costakala Postat Martie 27, 2015 Partajează Postat Martie 27, 2015 (editat) Sal,utare,ma poate ajuta cineva cu informatii despre vreo sursa de achizitionat articulatii sferice-road end ,(romania-europa).Multumesc. Editat Martie 27, 2015 de Astral VREUN / VREO.....FARA CRATIMA !!! Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
costakala Postat Martie 27, 2015 Autor Partajează Postat Martie 27, 2015 Re: articulatii sferice rod end..... Nissan patrol gr,y60 2.8 tubular Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
princedarko Postat Martie 28, 2015 Partajează Postat Martie 28, 2015 Re: articulatii sferice Cam toate firmele care produc rulmenti produc si uniball (sau rod ends). Pentru aplicatii in offroad este indicat sa folosesti si protectie antipraf din cauciuc ( dust covers). Astea se gasesc mai greu in Romania. Daca nu folosesti dust covers viata lor va fi foarte scurta... -- Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Dan Bucuras Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Re: articulatii sferice Cam toate firmele care produc rulmenti produc si uniball (sau rod ends). Pentru aplicatii in offroad este indicat sa folosesti si protectie antipraf din cauciuc ( dust covers). Astea se gasesc mai greu in Romania. Daca nu folosesti dust covers viata lor va fi foarte scurta... Am avut pe masina si nu țin mai mult de doua curse :-( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cos Postat Aprilie 9, 2015 Partajează Postat Aprilie 9, 2015 Re: articulatii sferice Inca am pe masina doua , ramase din cele opt cate au fost initial . Au trancanit dupa primii 200 km , dupa doi ani de trancaneala zilnica le-am inlocuit cu bucse OEM mai putin capetele de la sasiu la tendoanele inferioare spate . Vor fi inlocuite si ele cu aceleasi bucse de cauciuc care tin peste 100k km. ... sa fim corecti pana la capat ! Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate