Mirela1980 Postat Martie 24, 2015 Partajează Postat Martie 24, 2015 (editat) Salutare, Detin un ATV pe care l-am scos putin la plimbare zilele trecute si dupa cateva ture s-a ivit o problema neasteptata. Am un nepot de 4 ani care vrea sa conduca si el atv-ul, insa mi-e frica sa-l las la "volan", motiv pentru care m-am gadit daca nu stiti voi ceva simulatoare, ceva jocuri cu atv-uri, sau vreun loc unde sa se joace si el cu un atv. Pana acum l-am prostit cu jocurile online cu atv-uri, insa deja a trecut de etapa asta... Multumesc :) Editat Martie 24, 2015 de Astral VREUN / VREO.....FARA CRATIMA !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Martie 24, 2015 Partajează Postat Martie 24, 2015 (editat) Re: Simulatoare Atv La 4 (patru) ani? Ce fel de ATV e ala? Fizic, la 4 ani, are mainile atat de lungi incat sa ajunga la ghidon? Am vazut, acum 20 de ani, filmare cu copilul unor cunoscuti, la aproape 5 ani se dadea cu kart-ul, special construit, cu toate sistemele de siguranta posibile si imposibile, pe pista de karting. ATV-ul e alta mancare de peste. Sa nu cumva sa dea cu ATV-ul de copac, stiind ca nu se intampla nimic, deh, la jocuri video face poc si copilul rade cu telecomanda in mana:grin: Jeez...pe un topic se discuta despre f_t_t_l in c_r, pe altul despre puscarie, castrare si viol, acuma despre cum sa punem tancii de-abia intarcati la ghidonul unui ATV:ha::ha::ha: O lume nebuna nebuna nebuna. Editat Martie 24, 2015 de giorgel Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
wolfman Postat Martie 24, 2015 Partajează Postat Martie 24, 2015 Re: Simulatoare Atv Ai mei au un an jumate si le-am luat un atv electric. Initial am zis ca-l vor folosi cand vor mai creste dar surpriza...vreo doua-trei zile s-au invartit in jurul lui de parca era OZN apoi usor usor au invatat cum sa-l foloseasca. Acum sa vezi jale cand se consuma acumulatorul. Exista diferite modele de atv mai mici sau mai mari (electrice) pentru diferite varste. "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mirela1980 Postat Aprilie 4, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 4, 2015 Re: Simulatoare Atv Multumesc frumos pentru raspunsuri! Eu ma gandeam sa ii cumpar un atv mai mic pe baterie, asa cum sunt si masinutele din parcuri, dar pana atunci o sa-l mai pun sa se joace pe calculator cu jocuri gen http://www.jocuricuateveuri.ro/joaca/calatorie-pe-atv , asta ca sa il potolesc pana o sa-i cumpar unul! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate