alin75 Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Re: Piese Freelander! Suntem foarte multi care cumparam piese LR direct din Anglia... N-am auzit pana acum sa fi primit cineva piesa SH daca comanda a fost pentru piesa noua! Chiar avem un coleg care a reușit retur la comanda... .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flaviu co Postat Ianuarie 26, 2017 Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Re: Piese Freelander! Suntem foarte multi care cumparam piese LR direct din Anglia... N-am auzit pana acum sa fi primit cineva piesa SH daca comanda a fost pentru piesa noua! Eu am luat din Ro de la Alba Iulia S.L.A. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat Ianuarie 26, 2017 Autor Partajează Postat Ianuarie 26, 2017 Re: Piese Freelander! Eu am luat din Ro de la Alba Iulia S.L.A. Am facut si eu comanda la ei acum un an si ceva sau 2,de burduful de la cardan si n-am primit raspuns de la ei.Am incercat sa-i sun si nu a raspuns nimeni la tel.Chiar sunt curios sa-mi spui daca sunt ok acum... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emil68 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Re: Piese Freelander! Salutare! Sunt nou pe aici si am o intrebare. Stie cineva calitatea pieselor britpart vandute de cei de la Alba Iulia? Vad ca au preturi destul de bune. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Re: Piese Freelander! Salutare! Sunt nou pe aici si am o intrebare. Stie cineva calitatea pieselor britpart vandute de cei de la Alba Iulia? Vad ca au preturi destul de bune. Nu stiu nimic de cei de la Alba... dar Bitpart, ca marca, sunt destul de rau vazuti in comunitatea LR, atat de la noi cat si din alte tari. Parerea mea e ca e loterie cu piesele lor. Mai bine incearca sa iei direct de pe site-urile englezesti, chiar daca livrarea dureaza un pic mai mult! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flaviu co Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Re: Piese Freelander! Am facut si eu comanda la ei acum un an si ceva sau 2,de burduful de la cardan si n-am primit raspuns de la ei.Am incercat sa-i sun si nu a raspuns nimeni la tel.Chiar sunt curios sa-mi spui daca sunt ok acum... Suna-i ca mai bine rezolvi. Anul asta nu am luat inca nimic de la ei. Burdufe de cardam am luat de la ei 2buc in septembrie trecut. In general sunt ok. Si eu am patit sa nu trimita nimic si nici sa ma sune de-aia trebuie sa-i suni. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
emil68 Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 (editat) Re: Piese Freelander! `OK multumesc. ma intereseaza calitatea pieselor si pretul nu termenul de livrare sau modalitatea de contact. am nevoie de discuri frana placute simering grup spate acela de la cardan si simering planetara dreapta acela de la cutie apoi toate filtrele si uleiurile plus curelele de la accasorii. De masina veche nou achizitionata. Editat Ianuarie 30, 2017 de emil68 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flaviu co Postat Ianuarie 30, 2017 Partajează Postat Ianuarie 30, 2017 Re: Piese Freelander! `OK multumesc. ma intereseaza calitatea pieselor si pretul nu termenul de livrare sau modalitatea de contact. am nevoie de discuri frana placute simering grup spate acela de la cardan si simering planetara dreapta acela de la cutie apoi toate filtrele si uleiurile plus curelele de la accasorii. De masina veche nou achizitionata. Am luat si eu placute, ferodouri, discuri de frana ventilate si gaurite heavy duty si simeringuri absolut toate si au fost ok. Discurile sunt pe masina fratelui (tot Freelander) si merg excelent peste asteptari . Deja au cam 15ooo km si abia se vede uzura. Uleiuri si filtre iau de obicei din alta parte. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
WXY Postat Septembrie 10, 2017 Partajează Postat Septembrie 10, 2017 (editat) Re: Piese Freelander! Stie cineva daca cutia de transfer de pe Td4 cutie automata este aceeasi cu cea de pe Td4 cutie manuala? Se poate verifica o cutie de transfer de la dezmembrari daca este buna sau nu fara a o monta pe masina? Ce simptome apar atunci cand cutia de transfer este uzata? Editat Septembrie 10, 2017 de WXY Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Septembrie 10, 2017 Partajează Postat Septembrie 10, 2017 Re: Piese Freelander! IRD-ul este acelasi la ambele variante, automat sau manual. Metoda de verificare este empirica atata timp cat nu-l desfaci sa verifici starea internelor. poti doar sa "verifici" daca are/nu are joc in pinionul si coroana aferente transmisiei spate. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wildexplorer Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Re: Piese Freelander! Buna seara, trebuie sa inlocuiesc o conducta la servodirectie, imi puteti spune cum se numeste sau daca are un cod anume? Atasez poze. Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Re: Piese Freelander! e o diferenta intre cel pt masini cu aer conditionat si cel pt alea fara... + si profilul e incomplet ca nu stim din ce an e masina, linkuri cu identificator de piese aici la pct 2 : https://forum.club4x4.ro/showthread.php?56810-In-atentia-proaspetilor-posesori-de-land-rover NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wildexplorer Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Re: Piese Freelander! Am modificat, acum face majoratul. E cu AC, ma lupt cu paginile recomandate in link. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Re: Piese Freelander! Aici sunt pt LHD original, http://www.allbrit.de/UNI.cfm?PAGE=837022&SPRACHE=EN daca are volanul mutat dai o pagina inapoi NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Wildexplorer Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 Re: Piese Freelander! Multumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 27, 2018 Partajează Postat Ianuarie 27, 2018 (editat) Re: Piese Freelander! Te uiti in talon sau civ la ultimele 8 caractere din seria de sasiu ca a ta fiind din 2000 ar fi cu YA..... si vezi daca numarul format din ultimele 6 se incadreaza in prima sau a doua categorie si sa comanzi si o-ringuri Editat Ianuarie 27, 2018 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobitza Postat Ianuarie 29, 2018 Partajează Postat Ianuarie 29, 2018 Re: Piese Freelander! Salut Am si eu doua mici intrebari , am tot cautat si nu am gasit pe forum : 1. Vreau sa schimb bratele fata cu totul ca sunt cam ruginite si un pivot e slab dar ultima data cand am schimbat bucsile din fata nu am reusit sa scot bratul din bucsa mare din spate ! A reusit cineva sa il scoata din bucsa fara sa o deterioreze? [ATTACH=CONFIG]272934[/ATTACH]c Salut, Intrebarea mea este daca cineva a reusit sa extraga bucsa din suportul de aluminiu al bratului fata? Cu presa iese greu, exista sanse de deteriorare suport? Ma tenteaza operatiunea asta deoarece o bucsa OEM cu tot cu suport am gasit cu 420 LEI, iar o bucsa Lemforder fara suport e 85 LEI. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ventura Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 Re: Piese Freelander! Salutare. Am nevoie de un senzor de marsarier pentru Freelander 2.0 TD4 din 2004. Aveti idee unde gasesc asa ceva? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Februarie 6, 2018 Partajează Postat Februarie 6, 2018 Re: Piese Freelander! Presupun ca a ta e cu cutie manuala ca din pacate nu se vede in profil si de aceea esti sigur ca ai nevoie de senzor pt marsarier ca daca era automata era altceva... da pe google UMB100100 si decide tu de unde sa iei NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ventura Postat Februarie 7, 2018 Partajează Postat Februarie 7, 2018 Re: Piese Freelander! Manuală. Multumesc de sfat. Caut si comand. Modific si profilul. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobitza Postat Februarie 7, 2018 Partajează Postat Februarie 7, 2018 Re: Piese Freelander! Salut, Imi poate cineva confirma ca soclul becurilor de la lampa care lumineaza placuta de inmatriculare spate a unui Freelander 1, 3 usi, facelift, este T10 Large 16mm, adica cea din linkul de mai jos? https://www.ebay.com/p/10x-T10-Hole-16mm-Twist-Sockets-Wedge-Dashboard-Gauge-Light-Bulbs-for-Ford/2157953164 Daca da/nu ajutati-ma va rog cu un cod, magazin din Romania sa pot cumpara unul (imi lipseste si nu as vrea sa pun leduri sau alte minuni). PS nu gasesc nimic, nici daca dau search dupa codul scris fizic pe lampa, nici dupa codurile din RAVE. Merci Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Radu-N Postat Februarie 7, 2018 Partajează Postat Februarie 7, 2018 Re: Piese Freelander! I-a becul in buzunar si da o raita prin raioanele/magazinele de profil. E un bec ordinar, imposibil sa nu gasesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Bobitza Postat Februarie 7, 2018 Partajează Postat Februarie 7, 2018 Re: Piese Freelander! Mie imi trebuie soclul, becul este un bec ordinar, un 5W5, ca cel de pozitie sau semnalul de pe aripa. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ventura Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 Re: Piese Freelander! Buna seara. Un cod pentru tamburi Freelander 1, 2004, 82 kw, manual, stie careva? Ai mei arată groaznic. Foarte ruginiti. As vrea sa-i schimb. Sunt in cautare de Jante aliaj de 15 pentru masina si se vad urat tamburii. Masina a stat in ultimul an (in Danemarca) si au ruginit rau atât jantele (tabla) cat si tamburii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Februarie 9, 2018 Partajează Postat Februarie 9, 2018 Re: Piese Freelander! Buna seara. Un cod pentru tamburi Freelander 1, 2004, 82 kw, manual, stie careva? http://www.land-rover-parts-shop.com/en/ui/products.php?model=Freelander%201&engine=Td4%202.0%20Diesel&cattext=Braking&subcattext=Rear%20Brakes&group=Brake%20Drum&year=2004. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate