Alin Postat Martie 24, 2015 Partajează Postat Martie 24, 2015 Re: Interesant,. O fi oare adevarat? Infractiune: VIOL Pedeapsa : CASTRARE + puscarie Infractiune: OMOR Pedeapsa: Impuscare Infractiune: PEDOFILIE Pedeapsa: Impuscare Infractiune: FURT DIN BANII PUBLICI Pedeapsa: Impuscare Pentru restul de infractiuni, sunt sigur ca se pot gasi variante astfel incat rata criminalitatii sa scada cu cel putin 70%, poate chiar mai mult. Nu-mi fac iluzii, nu exista o societate/tara perfecta - insa incercarea moarte nu are. Peste tot pe gogoloiul asta exista legi care avantajeaza pe unii si provoaca nemultumiri altora. VIOL Pedeapsa : CASTRARE + puscarie Nuu , de ce sa mai dai bani si pe castrare Puscarie+viol , zilnic.Cati ani?Pana victima uita...ca a fost violata Infractiune: PEDOFILIE Pedeapsa: Impuscare Prea rapid , nu merita , aici as aplica prima pedeapsa (puscarie+viol) si daca tot e parnaie sa-si castige traiul muncind. Infractiune: FURT DIN BANII PUBLICI Pedeapsa: Impuscare Iar scapa fara suferinta si aici nu mai bine ar fi confiscarea TOTALA a averii , sa traiasca din nimic?sa traiasca din ajutorul social sau si mai bine din alocatia "oferita" copiilor. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Buggyz Postat Martie 24, 2015 Partajează Postat Martie 24, 2015 Re: Interesant,. O fi oare adevarat? Bine zis @Alin...si eu consider ca sunt multe alte variante de pedpsire...asta cu moartea nu rezolva nimic...de ex munca in folosul comunitatii pe restul vietii plus un pat si mancare...atat...metoda asta ar fi buna si ptr politicienii nostri ...faptul ca fac 4 6 10 ani de puscarie este egal cu 0 pe langa raul care l au facut ei... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Martie 24, 2015 Partajează Postat Martie 24, 2015 Re: Interesant,. O fi oare adevarat? De ce nu se rezolva cu moartea nimic ? As vrea sa vad si eu: 1. Viol - Castrare + puscarie, sa se puna in practica. Sa vad eu pe la care are curaj sa-si puna OO-le la bataie sa aiba o femeie. Puscari + viol zilnic mi se pare pierdere de timp. 2. Pedofilie - impuscare, sa execute unul. Sa vedem daca indrazneste vreunul sa se mai uite dupa baietei si fetite. 3. Omor - impuscare, sa execute unul. Sa vedem daca mai indrazneste vreunul sa pronunte macar "Il omor cu bataia". 4. Furt din banii publici - impuscare, sa execute unul. Sa vedem daca mai baga vreunul mana la punguta sau mai matraseste vreo licitatie. Cel putin primele executii din fiecare categorie sa fie facute in cadru restrans, dar in presa sa apara fotografii sau video. Ar produce un impact extrem. Nici cea mai democratica (cu "" de rigoare) tara nu a eliminat pedeapsa cu moartea...oare de ce ? Si sa nu uit (am uitat la postarile anterioare). Puscarie nu inseamna sa stai la hotel. Mancarea trebuie sa ti-o castigi. Deci, mars la munca. Eu sunt dispus sa pun la bataie orice ca daca s-ar aplica cele de mai sus, mai rar ai vedea vreun infractor de teapa celor de mai sus, si evident si gainari mai putini. Nu spun ca s-ar eradica in totalitate, dar s-ar starpi destul de mult fenomenul. NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 24, 2015 Partajează Postat Martie 24, 2015 (editat) Re: Interesant,. O fi oare adevarat? 2. Pedofilie - impuscare, sa execute unul. Sa vedem daca indrazneste vreunul sa se mai uite dupa baietei si fetite. aici mai e o chestie... puscariasii de azi nu mai au onoare si nici creier. inainte, aia care aveau temnita grea, ii rezolvau scurt pe astia, ca doamne fereste sa le ia la p vreun nepot in caz ca se elibereaza... deci, da, sa le faca buru-buru. Editat Martie 25, 2015 de Astral VREUN / VREO.....FARA CRATIMA !!! The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate