Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Amendat pentru ca ma plimbam cu cainele in parc - pana unde ajunge bataia de joc

adrianfd

Postări Recomandate

stiu ca nu este chiar legat de masini, dar poate ajuta pe cineva.

azi in parcul Doina plimbandu-ma ca de obicei cu cainele (in lesa fiind), apare politia locala si imi spune sa ies afara din parc pentru ca nu am voie cu cainele in parc. :y

fara sa se legitimeze sau sa imi spuna in baza carei legi.

le zic sa mergem la sectia 2 de politie care este vizavi de parc. nu vor.

ma duc singur, aici imi spun sa sun la 112. sun si vin polististii "normali".

ei habar nu aveau de ce si cum. cel de la locala insista ca nu am voie decat in tarc.

politistul normal ii spune ca, ca sa ajung in tarc trebuie sa trec prin parc oricum.

culmea penibilului cel de la locala imi da indicatii cum si pe unde sa ocolesc parcul si sa intru in parc. adica pe spatiul public, intretinut si din din impozitele pe care le platesc, nu mai am voie sa merg.

le-am atras atentia politistilor, care se adunasera vreo 4-5 (un mare infractor fiind in zona) asupra masinilor parcate ilegal in zona, inclusiv langa trecerea de pietoni.

raspunsul a fost ca au competente sa sanctioneze, dar acum asta este ordinul sefului si "tinta" sunt detinatorii de caini asa ca nu fac nimic.

am primit amenda in baza HCGMB nr.120/2010 Art.34 litera b.

aceasta hotararea ar avea radacini in Legea 24/2007 Art. 21 litera m.

o sa contest amenda si legea ca fiind discriminatorie. in fapt mi se interzice mie intrarea in parc, cainele insotindu-ma.

amenda.thumb.JPG.bd16b9249468fbc17b549ac1f21ac908.JPG

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Amendat pentru ca ma plimbam cu cainele in parc - pana unde ajunge bataia de joc

Salut, imi pare rau pentru ce s-a intamplat insa pe viitor incearca sa renunti (desi pare tipic romanesc) la chestii de genul asta :

le-am atras atentia politistilor, care se adunasera vreo 4-5 (un mare infractor fiind in zona) asupra masinilor parcate ilegal in zona, inclusiv langa trecerea de pietoni.

si sa te concentrezi pe treaba ta, multa bafta cu contestatia!

still not black enough
Link spre comentariu

Re: Amendat pentru ca ma plimbam cu cainele in parc - pana unde ajunge bataia de joc

trebuia sa fi facut o sesizare referitoare la masinile parcate ilegal, pentru a-l trage bine de urechi pe agent.

le-am atras atentia vrand sa vad reactia lor, sincer suspectandu-i de vanatoarea posesorilor de caini. ceea ce agentul mi-a confirmat fara jena, ca asa era ordinul de sus.

maine o sa fie altul, si tot asa.

problema este ca imi pot lua aceeasi amenda si maine si poimaine si tot asa "perfect legal", ori si cand vine ordin "de sus". pana nu se anuleaza hotararea hcgmb si articolul din lege introdus strategic pe sub mana. o sa fim si eu, si altii, practic plimbati in lesa pe domeniul public.

si asta este doar o mica parte. fara o reactie de nici un fel, alte hotarari pot aparea, ajungand la situatia din trecut unde nu aveam voie deloc pe iarba in parc sau si mai si.

personal am vazut rosu inaintea ochilor cand mi s-a interzis liberul acces pe domeniul public, pentru care platesc taxe si impozite, din munca mea de zi de zi pana la 1-2 noaptea, chiar si mia tarziue (avand contracte cu firme din afara, alte fusuri orare, cateodata ma prind zorile la birou) si nu pot avea nici macar o jumatate de ora pe zi in care sa ma relaxez plimbandu-ma prin parc. daca as fi intrat intr-un parc al copiilor, sau in locurile lor de joaca, sau eu stiu, alte spatii speciale din parc ar fi fost altceva, nu as fi avut nimic de obiectat.

am inteles ca deja cineva a atacat la tribunal pe motiv de discriminare hotararea si articolul din leger, procesul fiind pe rol.

Link spre comentariu

Frumos cainele, daca e cel de la avatar, sa-ti traiasca. O intrebare, exista semne la intrarile in parcul respectiv prin care este specificat ca accesul cu caini este interzis, ca de exemplu cel de mai jos?

2013-03-21-07_28_33.jpg.b434c94578c8dc540a5e445c2f83256f.jpg

Link spre comentariu

mersi.

da este un panou cu mai multe avertizari, nu am poza acum, printre care si un caine taiat. ma plimb in acest parc de ani de zile si panoul este de mult asa.

insa cainele nu intra singur in parc, zona publica, ci cu mine. el ma insoteste pe mine, nu eu pe el. el neputand dicta nici una din actiuni.

de aici si vorba de abuzul in sine.

ca si o paranteza, "actiunea" localilor se incheie rapid dupa darea unui avertisment/amenda (daca nu ma certam cu ei, probabil ca imi dadeau un avertisment), cam asta fiind logica ei. spre exemplu, desi in alte zone ale parcului erau detsui stapani cu caini, dupa amendarea mea, localii s-au suit frumos in masina si au plecat. :grin:

Link spre comentariu

Am reeditat postarea dupa ce am citit totul. A se ignora.

Editat de Big.Ursu

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Atunci, io unul nu ineleg la ce situatie se refera poza ( semnul acela ) . Arata un caine in lesa cu un stapan. In care situatie se aplica desenul acela ( daca zici ca in cazul tau nu ) ?

XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7
Link spre comentariu

Nu vreau sa te superi dar daca este interzis accesul atunci politistii nu isi făceau decât treaba. Poti sa te adresezi Primăriei sau Consiliului Local si sa ceri eliminarea interdictiei respective ca fiind discriminatorie etc. Legiuitorul face legea, politistul doar o aplica. Faptul ca si altii incalca legea nu este o scuza si nici faptul ca platesti pentru spatiul public - pe logica asta am putea merge pe contrasens întrucât este spatii public plătit din impozite si mai sunt si masini parcate ilegal.

• Like 1
Link spre comentariu

@err

permite-mi sa nu fiu de acord cu tine. eu respect legile corecte, nu cele pe care le consider abuzive. :wink:

pe logica legii, daca imi iau nepotica de 4 ani sa ma plimb cu ea, si luam si cainele, cum am mai facut si alta data nu am voie sa intru in parc. la fel si cu prietena, nevasta sau amanta sau cu rudele sau prieteni. legea imi interzice mie si celor care ma insotesc, nu cainelui accesul.

referitor la parc si taxe, da platind taxe am dreptul la access in aceasta zona atata vreme cat nu afectez pe altii (ca mersul pe contrasens). logica interzicerii din legea curenta se refera la sanatate si salubrizare.

spre exemplu, in actiunile in instanta existente deja, s-au facut reclamatii la garda de mediu, ministerul sanatatii, etc, pentru a se afla pe ce baza cainele are efect magic asupra celor care trec prin parc si evident pana acum nu s-a dat nici un raspuns care sa indice acest lucru (plus ca in afara localitatii este voie cu cainele pe spatiul verde). conform oricarei logici, toti posesorii de caini, familiile si rudelor ar fi trebuit sa fie morti deja sau prin spitale. :grin:

cainele este vaccinat, cipat, sterilizat, deparazitat. strnag mereu dupa el.

de ce as mai da din taxe pentru ceva ce eu nu pot sa folosesc? prefer sa redirectionez acei bani pentru alte servicii.

politistul aplica legea in mod discriminatoriu. eu nu m-am certat cu ei.

cand mi-a spus sa ies afara din parc fara sa se legitimeze, etc. m-am dus la sectia de politie asa cum este normal unde pot si eu si ei fi legitimati intr-un cadru legal.

pe urma am incercat sa le explic logica actiunii lor si efectele ei. politistul a considerat necesar sa ma amendeze. amenda pe care mi-o asum si o contest in instanta.

hotararea locala nu e lege per se, daca exista o lege in aces sens devine nula. evident amenda tot se poate da. am vrut sa aflu de la ei pe baza carei legi este data aceasta hotarare, si habar nu aveau.

ps. martorul din PV este agentul BGS.

In procesul verbal scrie clar ca eu insotit de caine am patruns pe spatiul verde. :wink:

Fara o motivatie stiintifica sau legala pentru interdictie, aceasta inseamna discriminare indirecta adica Portocolul 12 CEDO.

legea 60/2004:

"animalele de companie sunt foarte importante datorita contributiei lor la calitatea vietii si, prin urmare, reprezinta o valoare pentru societate," = restrangre drepturi stapani ?

ps.ps

si referitor la cum aplica organul legea spre binele cetateanului, in zona este si o scoala cu trecere de pietoni. evident masini parcate blocand vizibilitatea.

acolo i-am asteptat pe cei de la politia normala. chiar si la apostrofarile unor soferi referitor la masinile parcate aiurea langa trecere, localii au ramas impasibili.

Editat de adrianfd
Link spre comentariu

Salut si nu te supara,

dar in opinia mea, legile, chiar daca ne convin sau nu, trebuie respectate. Faptul ca tu o consideri abuziva, e egal cu zero. Am mai vazut un reportaj cu o tipa care a primit cei o mie de lei amenda pentru lipsa vignetei, ea motivand prin faptul ca nu avem drumuri bune si din cauza asta nu platit-o. Ti se pare normal? Mie nu. Si eu sunt iubitor de animale, am un catel, o pisica, 2 pesti si o broasca testoasa. Problema finala e urmatoarea: E semn, indicator sau ce o fi el, trebuie respectat. Cu siguranta, ai intalnit si in trafic multe indicatoare sau marcaje prost postate sau trasate, asta nu inseamna ca nu le respecti. Sau asa ar trebui, sa le respectam cu totii. Unde nu se respecta legea, fie ea si proasta, e haos. Si nu e normal, cu toate ca din pacate, parca in acea directie ne indreptam.

Sa auzim de bine!

• Like 1
Link spre comentariu

Salut,

nu ma supar deloc, dar comparam mere cu pere. vorbim de interzicerea totala a unui lucru dintr-un motiv inexistent.

ca sa respect "legea", ar insemna ca dupa ce am stat 16 ore la birou, unde sa ma duc sa iau putin aer, ma plimb pe strada?

unul din motivele pentru care am caine este sa il am drept companion la plimbare, indiferent de vreme. deci pana peste vreo 10 ani si, sau cand moare cainele, nu mai ma duc in parc?

cum spune si titlul topicului, legea este o bataie de joc dusa peste limitele suportabilitatii. am caine, gata, banned.

daca mi se interzice accesul intr-o zona a parcului, e ok atata vreme cat am access in alta zona.

daca maine legea spune ca trebuie sa ma imbrac in maro, ma imbrac in maro?

unde se respecta legea, care e proasta, abuziva, aberanta, e ... dictatura :)

• Like 1
Link spre comentariu

poate un pic offtopic.....daca aveai pisica/curcan/porc..etc in lesa te amendau ? Discriminare este si faptul ca indicatorul respectiv se refera doar la caini...

Pajero Sport 2004 2.5
Link spre comentariu

@err

permite-mi sa nu fiu de acord cu tine. eu respect legile corecte, nu cele pe care le consider abuzive. :wink:

daca platesti impozitele, esti chiar prost. la fel de prost ca mine si ca oricare de pe forumul asta, pentru ca nu cred ca e vreunul care nu-si plateste macar o taxa.

legat de problema ta: esti tipic romanul din cauza caruia vreau sa plec din tara. te pisi pe linia continua, pe zebra, pe orice crezi tu ca nu-ti convine. spune-mi si mie, daca ar avea copilul tau alergie la parul de ciine, si tu, plimbindu-te cu el prin parc, ar da alergia in el, ar fi ok?

stiu ca este un paradox: ciinii comunitari se plimba liberi, in timp ce aia cu stapin iau amenzi. parcurile sint gindite cu curul, ca sa ajungi la locul pentru animale travesezi tot parcul. dar pentru asta exista plingeri si judecata. cu toate ca nu il poti da in judecata pe unul pentru ca e prost (cazul celor care au amplasat locul pentru ciini).

oricum, iti sugerez ca data viitoare sa zici ca l-ai gasit si il duci la dapost, ca pare violent si fioros si ca sa nu se apropie de el. avea botnita?

The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500

4x4MANIA is where we are !!!

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

spune-mi si mie, daca ar avea copilul tau alergie la parul de ciine, si tu, plimbindu-te cu el prin parc, ar da alergia in el, ar fi ok?

stiu ca este un paradox: ciinii comunitari se plimba liberi, in timp ce aia cu stapin iau amenzi. parcurile sint gindite cu curul, ca sa ajungi la locul pentru animale travesezi tot parcul. dar pentru asta exista plingeri...

Exemplul tau mi se pare aiurea!

Cum ar fi acum, sa interzicem si plantarea de flori in parcuri, ca poate unii sunt alergici la polen, iar cand infloresc copacii, sa ii taiem?

Viata e scurta si plina de KKT

Samurai 2002

Link spre comentariu

ce exista deja pe rol la judecatorie, ce a obtinut cineva care i-a actionat in judecata pana acum:

"am atacat deja in contencios HCGMB 120/2010, in mod special art 34 alin.1 lit.b din Anexa 1

am hartie de la CGMB prin care sustin ca dansii prin acesta restrictie protejeaza sanatatea publica.

dar, am hartii si de la ANSVSA - care precizeaza ca, conditia de acces pe spatiul verde intravilan a unui caine este: vaccinare, deparazitare, identificare si inca o hartie prin care se precizeaza ca vaccinarea animalelor domestice previne transmiterea bolilor la om.

am hartie de la Ministerul sanatatii- Directia de sanatate publica Bucuresti - prin care acestia sustin ca un caine vaccinat, deparazitat - NU PREZINTA risc pentru sanatatea publica.

am hartie si de la Garda de Mediu - acestia "se balbaie" dar nu specifica in nici un mod ca un animal pe iarba ar dauna mediului"

@ air_wolf

referitor la ce fac eu, tin sa iti precizez ca nu am nici macar o amenda luata in viata pana acum, de nici un fel.

locul pentru caini e un loc de 10x20, loc pentru joaca patrupedlor. nu e loc de plimbare. eu nu sunt puscarias sa fiu inchis in 2x2.

Alergie poti face de la multe, cum a spus un coleg mai sus, inclusiv de la.. flori. si dupa exmeplul tau nu as mai iesi nici pe strada macar cu cainele.

Ion Ratiu a dat odata definitia democratiei, din pacate multi romani nu o inteleg nici acum. si nici nu o vor intelege niciodata.

cum se mai spune peste mari si tari: land of the free, home of the braves. in sensul bun. eu ii astept la tribunal.

Link spre comentariu

@air_wolf

de dragul discutiei, nu te cunosc, nu ma cunosti, alege tu orice loc, dar orice loc vrei tu, cat de cat civilizita din lumea asta, si eu te duc la cineva care iti va spune cum sunt eu.

Link spre comentariu

@ air_wolf

referitor la ce fac eu, tin sa iti precizez ca nu am nici macar o amenda luata in viata pana acum, de nici un fel.

in cazul asta, ar trebui sa redefinesti respectul pentru lege... sau sa nu te dai rotund :wink:

in democratie ai posibilitatea sa te judeci pentru ceva ce ti se pare nedrept.

legat de alergii, zeci de milioane de oameni au alergie la polen si nu poate fi evitata. dar alte citeva zeci au alergie la animale, si asta poate fi evitata, nu pe strada, dar in parc da. repet, idiot este cel care a configurat parcul. in obor de exemplu poti intra cu ciinele lejer. in motodrom, nu. in ior, partial. si exemple mai sint.

“ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius.

Link spre comentariu

@air_wolf

de dragul discutiei, nu te cunosc, nu ma cunosti, alege tu orice loc, dar orice loc vrei tu, cat de cat civilizita din lumea asta, si eu te duc la cineva care iti va spune cum sunt eu.

din partea mea ne putem vedea si la o bere. :2dr

btw, am 4 ciini, asa ca stiu despre ce e vorba... si am ciine de cind m-am nascut.

Link spre comentariu

legea sunt cetatenii. atat. statul este doar un aparat administrativ. nimeni si nimic in afara de cetateni nu este putere in stat. ca situatia sta altfel, e vina doar a noastra. suntem dezbinati, fiecare vrem ceva in detrimentul altcuiva (spune-mi cate popoare mai zic "sa moara capra vecinului") si suntem dispusi sa acceptam si sa ne supunem. mamaliga nu explodeaza...

nu ma supun aberatiilor. e vorba de un principiu.

de asta au si emigrat multi si a aparut america si ideile de acolo. maine as putea avea in buzunar visa pentru sua, dar sunt inca aici. si cat sunt, fac ce pot.

poate gresesc, uneori nu mai poti suporta aberatiile. si atunci tribunalul va decide. platesc amenda si cheltuielile de judecata si ce va fi va fi.

de ce sa sufar eu pentru idiotenia cuiva?

eu iti dau dreptate cu alergia si sunt oricand gata sa nu mai intru in vreun parc sau o zona a sa (motive ar fi multe pentru drepturile celorlalti, cel mai evident mi se pare ca nu tuturor le plac cainii si nu trebuie sa ii suporte unde se duc sa se relaxeze) atata vreme cat mi se ofera si mie o alternativa.

Link spre comentariu

Exemplul tau mi se pare aiurea!

Cum ar fi acum, sa interzicem si plantarea de flori in parcuri, ca poate unii sunt alergici la polen, iar cand infloresc copacii, sa ii taiem?

Big Like :banana

Lupule , tu esti exact tipul de persoana din cauza caruia nu vreau sa plec din tara. Cei ca tine trebuie convertiti la dreapta cale a ratiunii si asta ma face pe mine sa simt ca un formator :ha: .

Exista niste legi ale bunului simt. Pe mine ma deranjeaza o multime de lucruri . Ma deranjezi si tu cand nu esti de acord cu mine dar asta nu ma indeamna sa plec din tara. Accept si tolerez faptul ca unele persoane nu gandesc ca mine , ceea ce nu inseamna ca sunt de acord cu principiile tale. Tu poate ai copil alergic. Ai o grija , sa nu il prinda alergia . Altii nu au copii alergici sau poate nu au copii deloc. De cand problemele tale sunt mai importante decat ale celorlalti ? Sesizezi o fractura logica in rationamentul tau ? Tie nu iti plac cainii ? ei bine , mie imi plac . Ce ar trebui sa facem ? Sa ne luam la tinta cu arcul unul pe celalalt ? Sa ne reclamam ? Sa ne dam in judecata? Nu nene . Trebuie sa convietuim . Sa gasim o cale in care nici plodul tau sa nu fie expus , dar nici cainele meu sa nu fie obligat sa diaspara de pe fata pamantului pentru ca ti se umfla tie venele pe frunte decate ori ma vezi in parc cu respectivul patruped.

Ok , poate ca nici colegul nostru nu a avut o atitudine absolut corecta ignorand semnul care interzice expres intrarea cainilor in parc . Asa cum multi oameni au copii , foarte multi au si caini . Cainii acestia trebuie plimbati Unde vrei sa ii plimbam ? Teoretic , copilul tau alegric poate sa se plimbe oriunde pe spatiul public , deci poate sa se intalneasca lejer cu parul cainelui meu. Deci cu ce sunt drepturile tale mai importante decat ale mele ?

• Like 2
Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Am 6 caini, dintre care 2 luati de pe strada de la moarte sigura. Nu cred ca se poate spune ca urasc animalele. Exact pentru faptul ca un caine are nevoie de plimbare si de aer liber, am refuzat caine in apartament. In curte si pe camp are unde fugi, pana se calca pe limba.

Acum....faptul ca locul special amenajat (tarcul) a fost amplasat la respectiva locatie de un imbecil, sincer, nu e treaba comunitarului (care declar de la inceput ca nici un pisat nu as da pe ei). Insa, daca am retinut eu bine, nu te-a amendat din prima. Ti-a atras atentia (in ce mod, nu ma pot exprima, nu am fost de fata). Era mai nasol daca ti-o luai din secunda in care a pus pe tine ochii.

In alta ordine de idei, semnul care arata interzicea accesul cu caini, va fi interpretat de judecatori (si sincer de orice om cu scaun la cap) ca fiind unul cu caracter general, adica se referea la toate animalele, inclusiv crocodil, maimuta sau ornitorinc. Pot face un pariu in sensul asta.

Caut sa te inteleg si intr-o oarecare masura si reusesc, dar daca stiai clar ca esti in culpa (sa-i zicem asa de dragul discutiei) faceai cale intoarsa si scapai de acel PV. Ce ma fac eu in schimb cu proprietarii de caini care-si scot patrupedele la o gura de aer (ceea ce inteleg), le lasa slobode (ceea ce nu inteleg) si latratoarele isi fac nevoile sub fereastra mea (ceea ce nu e normal) - eu locuind la parter. Abordez intr-o zi pe o tanti, pe un ton politicos (cum e firesc) si dupa ce-mi termin ideile, tanti ma intreaba pe un ton si mai firesc "Ce va deranjeaza un pisu mic si un caca ?". Moment in care-mi sare tandara si o informez ca si fie-mea tot un pisu mic si tot un caca mic face, dar daca-l fac in fata usii poate o deranjeaza...

Nu sunt mai catolic decat papa, de fapt chiar nu sunt catolic si nici cu biserica nu am prea multe in comun, ideea era ca daca te orientai mai bine in teren, evitai amenda si timpul pierdut prin sali de judecata. Comunitarului nu ii vei face nici un rau, nu el a facut legea, si nu toti comunitarii pot fi agenti constatatori la Rutiera....ca dealtfel nu toti politistii pot fi agenti constatatori pentru contraventii la legea circulatiei.

Mergand pe rationamentul tau, primul lucru care l-as face ar fi sa nu-mi platesc impozitele, dupa care as lua rahateii patrupezilor si as face o tencuiala de zile mari pe usa proprietarilor. Din pacate insa (pentru mine) oricare din cele doua lucruri l-as face, m-as arde. Popriri, executari silite si in cazul al doilea distrugere si cel putin inca o lege. Cum zicea distinsul nostru coleg @Marius C Alias Turagmes - ce vei / vom face cu ce nu ne convine ?

Un mic exemplu....stim cu totii ca Romania este una din putinele tari din Europa, poate chiar singura, pe unde mai este permis sa te mai sui cu masina pe munte. Doua exemple care le stiu si nu permit...Norvegia si Elvetia. Au masini 4x4 suparate. Unde se plimba cu ele ? Fie in parcuri private 4x4, dar si acolo sunt ceva reguli fie ne viziteaza tara. Colegul @Patrolator ne poate confirma acelasi lucru in privinta Germaniei. Si acolo nu poti sa spui ca nu sunt civilizati, ca justitia este stramba...sau ...mai stii ?!

PS, In Craiova, am intalnit o asemenea aberatie, la velodrom. Velodromul este amplasat in Parcul Nicoale Romanescu, iar ca sa ajungi la el, trebuia sa traversezi o jumate de parc. Ghici ce: la intrare in parc, ditai semnul cu o bicicleta, incadrata in cerc rosu. L-am ignorat si in nici 10m, au aparut gusterii. Nu m-au luat nici ca har nici ca mar, au vorbit frumos si au inceput cu "Nu ne injurati, dar la un control ne pierdem painea. Noi actionam la ordin!". Astea in conditiile in care velodromul nu era inchis publicului. Am facut cale intoarsa, fara proces verbal, fara judecata si m-am plimbat pe unde am putut.

• Like 1

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Link spre comentariu

Revoltătoare atitudinea comunitarilor, din cate am inteles, nu erai singurul care-ti plimbai câinele in parc, părerea mea este ca ori împărțea amenzi la toți Deținătorii de patrupede din parc, ori nu mai dădea la nimeni. Nu am nimic cu comunitarii, dar părerea mea este ca multi își depășesc cu mult atribuțiile.

Cei mai tampiti cred ca sunt englezi, astia umbla prin toate parcurile cu câinii slobozi, o mare parte dintre ei si fara botnița, printre copii, flori, veverițe si alte vietăți si chiar toți sunt cu zâmbetul pe buze, dar spre deosebire de noi, acolo nu am vazut polițiști comunitari, dar cei drept, nici câini comunitari.

Eu zic ca aceste legi sunt aberante, nu mergem cu câinele in parc, dar cand iesim din scara călcăm in kkt sau mai bine spus inainte sa intram in scara i-l luam cu noi in casa.

Astea-s legile, aberante multe dintre el, dar nu trebuie sa intram in polemica.

Seara buna

LR Discovery 300 TDI, 1998

LR Freelander TD4, 2005, automat

http://www.lroc.ro

Link spre comentariu

In orasul meu stapanii de caini ii duc pe acestia deliberat pe spatiile verzi pentru as face nevoile. Cainii distrug spatiile verzi din Baia Mare. Eu zic ca a procedat corect politia. Si nu ar trebui sa fie tolerat accesul cainilor in parcuri. Posesorii care nu au asupra lor punga si lopatica pentru fecale amendati pe loc. Poate si o taxa anuala pentru posesorii de animale (in speta caini) care au domiciliul la oras.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

In orasul meu stapanii de caini ii duc pe acestia deliberat pe spatiile verzi pentru as face nevoile. Cainii distrug spatiile verzi din Baia Mare. Eu zic ca a procedat corect politia. Si nu ar trebui sa fie tolerat accesul cainilor in parcuri. Posesorii care nu au asupra lor punga si lopatica pentru fecale amendati pe loc. Poate si o taxa anuala pentru posesorii de animale (in speta caini) care au domiciliul la oras.

Sa le oprim cu titlu de garantie si ceva din salariu ?! De unde pana ideea de taxa ... beats me. Ma retrag din discutie, revin doar in caz de forta majora (sper sa nu fie cazul).

NADS Fitted

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare