.

În hoteluri, "Ghidul oraşului" are o pagina care explică: poliţia din Singapore garantează integritate fizică a oricarei femei, timp de 24 de ore din zi (asta pentru că în vechiul Singapore, fără legi şi ordine, femeile care ieşeau singure erau violate şi/sau asasinate).

Anul trecut, secretara unui prieten, care lucra peste program, la întoarcerea acasă a fost urmărită de un echipaj de poliţie.

Când a ajuns acasă şi a scos semnalizarea ca să intre în edificiu, i-au cerut să se oprească. Unul din poliţişti s-a apropiat atunci de geamul maşinii şi îi spuse:

-"Doamnă, aşa cum ştiţi, suntem în campania de civilizare a traficului, amendând infractorii şi premiindu-i pe cei care conduc corect.

Şi dv., doamna, pe tot drumul până aici nu aţi comis nici o contravenție sau infracțiune. FELICITĂRI!

Aveţi aici un cec de 100 dolari singaporezi (echivalent cu 80 dolari US ) şi vă cerem să semnaţi de primire, vă rog"...

Ţi se pare o mână prea dură? NU. Drepturile umane reale sunt pentru cetăţenii oneşti şi muncitori, care aduc riguros aportul lor statului, care trăiesc în pace, respectuos şi solidar cu semenii lor.

Poate n-ar strica şi la noi ceva asemănător

"Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva

incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda."

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Interesant,. O fi oare adevarat?

Interesant. Sunt sigur ca multi vor spune cuvinte mari: dictatura, democratie ... Ideea e ca acolo, daca e asa, oamenii se simt in siguranta, si atunci e ok.

Too much of a good thing can be wonderful.
Link spre comentariu

sigur ca iti convine -pt ca o sa fii ingeras

o sa te impuste pt ca circuli cu gume mai mari decat in talon , pt ca ai utilitara cu 2 locuri in acte sa fentezi impozitul dar ai 5 locuri de fapt, pt ca inmatriculezi masina in statul vecin cand de fapt dupa legea lor ar trebui sa platesti taxa si multe altele .

Link spre comentariu

Cand societatea asigura , prin diferite masuri , locuri de munca si trai decent , are si dreptul sa ceara disciplina si corectitudine de la cetateni. Cand societatea profund corupta nu face decat sa mareasca taxe si sa sclavuiasca cetateanul , nu poate pretinde nimic din acest punct de vedere. Probabil ca de aceea baga politicienii religia in scoli , pentru a promova principiul biblic " intoarce si celalalt obraz " , adica noi te furam , tu trebuie sa fii un cetatean model , corect , constiincios , si platitor :grin: .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Pai asta este un sistem social CORECT, dar atentie! NU este DEMOCRATIC! :grin:

"Democratia" implica "respectarea drepturilor tuturor". Si in acest fel se poate corupe societatea in mod perfect legal si "civilizat".

Daca chiar este adevarat ca asa este pe acolo, bravo lor. Si eu imi doresc ca lucrurile sa fie la fel si in Romania, dar si peste tot in lume. Intr-un viitor nu prea indepartat, asa vor sta lucrurile la nivel global, pentru ca "democratia" si-a dat arama pe fata. Umanitatea se va intoarce la valorile traditionale, si la respectarea omului ca fiinta libera.

Mai sunt exemple de tari unde valorile traditionale sunt inca respectate, si nu se confrunta cu mizeriile "lumii civilizate si democratice", dar de cele mai multe ori aceste sisteme sunt demonizate in mass-media, iar acele tari sunt impinse spre saracie si izolare, tocmai ca sa nu fie un exemplu si pentru alte tari.

Link spre comentariu

poate ca m-or impusca si pe mine...dar nu printre primii....:grin: ...

pe aia cu drogurile ma ofer voluntr sa-i impusc eu...de la 12m cu pistol Carpati...sa se chinuie un pic...

se zice ca cei cu gume mari si masini inmatriculate in vecini vor fi doar biciuiti :ha: ...

Link spre comentariu

(...)

se zice ca cei cu gume mari si masini inmatriculate in vecini vor fi doar biciuiti :ha: ...

Uite si cine te biciuieste :grin:

calau.thumb.jpg.29257f2cf1829f7a10573033c60cfd15.jpg

• Like 1
4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Am si eu o masina pe BG, de cand se va aplica pedeapsa? :D

Se VA aplica inca din scoala primara pentru toti cei care nu stiu unde se pune cratima------:ha::

Editat de Astral
Link spre comentariu

Foarte civilizat sa omori sub pretextul ca faci ordine,un bun exemplu ce sa zic...la fel si prezumtia de nevinovatie cred ca functioneaza la ei...oare daca acel presedinte ar face o examinare psihologica tare curios as fi de rezultat...mai rau e ca sunt multi altii care pun botu' la aceest "paradis"...si va rog sa nu imi dati contra argument romania si haousul de rigoare...

Si ca sa raspund la intrebare...da este adevarat si mai sunt prin zona aceea unde se aplica pedeapsa cu moartea ex filipine...sau doar o parte...

Editat de Buggyz
Link spre comentariu

Se VA aplica inca din scoala primara pentru toti cei care nu stiu unde se pune cratima------:ha::

Lasati, am vazut si la dvs. printre postari, cateva flagrante :grin:

(cand scriu de pe tel. mai sunt cuvinte salvate si nu apas mereu pe ce trebe). Bineinteles, asta nu-i o scuza... :sht

Link spre comentariu

Foarte civilizat sa omori sub pretextul ca faci ordine,un bun exemplu ce sa zic...la fel si prezumtia de nevinovatie cred ca functioneaza la ei...

Singurul dubiu aici ar fi la cei cu o prima abatere. La recidivisti (cum sunt la noi majoritatea) ai rezolvat problema: prezumtie de nevinovatie - ciuciu, sanse de recuperare - vise, asa ca-i poti pune linistit in fata tevii...

Lasati, am vazut si la dvs. printre postari, cateva flagrante

Off-topic: eu nu prea cred! La Astral, never!

Link spre comentariu

Nu am stat sa cercetez (pe net, evident) dar mi s-a parut interesant ce scrie aici.

Cum a fost disciplinat statul SINGAPORE - oare o fi adevarat ?

Statul Singapore a fost înfiinţat în 1965, cuprinzând 63 de insule cu o suprafață totală de aproape 700 de km pătraţi.

Bucureştiul cu Zona metropolitană are 900 km pătrați.

Insula principală măsoară cca 570 de kmp şi este legată cu un pod de uscat.

Când s-a declarat stat independent, în 1965, Singapore a primit de la Marea Britanie, cu titlu de împrumut, suma de 30 de milioane de dolari.

În 2010 avea disponibilă pentru investiţii, suma de 310 miliarde de dolari.

În Singapore nu există: om fără locuinţă, şomeri, dar nici pensionari.

Nu ai voie pe stradă: să scuipi, sau dacă ai facut-o înseamnă că te distrezi şi eşti amendat -100 de dolari; cu cât scuipi mai departe cu atât amenda e mai mare.

Când au construit metroul au prevăzut o sumă de 12 miliarde. Fiindcă a costat doar 10,5 diferenţa s-a împărţit la populaţie sub forma de acţiuni.

Fiindcă aveau prea mulţi puşcăriaşi, i-au împuşcat şi spânzurat pe recidivişti, consideraţi irecuperabili, iar restul sunt disciplinaţi.

S-a întâmplat în Singapore; Un militar, cu mână de fier, şi-a asumat conducerea ţării.

În şase luni, din circa 500.000 de deţinuţi, au ramas doar 50 . Toţi ceilalţi (criminali recunoscuţi) au fost împuşcaţi.

Toţi oamenii publici (politicieni, poliţişti, judecători, magistraţi etc.) corupţi au fost împuşcaţi. (Existau mii de probe contra lor).

Toţi funcţionarii hoţi au fost împuşcaţi sau au fugit repede din ţară.

Multitudinea de drogaţi, care rămâneau dormind pe stradă, au fugit disperaţi în Malaezia, să scape de împuşcare sau de muncă forţată.

După ce a curăţat ţara , reorganizând sistemul politic, legal şi penal, acest militar a convocat alegeri directe şi a candidat la preşedenţie.

A câştigat cu 100% de voturi!

Astăzi, Singapore este una din ţările cu cel mai sigur trai decent.

Este una din cele mai dezvoltate şi este mult mai sigura de cât Statele Unite, Anglia şi Israel, la un loc...!

Deja în avion, foaia de îmbarcare are un anunţ "MOARTE" cu litere mari şi roşii şi explicaţia că este pedeapsă pentru posesia de droguri.

Orice drog, orice cantitate transportată, cel care a fost detectat cu acestea, să fie împuşcat sau condamnat la închisoare pe viaţă cu muncă silnică.

Un surfist brazilian a încercat să intre în Singapore cu o planşă de surf plină de cocaină.

Bineînţeles că îşi dorea propria moarte.

Mama tânărului traficant a apărut la TV cerând să se intevină pentru fiul ei; nu a servit la nimic. Nici mama, nici protestele nu au reuşit să împiedice aplicarea legii.

În hoteluri, "Ghidul oraşului" are o pagina care explică: poliţia din Singapore garantează integritate fizică a oricarei femei, timp de 24 de ore din zi (asta pentru că în vechiul Singapore, fără legi şi ordine, femeile care ieşeau singure erau violate şi/sau asasinate).

