Valentin Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 Ce parere aveti de aceste sisteme de diagnosticare sunt folositoare, merita banii costa pana la 300 e. Eu am o problema cu cei trei martori aprinsi ABS TC HDC (3 amigos :) ) si de depistat asa fara diagnostic ii belea mare, trebuie sa rezolv problema intrun fel sau altu, TestBook ar fi ideal dar ii pe ebay 1100 iepuroi si nu stiu daca merita sa dau atat pe el ca nu am servis, dar imi iubesc masina si Land Rover in general ma cam bate gandu. :hm Poate ma ajuta cineva din zona noastra; Baia Mare, Cluj ar fi mai aproape ca sa nu dau bani iar pe ceva pe care se va depune prafu,alta varianta si ultima cred ar fi Brasovu. Poate renunt si iau un seria II :bannana Toate cele bune Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 Re: FAULTMATE MSV2, NANOCOM pentru discovery II Ar fi folositoare in masura in care te mai pricepi putintel la masina si n-ai niciun service aproape. Vezi ca MSV2 e cu licenta individuala pe vehicul (functioneaza numai pe vehiculul cu VIN-ul pentru care ai licenta) iar pretul intregului pachet (cu tot cu licenta - care se plateste separat) e cu mult peste 300 euro. Vezi aici: https://www.blackbox-solutions.com/shop ... item=SV127 Daca as fi in locul tau, adica daca as avea un D2, mi-as lua un Nanocom negresit. Din punctul meu de vedere ar merita banii, chit ca am service in oras. Desi n-am un Nanocom, stiu deja cateva coduri pe dinafara, ce reprezinta si trebuie cautat (mai mult pt Defender) :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 Re: FAULTMATE MSV2, NANOCOM pentru discovery II Pentru ca s-ar putea sa fim frati in aceasta reparatie o sa postez aici ce am gasit despre defectiuni (3 amigos). Ce ziceti de asta: http://www.nettechy.com/LRabsBulletin.pdf Si am mai gasit un buletin de rechemare in service. http://www.roverworld.com/Downloads/Richiamo2004.pdf iar varianta in engleza se gaseste aici (nu asa de aprofundata) http://forum.landrovernet.com doar cu inregistrare ca utilizator (multumesc fender) Astept pareri.... de necumparare a modulatorului de ABS. Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat August 29, 2008 Autor Partajează Postat August 29, 2008 Re: FAULTMATE MSV2, NANOCOM pentru discovery II Multumesc de raspunsuri (fender) la NANOCOM ma gandeam si eu , stateam pe ganduri sa-l comand sau nu, cred ca o sa-l comand totusi numai sa vad in cat timp o sa ajunga http://www.aylmermotors.com/, de MSV2 stiam ca ii pe VIN dar cred ca ii mai complet si l-am gasit undeva pana in 220 de lire probabil fara accesorii si licenta daca se cere. (mariusg) iti multumesc de informati cu italiana ma descurc mai greu dar incercam. Nu am avut timp sa caut defectiunea numai m-am uitat asa superficial consultand ceva carti, net sper sa am timp saptamana viitoare sa-l iau la purecat ce se poate fara sa lucru la modulator (cred ca costa pana la 3000lire) ceea ce nici nu vreau.Sper sa fie ceva senzor (contaminat) sau defect ceea ce ar fi bine daca nu desfiintam sistemul si ne punem blocant central, spate si fata :twisted: Ideea cu servisul nu prea ma incanta eventual pentru diagnostic numai sa stie ce sa caute, am fost prim multe servisuri cu alte masini au cam aceeasi mecanici ce ii aveau si inteprinderile mari gen (las ca merge si asa): dat cu ciocanu pe etrier sa scoata placutele, rurmentul de la pinionul de atac scapat pe jos si sters de salopeta, etc cand alti le spala si cu masina de spalat vase vorbesc de servis de reprezentanta masini in garantie.Nu generalizez poate sunt si servisuri,mecanici bune la care eu nu am ajuns inca. De aceea cat pot fac eu si vreau sa stiu cat mai multe Nu m-am putut aptine trebuia sa zic si de servisuri ceva sper ca nu am suparat pe nimeni. Tot respectu. Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat August 29, 2008 Partajează Postat August 29, 2008 Re: FAULTMATE MSV2, NANOCOM pentru discovery II Va rog sa va limitati la mesaje in legatura cu interfetele de diagnoza si, eventual, ce se poate face cu ele, de unde, cum, ce fel. Pentru problemele mecanice/electrice va rog sa deschideti topic separat pentru fiecare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator fender Postat August 30, 2008 Partajează Postat August 30, 2008 Re: FAULTMATE MSV2, NANOCOM pentru discovery II valentin-o8, n-ai spus ce motor are Discovery 2 al tau sau n-am reusit sa gasesc eu. Daca ai V8, Nanocom nu merge. Cu alte cuvinte Nanocom e numai pentru Discovery 2 cu motor Td5 (si pentru Defender cu Td5). Banuiesc cu tu stiai asta dar am preferat sa scriu ceva ca sa fie clar si pentru alti potentiali interesati. Producatorul a spus ca se are in vedere si o varianta pt V8 (sau aceeasi pt. ambele motorizari) dar mai dureaza. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Septembrie 1, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2008 Re: FAULTMATE MSV2, NANOCOM pentru discovery II motor TD5 norman NANOCOM cica cuprinde motorul TD5, ABS si SLS(self levelin suspension) si nu cuprinde ACE(active cornering enhancement) momentan. Nu stiu eXact ce face din cate am inteles citeste codurile cu probleme si le poate sterge dar daca schimbi ceva tot ai nevoie de TestBook ex. modulator sau cum s-o fi numi, senzor SLS trebuie calibrat etc, sper sa nu ma insel MSV2 se refera mai mult la Range Rover si V8-uri nu stiu daca merge si la diesel. Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Octombrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: FAULTMATE MSV2, NANOCOM pentru discovery II Nanocomul a sosit de vreo3 saptamani nu am avut timp de el si de masina. Poate face multe si ii chiar foarte util pentru cine se pricepe un pic la masina si mecanica. citeste coduri le sterge calibreaza pt SLS senzori, testeaza senzori prin voltaj:inputs-outputs(nu iti trebuie aparat de masura) .... se poate folosi si ca instrument de bord(rpm,presiunea turbo, temperatura apei si voltajul bateriei), tripmaster pentru defender mai multe detali pe http://web.nanocom.it/download_i.cfm. Poate fi si periculos daca nu sti ce faci. Deci pentru cei cu Defender Td5 si Discovery Td5 il recomand cu succes, poti afla imediat dupa ce ai o problema unde ii buba daca ai senzor acolo :ha: Scuze calitatea pozelor Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iulie 15, 2009 Partajează Postat Iulie 15, 2009 Re: FAULTMATE MSV2, NANOCOM pentru discovery II Hai noroc. Ma puteti sfatui de unde sa comand si eu o scula din asta? Eventual sa mai discutam un pic de utilitatea ei. NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Valentin Postat Iulie 21, 2009 Autor Partajează Postat Iulie 21, 2009 Re: FAULTMATE MSV2, NANOCOM pentru discovery II http://www.paddockspares.com/pp/NEW_PRO ... ables.html si mai sunt si alti numa trebe cautat. aici ai codurile si ce inseamna http://www.muddyoval.com/articles/gener ... 5codes.htm :) Discovery II TD5 2000 Series III 88" 2.25 diesel Range rover clasic 3.5 V8 carburator. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate