FordRanger Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Re: Amendat pentru ca ma plimbam cu cainele in parc - pana unde ajunge bataia de joc De ce nu un parc pentru caini , in care platesti o taxa de 5 ron de plimbare si in banul asta , stau cativa asistati social si aduna rahatii ? In felul acesta , asistatii isi merita asistenta , cainii se kk linistiti in spatii dedicate ( si anume parcul cu rahati ) , proprietarul este multumit ca a contribuit la bugetul local , parcul ramane curat si copii alergici il pot ocoli. Ba mai mult , eu sugerez sa se puna un indicator cu un parinte cu un copil de mana , taiati de o cruce rosie. Un fel de " interzis parintilor cu copii alergici " . 1 Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Re: Amendat pentru ca ma plimbam cu cainele in parc - pana unde ajunge bataia de joc no nu te mania asa Ursule da aci la noi au distrus toate spatiile verzi. Iti vine sa plangi serios. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Re: Amendat pentru ca ma plimbam cu cainele in parc - pana unde ajunge bataia de joc Esti un plangacios . :grin: . ( este o gluma ) Este o dovada in plus ca este nevoie de un parc dedicat. Daca au distrus zonele verzi inseamna ca sunt multi. Daca sunt multi , inseamna ca reprezinta o problema pentru comunitate. O problema in comunitate are nevoie de o rezolvare. Rezolvarea este parcul cu taxa si rahati ( stransi de asistati ) . :grin: Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Re: Amendat pentru ca ma plimbam cu cainele in parc - pana unde ajunge bataia de joc Big Like :banana Lupule , tu esti exact tipul de persoana din cauza caruia nu vreau sa plec din tara. Cei ca tine trebuie convertiti la dreapta cale a ratiunii si asta ma face pe mine sa simt ca un formator :ha: . Exista niste legi ale bunului simt. Pe mine ma deranjeaza o multime de lucruri . Ma deranjezi si tu cand nu esti de acord cu mine dar asta nu ma indeamna sa plec din tara. Accept si tolerez faptul ca unele persoane nu gandesc ca mine , ceea ce nu inseamna ca sunt de acord cu principiile tale. Tu poate ai copil alergic. Ai o grija , sa nu il prinda alergia . Altii nu au copii alergici sau poate nu au copii deloc. De cand problemele tale sunt mai importante decat ale celorlalti ? Sesizezi o fractura logica in rationamentul tau ? Tie nu iti plac cainii ? ei bine , mie imi plac . Ce ar trebui sa facem ? Sa ne luam la tinta cu arcul unul pe celalalt ? Sa ne reclamam ? Sa ne dam in judecata? Nu nene . Trebuie sa convietuim . Sa gasim o cale in care nici plodul tau sa nu fie expus , dar nici cainele meu sa nu fie obligat sa diaspara de pe fata pamantului pentru ca ti se umfla tie venele pe frunte decate ori ma vezi in parc cu respectivul patruped. Ok , poate ca nici colegul nostru nu a avut o atitudine absolut corecta ignorand semnul care interzice expres intrarea cainilor in parc . Asa cum multi oameni au copii , foarte multi au si caini . Cainii acestia trebuie plimbati Unde vrei sa ii plimbam ? Teoretic , copilul tau alegric poate sa se plimbe oriunde pe spatiul public , deci poate sa se intalneasca lejer cu parul cainelui meu. Deci cu ce sunt drepturile tale mai importante decat ale mele ? sa-ti explic: nu se poate plimba in parc din cauza unui cretin care n-a gindit ca pentru a ajunge la locul de joaca pentru animale ai nevoie sa strabati jumatate de parc? eu i-as transfera amenda... il dau in judecata pe prost si ii cer daune pentru incompetenta. asa as avea sanse de cistig mai mari. e mai simplu decit sa contesti o hcc sau hg :wink: din dator la fisc am ajuns sa incasez dobinda aferenta banilor platiti in plus catre stat. si era vorba si despre incalcarea legii care nu-ti convine, asa ca nu "poate nu a avut o atitudine corecta" ci "sigur nu a avut o atitudine corecta". pe mine asta m-a deranjat si ma deranjeaza. daca era zmeu, nu lua amenda. asa, pe linga ca a luat amenda, a incercat si chestia cu capra vecinului (vezi aia cu locurile de parcare) si se mai si enerveaza de unul singur, pentru ca pe 99,999% dintre romani ii doare fix in pix de problema asta. si ca sa intelegi faza cu copilul si alergia: floarea o provoaca in mod inconstient si natural. tu, plimbind ciinele in parc, unde ai si semnul de interzis cu animale (nu doar cu ciine), o faci in mod constient si iti asumi asta. ca sa fie clar: te poti trezi cu un proces de pierzi tot. problema cu incalcarea legii este simpla: iti asumi consecintele sau ai avocati buni. :wink: ps: nu tin sa-mi dati dreptate, dar sa va fereasca cine vreti voi de unul care are avocati buni, ca va face in foi de vita, cu tot cu dreptatea voastra. :wink: The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
UCU_GM Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Re: Amendat pentru ca ma plimbam cu cainele in parc - pana unde ajunge bataia de joc Daca prietenul meu, orb fiind si avand un caine ca ghid aflandu-se in locul celui amendat ati face aceleasi comentarii, aceleasi pareri si a-ti avea opinii la fel de drastice ? Ganditi rational. Si in loc sa ne departam unii de altii prin polemici de tot felul, ura, discriminare si invidie haideti sa fim mai toleranti putin. 2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Re: Amendat pentru ca ma plimbam cu cainele in parc - pana unde ajunge bataia de joc Daca prietenul meu, orb fiind si avand un caine ca ghid aflandu-se in locul celui amendat ati face aceleasi comentarii, aceleasi pareri si a-ti avea opinii la fel de drastice ? Ganditi rational. Si in loc sa ne departam unii de altii prin polemici de tot felul, ura, discriminare si invidie haideti sa fim mai toleranti putin. cinii de asistenta au alt regim. in orice tara din lume e asa. The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud. Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Re: Amendat pentru ca ma plimbam cu cainele in parc - pana unde ajunge bataia de joc Inteleg ca faci plangere impotriva PV. Foarte bine. Iti doresc succes. Chiar ai sanse mari sa castigi in aprecierea mea. Dar citeste bine ce-a zis Ursu (al mare) mai sus, are dreptate. Tu te superi pe lege si drept urmare urli la aia care o aplica. Nu e corect. E vorba lu' americanii aia "Don't hate the player, hate the game" ... Si tu poti ataca in contencios prevederile, te poti alatura altora care au facut-o, poti combate asta. Dar maimutzoiu' ala de comunitar face ce i se spune, sigur cu exagerarile conferite de sapca de pe cap si de epoletii de pe umeri, dar tot la ordin se cheama ca e. Ziceai ca poate te putem ajuta, cu ce ai nevoie de ajutor? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Re: Amendat pentru ca ma plimbam cu cainele in parc - pana unde ajunge bataia de joc Eu cred ca nici parul lor nu provoaca alergii . Stimate initiator , iti sugerez o pereche de ochelari negri si un bat alb sa le ai la indemana. Vine organul , pui ochelarii si agiti batul . Instinctul de conservare al organului il va face sa se indeparteze de raza batului si se va face ca nu vede. In plus , fiind caini utilitari si fara blana alergica , pot pune linistit si copii mana pe el ( pe astia sa ai grija sa nu ii altoiesti cu batul ca ne vor plati pensiile ) :grin: Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Re: Amendat pentru ca ma plimbam cu cainele in parc - pana unde ajunge bataia de joc Daca prietenul meu, orb fiind si avand un caine ca ghid aflandu-se in locul celui amendat ati face aceleasi comentarii, aceleasi pareri si a-ti avea opinii la fel de drastice ? Ganditi rational. Si in loc sa ne departam unii de altii prin polemici de tot felul, ura, discriminare si invidie haideti sa fim mai toleranti putin. Inteleg si sustin faptul ca persoanele cu dizabilitati de orice natura au loc special/pot avea loc special/trebuie sa aiba loc special de parcare/rampa de acces/ la o institutie/magazin. Ce nu pot intelege de ce un om perfect sanatos alege sa parcheze pe acele locuri, stiindu-le destinatia (get my drift ?) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
UCU_GM Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Re: Amendat pentru ca ma plimbam cu cainele in parc - pana unde ajunge bataia de joc Big.Ursu Nici eu nu pot intelege, de ce se intampla asa ceva ? Recunosc cu rusine ca uneori mai "gafez" si eu la acest capitol si nu numai. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Re: Amendat pentru ca ma plimbam cu cainele in parc - pana unde ajunge bataia de joc E frustrare mare cu legile in orice domeniu. Uite de exemplu stiu o parcare de supermarket in buc unde sunt aproape 2 siruri de locuri de parcare cu semnul de handicapat. Omu vine, vede si zice... ce e porcaria asta cu 30 de locuri de parcare pt persoane cu dizabilitati si arunci isi face singur dreptate si parcheaza acolo. La fel si cu masinile, se vand se cumpara masini fara sa plateasca impozite aberante si taxe. La fel consider ca oamenii isi fac singur dreptate. Inca e vestul salbatic in legislatie sau in morala ei. Dar e si reversul .. iti asumi un risc.. proces-verbal, amenzi, etc. Legat de topic: un singur lucru... s-a ajuns aici tot datorita 'iubitorilor de animale' care lasau dejectiile peste tot, in loc sa le stranga si asa a aparut legea . XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrianfd Postat Martie 20, 2015 Autor Partajează Postat Martie 20, 2015 (editat) Re: Amendat pentru ca ma plimbam cu cainele in parc - pana unde ajunge bataia de joc nu atac numai PV-ul, atac hotararea locala. contest PV, maine imi iau alta amenda. tocmai asta-i punctul meu. daca vor sa dea o hotarare sa o dea corect. am expus mai sus pe ce isi bazeaza ei hotararea locala. in forma actuala, notiunea de spatiu verde e foarte vaga, pot sa imi iau amenda pentru simplul fapt ca ma aflu pe bulevard si cainele miroase un pom. da, s-a intamplat si acest lucru unora. atitudinea mea: - fara amenda si PV nu pot sa atac mai nimic. pentru ca nimeni nu a venit sa imi ingradeasca ceva in baza a ceva. - daca taceam din gura azi, si maine/poimaine/etc ma intalnesc iar cu localii? ce fac, fug din parc ca un infractor? - de fiecare data cand vine "ordinul", ce fac, ma ascund? - ma duc in acest parc de peste 30 de ani. daca ma "supun", unde ma duc? - am incercat sa ii explic acest lucru localului, acelasi lucru i l-au spus si cei de la politia "normala", pe care pe moment i-a blocat localul cu ce aplica el. - eu personal, daca seful, m-ar pune sa fac tampenii, in aceeasi secunda mi-as da demisia. - exista atatea nereguli in acel parc si in zona (spre exemplu in zona de joaca a copiilor e plin de seminte si mucuri de tigara, statuile sunt date cu spay, cosurile de gunoi rupte, parcul e plin de gunoaie, cei care au "grija" de parc fac si putin off road, sleauri pe ici pe colo, si as putea sa continui cu multe altele). de cand legea se aplica aleatoriu dupa bunul plac? bunul plac al cui (au mai incercat unii si acum flutura pe la DNA bratarile)? - cum reactionezi cand stai linistit si iti vezi de treaba ta, si din senin, un "agent", care nici macar nu stie sa socoteasca (300 impartit la jumate in PV face 100 pentru el), iti face semn si tam-nesam te invita afara dintr-un spatiu public fara nici un fel de explicatie? - in parc sunt pungi pentru strans mizeria. da in parc. daca e interzis cum ajungi la ele? nu generalizam/interzicem, ci civilizam, acesta este scopul oricarei legi. a stricat x sau y? plateste. altfel, spre exemplu, maine masinile nu mai circula pentru ca sunt unii care incalca viteza legala. statul intodeauna o sa interzica, pentru ca asta face cel incapabil. este limitat la ce poate. plangem ca nu avem voie cu masinile pe munte? pai nu avem voie nici macar cu bicicleta.... asta cu amenda cu cainele e nimic. cautati "adanc" in legislatie, si constatarea o sa fie dureroasa referitor la libertatile noastre. ca inca putem, e doar ca nu a venit "ordinul". si se poate si mai rau, sa fi scos din padure cu pusca, pentru ca de ce nu. totul perfect legal. legalul cui? de ce trebuie mereu sa comparam x cu y? daca nu putem convietui ne segregam si gata. x in parte lui, y in partea lui. problema e ca in cazul oraselor mari, nu prea mai are nimeni partea lui, si de aici si canibalizarea pentru orice rahat. de ce sa faca primaria ceva, cand e mai simplu sa ii lase pe cetateni sa se certe intre ei si sa traga cu ochiul si in functie de cum bate vantul sa vada de care parte e mai bine sa se dea si sa "economiseasca" banul public? pierd procesul? nici o problema, nu o sa stau sa fiu haituit ca un infractor. trag lacatele si on my way. sa colecteze impozitele de la tigani, ca si ei trimit valuta in tara... Ps. eu nu ma intreb ce vei / vom face cu ce nu ne convine, ma intreb pana unde o sa fug. am fugit si mi-am luat autoutilitara cu motor cat de cat ok prevazand situatia in care suntem acum. desi nu era ce vroiam a trebuit sa vreau. cu cainii suntem fugariti de mult prin parcurile bucurestene, in functie de zona. chiar de agenti ai unor firme private care nu au nici un fel de atributiuni de ordine publica (exceptand cele de pe stadion, un caz mai special). si tot asa cu alte lucruri. dar cand nu mai am unde sa fug? ies cu cainele la ore "civilizate" cand e parcul gol, desi cainele e cuminte. pe langa faptul ca e mai relaxant asa, scap si de cei care vad rosu inaintea ochilor cand vad un caine si imi vad de treaba mea. ca fapt divers: Sunt 100 de agenti BGS in parcul Herastrau, localii patruleaza in Duster prin parc. Pentru ce si din banii cui (iar o parte din parc e in paragina)? Inainte era alta firma, tot asa cu puzderie de "agenti" adusi de prin diferite zone vai de ele, platiti cu 3 lei. Tin minte ca s-au furat placutele de pe niste statui de cat de mult pazeau. Adica sunt bani, dar nu si bani pentru a amenaja parcul astfel incat toata lumea sa fie fericita? ps. ps. ca tot am divagat. de cativa ani buni incoace, prin parcurile din Bucuresti e un trend urat ce isi are radacinile in lipsa de spatiu. fiecare in functie cu ce "e" in parc, copil, bicicleta, role, caine, minge, etc. e mai "indreptatit" decat celalalt si cauta sa il "lichideze". in loc sa se uneasca si sa ia primarul de urechi, e mai "bine" sa se calce pe bataturi cu concetatenii lui. toate punctele expuse in topic de noi toti au rezolvari foarte simple in anul 2015 intr-un oras din uniunea europeana. parc mai mare sau parcuri mai multe inseamna spatiu mai mult pentru fiecare si zone diferite in functie de nevoi. dar terenurile sunt luate de la stat pe doi lei de x sau y. degradarea spatiilor verzi. e un lucru normal, fiind o zona de uzura expusa la mai multi factori, lucru cunoscut de mult si cu solutii vechi. acelasi motiv il invocau ani buni prin incompetenta lor primarii cand interziceau complet accesul pe iarba. spre exemplu in herastrau, sunt niste bucati vechi de gazon, gazon pus de cineva care se pricepea, ca sa spun asa. acel gazon rezista si acum, cat de cat, fiind degradat in ultimii ani cand s-a mers cu masina si s-au pus diferite scene pe el. inclusiv subsemnatul ani la rand, aproape zi de zi uneori a alergat pe el, cu sau fara caine. dar este mai simplu sa se ia un gazon de doi lei la suprapret. gazon care nici macar nu corespunde zonei unde este plantat si se degradeaza chiar daca nu calca nici o musca pe el. supraveghere video in zonele cheie, reguli corecte. cel care distruge ceva, face mizerie plateste. la randul ei primaria este obligata sa spele trotuarele (cam greu cand sunt praf insa). un cetatean fericit si implinit e un cetatean puternic, iar statul la randul sau e puternic. intr-un stat, nu spun cum, un cetatean slab, haituit e mai de "valoare", iar statul... Editat Martie 20, 2015 de adrianfd Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
plummer Postat Martie 20, 2015 Partajează Postat Martie 20, 2015 Re: Amendat pentru ca ma plimbam cu cainele in parc - pana unde ajunge bataia de joc Mi se pare ciudat sa aud ca in parcuri s-a interzis accesul animalelor(indiferent de specie). Nu credeam ca se poate intampla asa ceva. Mai ales ca "bestia" se afla in lesa, nu zburda :grin: Oameni buni, de ce ne luam atat de animalele de care avem grija ca de copiii nostri si nu avem grija de cateii "comunitari" sa fie luati in grija, sa nu duca boli, sa nu muste persoane, sa nu produca "alergii"? Hai sa fim seriosi, ca tot vorbind de cum e in alte tari, in Anglia intra persoanele cu cateii in TOATE parcurile, cu conditia ca pungulita sa fie in buzunar. Parcurile sunt dedicate relaxarii cu familia sau animalul de companie. Daca am ajuns sa nu mai scot un animal sa alerge(chiar cu botnita), sa se bucure de libertate, ca nu toti au luxul de a sta la curte sa ofere un minim de spatiu, unde vom ajunge? Ca o paranteza la modul de gandire: Am aflat despre Decathlon prin 2007 cand am fost in vizita prin Spania. Am fost foarte mirat sa vad ca poti sa te plimbi cu bicicleta prin hala aia mare fara sa se uite careva ciudat la tine, ba chiar esti incurajat sa incerci alte modele, pentru a te face sa vrei si mai mult produsul. M-am intors acasa si am ajuns intr-un mall oarecare si am vrut sa imi cumpar o bicicleta. In perioada aceea Decathlon nu era inca pe piata romaneasca. Cum am pus mana pe saua bicicletei sa o testez, doua "doamne" de la securitate au venit disperate catre mine sa-mi atraga atentia ca nu e voie, ca sunt la expozitie si daca doresc vreo informatie sa intreb, nu sa fac ce vreau. Eh, dragilor, se pare ca a venit Decathlon si in Romania ceva ani mai tarziu, ceea ce e foarte bine. Acel mall e de domeniul trecutului, in acelasi loc e altul. Deh, evoluam. La fel se va intampla si cu preconceptiile legate de plimbarea in spatiul public insotit de animalul de companie. Dar va mai trece putin timp... :h5 ~ Silence is a gift ~ ~ Learn to value its essence ~ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Martie 21, 2015 Partajează Postat Martie 21, 2015 Re: Amendat pentru ca ma plimbam cu cainele in parc - pana unde ajunge bataia de joc 1. clar, urmatorul animal de companie va fi un porc 2. accesul in parc eu as recomanda sa fie contra cost si cu termen fix cu poarta d securitate ca si la avion, apoi, pentur ca nu sunt folosite, sa se taie dracului copacii si sa se construiasca un mall sau doua, ce tot atat verde. Eventual sa se vopseasca cladirile mallurilor verzi si gata 3. te rugam sa ne spui si noua ce se intampla cu procesul. Bafta multa! forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate