Liviu-San Postat Noiembrie 7, 2016 Autor Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Re: Piese Freelander! Absolut nimic si toata lucrarea apare ca facuta la coltul strazii Am primit email ca ei au trimis rulmenti "genuine" si ca din pacate a fost singura pereche pe stoc dar maine vor mai aproviziona pentru alte comenzi si imi vor trimite fotografii cu rulmentii lor. Deci, fara cutie, fara sa scrie nimic pe ei, un cauciuc destul d emoale, pot misca rulmentul cu mana intr-o parte si alta. Nimic din ce este in poza de pe site-ul lor. Si pretul este de OEM. Pe cei aftermarket care i-am luat de la atelier si imi spuneau ca sunt calitativi ca si cei OE,scria pe rulment India. M-au tinut fix o luna. Sfatul meu este sa nu-i montezi pe masina,ca va trebui sa-i dai jos repede si platesti manopera degeaba. Uite-te daca poti schimba rulmentii si sa pastrezi montura. Iei 2 rulmenti Fag si poate scapi asa,decat sa mai pierzi timpul cu trimisul pieselor inapoi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 Re: Piese Freelander! ..... Uite-te daca poti schimba rulmentii si sa pastrezi montura. Iei 2 rulmenti Fag..... la varianta asta m-am gandit si eu (doar ca as pune SKF), dar membranele alea par turnate.... .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Noiembrie 7, 2016 Partajează Postat Noiembrie 7, 2016 (editat) Re: Piese Freelander! Nu se pot scoate din suportul de cauciuc sunt "vulcanizati" asa cum e si normal. Intai am vb la atelier, aveau Allmakes cu rulmenti gkn si bearmach= gkn pe comanda...am cerut bearmach si mi-au spus ca nu pot face comanda, ca stocule epuizat, etc. Eu cu Allmakes m-am mai intepat asa ca am zis Anglia. Pe rimmerbross, de la care eu am mai cumparat au lista corecta, pe OEM pe Aftermarket si pe Original, pretul OEM era cu cateva lirea mai mare...nu asta a fost determinant ci faptul ca am crezut ca Ashcroft sunt mai meseriasi, mai fac si unele chestii, kit uri de diferential, VCU-uri si am zis ca na, nu or vinde ei rulmenti de la gunoi pe post de OEM Acum ce sa zic, poate ca fiind din alta tara, vreunul de pe acolo o fi zis, trimite ma de astia de 15 lire ca si asa nu are ala ce sa faca, doar a platit marfa inainte. De fapt acum imi dau sema ca nu primesti nici garantie nici nimic Dai banii inainte ca la curve si te trezesti cu cutia cu gunoaie acasa . Editat Noiembrie 7, 2016 de bratu romeo Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 (editat) Re: Piese Freelander! Am vrut sa fac print screen astazi , dupa pagina lor cu rulmentii respectiv. Surpriza, rulmentii au disparut. http://www.ashcroft-transmissions.co.uk/freelander-parts.html O sa reclam cu ajutorul lor http://www.eccromania.ro/articole/despre-noi/centrul-european-consumatori-ecc-romania O sa pun povestea si pe landyzone Editat Noiembrie 8, 2016 de bratu romeo Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 Re: Piese Freelander! Am vrut sa fac print screen astazi , dupa pagina lor cu rulmentii respectiv. Surpriza, rulmentii au disparut. http://www.ashcroft-transmissions.co.uk/freelander-parts.html O sa reclam cu ajutorul lor http://www.eccromania.ro/articole/despre-noi/centrul-european-consumatori-ecc-romania O sa pun povestea si pe landyzone Stai calm! Nu mai pot ei de câțiva români tepuiti... Oricum nu suntem bine văzuți.... Ca suntem putini care avem curaj sa vb de păcăleala luată, ce-i care ne citesc vor spune că ne merităm soarta, în loc să "băgăm" bani în economia din ro, băgăm în uk .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Noiembrie 8, 2016 Partajează Postat Noiembrie 8, 2016 (editat) Re: Piese Freelander! Am primit raspuns ca am dreptate, ca ei au comandat genuine dar au primit no name si ca sa le trmit inapoi rulmentii si imi dau banii ianpoi plus transportul. I-as fi crezut 100% daca nu scoteau pagina si daca imi spuneau ca imi trimit rulmentii aia buni. Editat Noiembrie 8, 2016 de bratu romeo Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Noiembrie 19, 2016 Partajează Postat Noiembrie 19, 2016 Re: Piese Freelander! Salut, Am primit banii, deocamdata ei nu mai vand rulmenti pe site-ul lor. O sa incerc sa cumpar din tara, macar aici te poti duce la protectia consumatorului cu ceva sanse de succes 1 Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Noiembrie 19, 2016 Partajează Postat Noiembrie 19, 2016 Re: Piese Freelander! Salut, Am primit banii, deocamdata ei nu mai vand rulmenti pe site-ul lor. O sa incerc sa cumpar din tara, macar aici te poti duce la protectia consumatorului cu ceva sanse de succes Like! .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Noiembrie 19, 2016 Partajează Postat Noiembrie 19, 2016 Re: Piese Freelander! Like! Da-i mai bine o steluta ! :h5 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=795957&viewfull=1#post795957 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Noiembrie 19, 2016 Partajează Postat Noiembrie 19, 2016 Re: Piese Freelander! Da-i mai bine o steluta ! :h5 http://forum.club4x4.ro/showthread.php?56883-Tutorial-functii-forum&p=795957&viewfull=1#post795957 Off topic! Gata domne' ti-am urmat recomandarea. Aaa ..... daca are mai multe stele creste in grad?:ha: .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Noiembrie 25, 2016 Partajează Postat Noiembrie 25, 2016 (editat) Re: Piese Freelander! Asa arata rulmentii pe care i-am cumparat acum .Mai mult de atat, nu am gasit. GKN este o companie cu 25K angajati. Ma indoiesc ca se mai ocupa ei cu astfel de chestii marunte dar trebuie sa acceptam ceea ce vedem.Dupa ce montez cardanul o sa va vedem ce mare branza am facut. Daca VCU nu o sa functioneze corect am dat 640 de lei pe rulmenti degeaba. Nu pot sa uit ca am gasit VCU functional cu rulmentii functionali la 900, probabil ca ii dadea cu 800 dar am vrut sa fac experiente.:banana Editat Noiembrie 25, 2016 de bratu romeo Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 (editat) Re: Piese Freelander! pentru Romeo! am trimis mp cu solicitare de pret la rulmenti, pentru a nu se considera reclama, daca intrebam direct pe forum! Cand am fost intrebat de tine tot pe mp, de unde am luat siliconul, cred ca am raspuns! Am incercat sa apreciez "lupta" dusa cu cei din Regat si am bifat la recomandarea admnului! din bun simt sau pentru argumentele insirate sau pentru ca suntem colegi de forum, nu cred ca te dureau degetele daca raspuneai! zic.... pb. ca postarea va fi stearsa, asa ca am trimis una si pe mp Sa fii sanatos! Editat Noiembrie 26, 2016 de Astral .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Noiembrie 26, 2016 Partajează Postat Noiembrie 26, 2016 Re: Piese Freelander! Pai scrie in mesajul de ieri, 640 lei Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asderian Postat Decembrie 1, 2016 Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Re: Piese Freelander! Salut Am si eu doua mici intrebari , am tot cautat si nu am gasit pe forum : 1. Vreau sa schimb bratele fata cu totul ca sunt cam ruginite si un pivot e slab dar ultima data cand am schimbat bucsile din fata nu am reusit sa scot bratul din bucsa mare din spate ! A reusit cineva sa il scoata din bucsa fara sa o deterioreze? 2. Vreau sa schimb si toate bucsile de pe spate . Intrebarea mea este daca a avut cineva probleme cu surubul lung , (a trebuit taiat sau ceva de genu ) ca sa le comand preventiv. Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bratu romeo Postat Decembrie 1, 2016 Partajează Postat Decembrie 1, 2016 (editat) Re: Piese Freelander! Am scos de cateva ori bucsa mare de pe axul basculei. nu au fost probleme . Pe spate am schimbat bucsele de la bratele oblice , prinderea de caroserie. Cele ieftne m-au tinut 3 luni de zile. De surubul ala lung nu stiu nimic. Cele originale, de 120 buc le am de peste 2 ani. Vezi ce bascule cumperi, daca iei de alea de 15 lire o sa schimbi pivotul dupa 6 luni Editat Decembrie 1, 2016 de bratu romeo Land ROver Freelander 2002 Td4 2,0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Decembrie 1, 2016 Partajează Postat Decembrie 1, 2016 Re: Piese Freelander! Intrebarea mea este daca a avut cineva probleme cu surubul lung , (a trebuit taiat sau ceva de genu ) ca sa le comand preventiv. [ATTACH=CONFIG]272935[/ATTACH] Am patit-o eu, a trebuit sa-l schimb deoarece ruginise si nu a iesit decat prin bataie si invartit cu bormasina, se pare ca nu beneficiase de gresare la montaj si s-a ''sudat'' de bucsele aferente. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
asderian Postat Decembrie 2, 2016 Partajează Postat Decembrie 2, 2016 Re: Piese Freelander! Am patit-o eu, a trebuit sa-l schimb deoarece ruginise si nu a iesit decat prin bataie si invartit cu bormasina, se pare ca nu beneficiase de gresare la montaj si s-a ''sudat'' de bucsele aferente. Salut , astazi am urcat-o pe elevator sa verific suruburile si is blocate la fel ca la tine pe ambele parti , cum ma asteptam deci trebuiesc taiate ,altele noi etc ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
joker Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: Piese Freelander! A cumparat cineva piese de aici http://shop.***********.ro, este ok site-ul? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alin75 Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 (editat) Re: Piese Freelander! Pentru a nu se face reclama mascata, site-ul nu afișează link-uri. Deci... Daca întrebarea ta se referă la landateli..... eu am numai cuvinte de laudă. Pb si alții! Editat Decembrie 12, 2016 de alin75 .... orice supraapreciere duce la dezamagire..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
joker Postat Decembrie 12, 2016 Partajează Postat Decembrie 12, 2016 Re: Piese Freelander! Multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Plugaru Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Re: Piese Freelander! Sal, unde gasesc tija timonerie? UKN100991? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Flaviu co Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Re: Piese Freelander! A cumparat cineva piese de aici http://shop.***********.ro, este ok site-ul? In general e ok dar am gasit intr-un pachet la o comanda si ceva second hand in loc de nou. Schimbator de caldura .Oricum piesa a fost in stare buna. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Re: Piese Freelander! Sal, unde gasesc tija timonerie? UKN100991? unde vrei: http://lmgtfy.com/?q=UKN100991 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius Plugaru Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Re: Piese Freelander! Credeam ca o sa gasesc in Romania noastra..acolo am vazut si eu si sincer nu prea am curaj sa cumpar de la ei. Doar pt ca sunt roman sunt in stare sa ma tzepuiasca, sa-mi trimita o ruginitura. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Ianuarie 18, 2017 Partajează Postat Ianuarie 18, 2017 Re: Piese Freelander! Credeam ca o sa gasesc in Romania noastra..acolo am vazut si eu si sincer nu prea am curaj sa cumpar de la ei. Doar pt ca sunt roman sunt in stare sa ma tzepuiasca, sa-mi trimita o ruginitura. Suntem foarte multi care cumparam piese LR direct din Anglia... N-am auzit pana acum sa fi primit cineva piesa SH daca comanda a fost pentru piesa noua! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate