Jump to content
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

problema electrica samurai santana an 91.

Dannybau
 Share

Recommended Posts

Ziua buna! Am o mica problemuta de electricitate pe samurai... Nu vrea nicicum sa mai arda faza scurta (nu-mi arde becu domn'le),am verificat sigurantele si sunt bune (precizez ca la una era topit plasticul de pe ea "dar ea nu arsa":)) am schimbat becurile si la fel,faza scurta nu vrea. S-a mai intamplat o chestiuta mica pe cand am observat eu ca nu mai functioneaza , s-a ars ventilatorul ambiental si s-a cam umplut de fum prin masina :-D . Ma gandesc sa nu se fi topit ceva fire... s-a mai aflat cineva in situatia asta?

Re: problema electrica samurai santana an 91.

Eu am pătit asta cu faza lunga pe o parte. Era firul împuscat undeva la vreo 20 de cm de far. Probabil ceva de genul asta e si la tine. Daca spui ca ai mai pătit de astea iti urez sa verifici instalatia. Nu e cea mai complicata operatie dar ai nevoie de migală si rabdare -).

Spor

Ps: daca mai ai nevoie de parti din instalatie da-mi un semn că mai am diferite parti / bucăti / life.

Edited by dragosd13
Suzuki Samurai - made in Japan...perfected in my garage

Re: problema electrica samurai santana an 91.

Multam! Am gasit "baiu" :) e din blocu de lumini l-am gâdilat putin si merge pentru moment... o sa trebuiasca schimbat , din cate am observat tre sa-i pun cateva relee ca e slaba instalatia si consumu prea mare, se incing firele ...

Share

• Create New...

Important Information

Access to the Club4x4 Forum is conditioned by adhering to our Rules - Terms of Use