Anul trecut, secretara unui prieten, care lucra peste program, la întoarcerea acasă a fost urmărită de un echipaj de poliţie.

Când a ajuns acasă şi a scos semnalizarea ca să intre în edificiu, i-au cerut să se oprească. Unul din poliţişti s-a apropiat atunci de geamul maşinii şi îi spuse:

-"Doamnă, aşa cum ştiţi, suntem în campania de civilizare a traficului, amendând infractorii şi premiindu-i pe cei care conduc corect.

Şi dv., doamna, pe tot drumul până aici nu aţi comis nici o contravenție sau infracțiune. FELICITĂRI!

Aveţi aici un cec de 100 dolari singaporezi (echivalent cu 80 dolari US ) şi vă cerem să semnaţi de primire, vă rog"...

Ţi se pare o mână prea dură? NU. Drepturile umane reale sunt pentru cetăţenii oneşti şi muncitori, care aduc riguros aportul lor statului, care trăiesc în pace, respectuos şi solidar cu semenii lor.

Poate n-ar strica şi la noi ceva asemănător

vreau si eu o tara ca singapore...cum facem ?

Natural Disaster Response Operations
Link spre comentariu

Asa e. Se pare ca animalu' asta de pe treapta cea mai de sus a evolutiei (asta tot el o sustine :grin:) nu-si respecta propriile legi (pe care el le impune) decit cu ciomagu'!

Si ca un alt exemplu, am intilnit acum ceva vreme un mongol. Coleg de munca. Educat, civilizat, nu stra-stra-stra-....-stra nepotu' lu' Timur Lenk. Cica ar mai exista in stepele lor triburi la care furtul si alte incalcari ale legilor comunitatii duc la ... jupuire de viu. " Cantidatu' " e crucificat pe un X, legat cu sfori si exista un nenea :old , expert de atitea sute de oi belite, care-i scoate pielea de pe el fara nici o gaura, in afara de gura, ochi si urechi. (Da' io zic ca si acolo, mai jos, ar mai ramine citeva....). Si-apoi este adapat inca citeva zile, murind in chinuri groaznice, chinuit de muste....

........ A Woman's Rule of Thumb: If it has tires or testicles,You're going to have trouble with it. ......... :2dr

... For men: Any hobby with tits or wheels will leave you broke...:h5

Link spre comentariu

Infractiune: VIOL

Pedeapsa : CASTRARE + puscarie

Infractiune: OMOR

Pedeapsa: Impuscare

Infractiune: PEDOFILIE

Infractiune: FURT DIN BANII PUBLICI

Pentru restul de infractiuni, sunt sigur ca se pot gasi variante astfel incat rata criminalitatii sa scada cu cel putin 70%, poate chiar mai mult. Nu-mi fac iluzii, nu exista o societate/tara perfecta - insa incercarea moarte nu are. Peste tot pe gogoloiul asta exista legi care avantajeaza pe unii si provoaca nemultumiri altora.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

infractiune: Viol

pedeapsa : Castrare + puscarie

infractiune: Omor

pedeapsa: Impuscare

infractiune: Pedofilie

infractiune: Furt din banii publici

pentru restul de infractiuni, sunt sigur ca se pot gasi variante astfel incat rata criminalitatii sa scada cu cel putin 70%, poate chiar mai mult. Nu-mi fac iluzii, nu exista o societate/tara perfecta - insa incercarea moarte nu are. Peste tot pe gogoloiul asta exista legi care avantajeaza pe unii si provoaca nemultumiri altora.

big ursu= big like

Link spre comentariu

Dragilor, deocamdata nu se va face ordine in lume, in adevaratul sens al cuvantului, pentru ca interesul prioritar este crearea unui haos generalizat, ca apoi sa poata fi implementata legea martiala, dar nu pentru binele individului, ci pentru controlul lui desavarsit. Cel putin asta este master plan-ul. De aia autoritatile nu fac nimic concret pentru starpirea hotilor si a criminalilor, pentru ca acestia nu fac decat sa "lucreze" intru implinirea visurilor lor de veacuri. Iar cand mai exista cate o tara care aplica legea dur si face ordine, sunt zugraviti in mass-media aservita drept barbari, inapoiati, nedemocratici, etc.

Nu mai e cazul sa fie omorati oamenii care gresesc, exista alte pedepse mult mai bune si mai eficiente, avand astfel si sansa sa-si inteleaga greseala. E suficienta puscaria pe termen cat mai lung sau chiar pe viata, timp in care sa presteze in folosul comunitatii, la munci mai grele, si in rest, cum le-o fi norocul.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare