Optimus Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 (editat) Tocmai am trecut pe lângă un Pajero Sport 2.5 TD, bleumarin cu nr. MM....ZZZ, parcat pe șoseaua Colentina, în faţa parcului de lângă McDonald, şi care are geamul din dreapta-faţă spart. Posibil să fie o furăciune acolo. Dacă proprietarul sau cineva cunoscut citește aici, să meargă la mașină să vadă care e situația. Baftă. Editat Martie 25, 2015 de Optimus Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Martie 27, 2015 Partajează Postat Martie 27, 2015 Re: Pajero Sport- cu geamul fata-dreapta spart Ar fi fost util si un telefon la Politie. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 27, 2015 Autor Partajează Postat Martie 27, 2015 Re: Pajero Sport- cu geamul fata-dreapta spart Poate ca da... Sincer, in momentul ala nu m-am gandit la asta, eram pe fuga contra cronometru, intre niste clienti, si am scris aici cand oprisem sa intru la o firma, undeva pe platforma Pipera. In ideea de a minimiza pagubele, sa nu fie lasata asa masina acolo inca vreo noapte sau mai mult. Personal nu am deloc incredere in "organe", mai ales dupa ce am vazut cum procedeaza acum 3 ani, cand hotii aruncasera peste gard un obiect furat de teama sa nu fie gasit la ei, in timp ce militienii cautau amprente prin magazie, si a trebuit sa le explic eu ca ar putea gasi amprente pe obiectul din ambalaj, si chiar asa a si fost, era plin de urme de maini, insa nu au facut ABSOLUT NIMIC, cu toate ca obiectul fusese aruncat peste gard in timp ce echipa de militieni cercetau magazia, dovada clara ca hotii erau tiganii din curtea alaturata. Pagubitul era un prieten de-al meu, care cand a mers la sectie sa mai dea o declaratie, a fost luat la rost ca de ce nu avea camere si sistem de alarma functional, asta in conditiile in care chiar militienii prezenti la fata locului au recunoscut ca nu ajuta la nimic inregistrarile de pe camere, "dar macar stiti cine a fost"... Am avut si eu fosta masina cu incuietoarea fortata, mi-o stricasera de nu mai puteam folosi cheia la ea, dar nu am mers la organe. Oricum, as fi preferat sa-i vad personal in "actiune", dar nu au avut ghinionul asta... incuietoarea a fost mai rezistenta decat vointa lor. Deci, am procedat cum as fi preferat sa se intample in cazul meu, adica sa fiu anuntat eu, nu militia care e degeaba. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pantzerrow Postat Martie 27, 2015 Partajează Postat Martie 27, 2015 (editat) Re: Pajero Sport- cu geamul fata-dreapta spart .... care cand a mers la sectie sa mai dea o declaratie, a fost luat la rost ca de ce nu avea camere si sistem de alarma functional, asta in conditiile in care chiar militienii prezenti la fata locului au recunoscut ca nu ajuta la nimic inregistrarile de pe camere, "dar macar stiti cine a fost"... TE PISI pe toate sistemele de siguranta si pe toata politia din Romania ! De ce? Pai noul cod penal e facut de hoti pentru hoti si esti judecat de hoti. Toti putred de corupti ! Exemplu: In vara anului trecut a fost unul care , dupa ce noaptea fura camerele CCTV, ziua in amiaza mare fura din masini sau din curtile/blocurile de la mine din zona. La sfarsitul lui august a fost si randul meu insa m-am tinut de capul lui si a doua zi pana la pranz a fost arestat. A urmat circul cu arestarea de 24h, 30 de zile etc. Dupa 2 luni jumate a fost condamnat la 2 ani jumate cu suspendare desi avea peste 25 de cazuri numai la mine in zona, opera cu cagula pe fata noaptea si fara rusine ziua, iar la arestare s-au gasit asupra lui arme albe si multe bunuri furate. De aceea am mai multa incredere sa il ung la mir cu o teava sau sa las ciobanestii de Bucovina sa se joace ...pana nu mai are pic de carne pe el. Asta am ajuns din pacate...unde nu e lege, se aplica legea junglei. Editat Martie 27, 2015 de pantzerrow Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
FordRanger Postat Martie 27, 2015 Partajează Postat Martie 27, 2015 Re: Pajero Sport- cu geamul fata-dreapta spart ... sa il ung la mir... S-o fi uns el cu mir , ca prea a scapat ieftin . :grin: Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Martie 27, 2015 Partajează Postat Martie 27, 2015 Re: Pajero Sport- cu geamul fata-dreapta spart S-o fi uns el cu mir , ca prea a scapat ieftin . :grin: pe astia mici ii lasa, sint gainari nenorociti care cad la invoiala sa sifoneze pe altii... The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
abunea Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 Re: Pajero Sport- cu geamul fata-dreapta spart Depinde si de politist, eu am avut si experiente ok cu ei. Nu sunt toti idioti, dar ca la orice chestie, aia prosti sar in ochi. Eu as fi sunat la Politie, nu in ideea ca ii prind pe cei care au spart, ci sa il anunte pe proprietar, ca e nasol sa ii ploua in ea. Asta daca masina nu e plimbata cu procuri de la unul la altul. - O | | | | | | | O - - O IIIIIII O - Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate