Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Nissan Patrol pareri

iliedragosmihai

Postări Recomandate

Re: Nissan Patrol pareri

Domnilor am inspectat si Cotetu asta. Ca mai toate cotetele care exista la vanzare pe aicisa pe linga Bucuresti , si acesta este praf. Bate toata , da bate nu gluma ca nu sti unde sa te uiti. A/C cu numele , nu functioneaza . Caldura nici atit are un buton ? care daca dai ingroapa numai functioneste ! . Litrometru nu funct . Bordu spart . Culoarea este alta in talon are Autocolant negru . Si mai cere si o poala de bani. Pui mei numai handicapati. de vanzatori . Nu stiu ce super masini cred vanz ca au. Posibil sa creada bani cresc in POM :grin:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cine-i fraier...al care cere....sau al care da?:grin: ...

sunt mai rare ca apa in desertul Gobi masinile care la vanzare sunt ok...ca stare si ca descriere

vanzatorii astia de masini ar trebui sa se apuce de proza Sf...ca tare se pricep :ha: ...

Editat de Marius C alias Turagmes
Link spre comentariu

Standardele difera . Pentru unele persoane , pana nu cade usa si se invarteste roata , masina este OK . Pentru altele , daca are o zgarietura de spin pe sasiu , este o tragedie. Cei care se ocupa de masini , folosesc o strategie de vanzari pe care cumparatorul obisnuit nu o intelege si o considera paguboasa. Totusi , rezultatele vanzatorilor sunt pozitive pentru ei . Cer mult pentru ca un potential cumparator care se si deplaseaza sa vada o masina , este evident interesat , deci poate ridica pretul. Este greu sa starnesti interesul unei persoane, In vanzari , cand omul este gata interesat , vanzarea este 50 % incheiata.

Problema este ca si cei care cumpara au niste pretentii usor irationale. Modelul asta de Patrol nu se mai fabrica de multicel. Este o masina foarte utilizata in off-road din cauza puntilor . Orice masina o bagi in off-road incepe si se inmoaie. Servisarea este destul de scumpa si rareori se face corect de catre utilizator. Cine cumpara , o vrea fata mare ca sa o hodorogeasca el prin hartoape si noroaie. Daca proprietarul ar servisa-o , pretul ar creste si ar scoate-o de pe piata numai din valoare unei reparatii capitale complete.

Este un cerc vicios.

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

In cazul in care mi se adreseaza mie intrebarea , nici nu cumpar , nici nu vand. Stiu cum functioneaza vanzarile . Si proprietarii de buna credinta pot sa pice usor in subiectivitate. Sa zicem ca ai o masina buna. O faci praf in off-road. Bagi in ea 5000 euro sa o repari . Este plauzibil , o transmisie , un motor terminat . Sunt costuri mari. Dupa aceea , vrei sa o vinzi. Si ceri cat credeai tu ca face pe piata modelul plus reparatiile . Din punctul tau de vedere este oarecum corect. Din punctul cumparatorului de vedere treaba sta asa : " da ce ti-a venit sa o strici in halul asta , nene , de ai bagat atatia bani in ea ? I-ai bagat ca ai fost mocofan si ai stricat masina in paduri , nu este treaba mea sa platesc fitele tale cu off-road-ul. Si are partial dreptate. :grin:

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Fara sa va supar consider ca nici o masina nu merita atitia bani. Repet nu doresc sa supar pe nimeni este doar parerea mea. Oricat de mult investesc uni in Agregat tot nu merita ( fiare pt mine tot cotete sunt la anul fab ).

Toate agregatele pe care l-am vazut, proprietari au dorit combinatia cu terenu . Consider ca bani sunt mai importanti pt mine.

Referitor la ce defecte am gasit in 10 min de uitat superficial , si mers 5 km , ganditi-va ce s-ar gasi la un service Autorizat unde oameni acceia chiar stiu unde sa se uite. Sa ceri 8000 E , la ce probleme are chiar exagerat . Sper ca acum ma intelegeti. Nu doresc o masina perfecta la 2000 E , dar nici cotete la 8000 E

Link spre comentariu

daca vrei sa vezi o masina corect evaluata si in mintile ei il suni pe Koala...si macar arunci un ochi

FordRanger....ma refer la astia care au masini supraevaluate in raport cu starea lor tehnica....

Link spre comentariu

Cunosc masina eu nu fac offroad cu masina. Nici nu ma pricep , imi place dar nu sunt adeptul a baga mii de euro si sa o rup in cateva minute. Poate merita nu stiu dar totusi sunt cam multi euroi .........nu cred .

Link spre comentariu

eu as avea o intrebare la tine stimabile.

daca matale off roade nu faceti de ce nu luati domnia voastra vun Logan ? ca ala e eftin

Nu sa veniti acuma sa faceti proprietarul cu ou si cu otet, nu o vrei nu o cumperi si gata , da ca-I prea scumpa , da ca-I prea rea.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

eu as avea o intrebare la tine stimabile.

daca matale off roade nu faceti de ce nu luati domnia voastra vun Logan ? ca ala e eftin

Nu sa veniti acuma sa faceti proprietarul cu ou si cu otet, nu o vrei nu o cumperi si gata , da ca-I prea scumpa , da ca-I prea rea.

Eu vreau sa ajut o prietena sa-si cumpere un Patrol. Anunturi pe net....sute (ma rog....exagerez un pic, insa e plin). Din Craiova pana in Bistrina Nasaud, Satu Mare sau mai stiu eu....sunt ceva km. La telefon, toate sunt fete mari. Evident ca daca plec de la premisa asta, am trait degeaba pe acest pamant. Ma duc la fata locului si gasesc niste chestii carora cu greu le poti zice masini - cum ramane cu timpul si banii pierduti ? (cativa membri de pe forum carora le mai multumesc inca o data pentru ajutorul acordat m-au scutit de mult timp si bani pierduti).

Doresc doar un fier care sa fie OK pentru banii respectivi, constient ca mai trebuie bagati ceva in el ca sa-l faci de incredere si eventual sa-l adaptezi la necesitatile tale. Sa bat sute si sute de km ca sa vad o gioarsa pe care proprietarul o da drept virgina...unde s-ar ajunge ?

Eu il inteleg pe om, ca am trecut si eu prin ce trece el. Eu macar am fost de 2 ori pana in Germania sa vad niste cazaturi, sa vad niste mesteri in Photoshop si parcuri auto inexistente....cand dai de asa ceva, parca iti vine sa cauti OO-le si otetul...nu ai zice ? :)

PS. Ce masina-si alege omul, este strict problema lui.

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

ce am postat eu nu e o scuza pentru mincinosii de pe net , eu vorbeam strict de pret.

Si eu am facut drumuri aiurea pana am luat masinile, sa nu crezi ca nu. Si exact ca oricare altul am ciuda pe cei ce zic ca masina e asa si pe dincolo iar la fata locului vai mama ei. Dar pretul ? asta e alta poveste fiecare cere cat crede de cuviinta daca nu e real se autoelimina din start.

Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT

Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT

Natura si aventura

Link spre comentariu

Pai din exprimarea dumitale nu prea reiesea asta...si se poate observa ca nu m-am referit la pretul cerut de vanzator(i)...doar ceea ce promit ei in raport cu realitatea....

NADS Fitted

Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii.

Link spre comentariu

Domnilor va inteleg parerile. Dar doar parerea mea conteaza pt mine. Stiu ce vreau / cum vreau NU sunt un novice in ale mecanici , stiu ce vad , stiu sa apreciez . Eu va multumesc pt cele postate. Credeti-ma ma simpt onorat ca sunt printre voi.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare