grigsilviu Postat Martie 25, 2015 Partajează Postat Martie 25, 2015 Si pentru ca nu ma pot aptine dupa finalizarea troliului am zis sa confectionez si praguri laterale. Am cumparat 2,2m de teava negra 60mm de gaze, 1m de teava rectangulara de 100x100mm, 1m de teava rectangulara 50x100mm, 4 coturi pentru capete si sa ne apucam de treaba :banana Cam asa vad eu lucrarea: Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Martie 27, 2015 Autor Partajează Postat Martie 27, 2015 Re: Praguri pentru Feroza de Bucuresti Gata si pragurile dar maine le voi monta asa arata finalul pragurilor. Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Martie 28, 2015 Partajează Postat Martie 28, 2015 Re: Praguri pentru Feroza de Bucuresti Arata foarte bine,ai mana nu gluma.Ma bucura faptul ca vad cat mai putine bling-blinguri Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Martie 28, 2015 Autor Partajează Postat Martie 28, 2015 Re: Praguri pentru Feroza de Bucuresti Arata foarte bine,ai mana nu gluma.Ma bucura faptul ca vad cat mai putine bling-blinguri Multumesc frumos de aprecieri. Si iata si finalul montate. Numai bine Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Martie 28, 2015 Partajează Postat Martie 28, 2015 Re: Praguri pentru Feroza de Bucuresti ce fel de vopsea ai folosit? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Martie 28, 2015 Autor Partajează Postat Martie 28, 2015 Re: Praguri pentru Feroza de Bucuresti Am folosit vopsea Kober 3 in 1 la 0.75l cutia cumparata din Dedeman. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Martie 28, 2015 Partajează Postat Martie 28, 2015 Re: Praguri pentru Feroza de Bucuresti Rezista la uzuri,loviri,ciobiri? Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Martie 28, 2015 Autor Partajează Postat Martie 28, 2015 Re: Praguri pentru Feroza de Bucuresti Sincer nu stiu dar dupa ceva iesiri pe coclauri am sa-ti spun cam cum se prezinta. Din punctul meu de vedere cea mai buna vopsea este de la EMEX poliuretanica in combinatie cu un grund epoxidic tot de la EMEX si este forta. Dar se vinde doar in recipiente de 4 kg si nu aveam ce face cu atata vopsea. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
CatalinU Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 Re: Praguri pentru Feroza de Bucuresti La atelierele de prelucrat metalul trebuie sa aiba vopsea din aia anticiocan,nu stiu cum se numeste si daca vb cu cineva nu exista sa nu iti dea cateva sute de grame cat iti trebuie tie Ever tried.Ever failed.Try again.Fail again.Fail better Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ferocele feroza Postat Martie 29, 2015 Partajează Postat Martie 29, 2015 (editat) Re: Praguri pentru Feroza de Bucuresti Bravo, inca odata ! Frumoase praguri si excelenta ideea!:br:br Editat Martie 29, 2015 de ferocele feroza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate