Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Folie lichida

DMM74
 Share

Recommended Posts

Re: Folie lichida

Salut,

Ma interesează si pe mine daca cineva a aplicat folie lichida pe masina si cum se comporta la intemperii? Polish de pădure, de exemplu

Seara buna.

Folie lichida?Nu am auzit de asa ceva,poate este ceva nou.Cum se aplica?Sunt curios si interesat totodata.

Fiecare zi trebuie trăită ca și cum ar fi ultima..

Off-road Alyon Team

Mai multe calitati si pretul pe masura .

Am incarcat pe o masina de strada , a fost absolut epatanta cam o luna pana s-a julit pe la manere si pe la pasajele rotilor si cam aia a fost . Acum masina e samoa orange , e super dar nici pe departe fata de cum a fost plastidipul semicamelelon satinat candy orange gold sidef .Costul relativ mare (1500 lei ) , aplicarea usoara , aspectul suuuper ... Probabil sunt si variante mai tenace de plastidip care ar rezista la crengi ... probabil doar crengute sau plete mladioase , nu crengi .

Edited by cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Va multumesc pentru răspunsuri. Am vazut un Pajero scurt, negru, parca era facut cu asa ceva. Daca proprietarul dorește sa ne împărtășească din experiența lui......

Seara buna.

LR Discovery 300 TDI, 1998

LR Freelander TD4, 2005, automat

http://www.lroc.ro

Eu pe LRD3 am folosit o folie transparenta de protectie deoarece nu mai puteam sa-i mai fac masinii decat un ultim polish dupa care urmatoarea varianta era vopsitul.Masina era neagra asa ca va dati seama cum se vedeau zgaraiturile pe ea !! Folia a fost super faina si super rezistenta am folosito 3 ani iar masina bagata la greu in padure(fac vanatoare in toata tara min 3 zile pe saptamana ) .Masina arata impecabil doar daca te uitai intr-un anumit unghi unde din reflexia luminii o vedeai cat este de zgaraita parca era slabata !!

Ma costat 3000 ron din care 800 ron oglinzile si ornamentele care erau facute cu folie 3 M de protectie care a fost un cacat de folie pe care se vedea fiecare urma de crenguta.

Daca este cineva interesat va dau contactul de la firma respectiva care este in Cta. ca sa discutati detaliile tehnice

Numai bine

Eu pe LRD3 am folosit o folie transparenta de protectie deoarece nu mai puteam sa-i mai fac masinii decat un ultim polish dupa care urmatoarea varianta era vopsitul.Masina era neagra asa ca va dati seama cum se vedeau zgaraiturile pe ea !! Folia a fost super faina si super rezistenta am folosito 3 ani iar masina bagata la greu in padure(fac vanatoare in toata tara min 3 zile pe saptamana ) .Masina arata impecabil doar daca te uitai intr-un anumit unghi unde din reflexia luminii o vedeai cat este de zgaraita parca era slabata !!

Ma costat 3000 ron din care 800 ron oglinzile si ornamentele care erau facute cu folie 3 M de protectie care a fost un cacat de folie pe care se vedea fiecare urma de crenguta.

Daca este cineva interesat va dau contactul de la firma respectiva care este in Cta. ca sa discutati detaliile tehnice

Numai bine

Multumim, orice informație e utila, problema esta ca la mine nu cred ca mai merge nici mama polishului, trebuie sa iau o hotarâre.

Seara buna

LR Discovery 300 TDI, 1998

LR Freelander TD4, 2005, automat

http://www.lroc.ro

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use