Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Blocant fata XJ ieftin

filip2010

Postări Recomandate

Salutare tuturor.

Week-endul trecut,un amic m-a rugat sa-l ajut intr-o problema la ferma:o remorca ruginita de tractor cu rotile blocate trebuia mutata dintr-o parte in alta...cum nimeni cu un tractor nu a putut sa ne ajute,am pus XJ-ul la "bataie".Am legat-o de cuiul de tractare si am inceput distractia...dar in anumite momente datorita reliefului din batatura,remorca imi cam ridica de spate masina,ramanand doar in tractiune fata...astfel,in acele momente am simtit nevoia de un blocant fata.

Acum vine intrebarea mea : as dori sa imi pun un blocant ieftin (chiar si SH), dar care sa isi faca treaba cand "ii solicit ajutorul"...ce imi recomandati?

Am tot citit de Powertrax,Detroit...etc..sincer,caut cel mai ieftin blocant ptr. puntea fata,Dana 30.

Astept raspuns.

Multumesc.

Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii !
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Blocant fata XJ ieftin

Cred ca Powertrax Lockright si blocantele care inlocuiesc satelitii sunt identice indiferent de raport. Singura problema apare la cosul purtator, unde trebuie sa ai cos fara LSD.

Pentru XJ si ZJ cu 2.5TD, blocantele care inlocuiesc cosul purtator sunt pentru rapoarte de 3.73 si mai mare.

'02 WG CRD - EGR delete

'94 MX5 NA8 - Low, fast and stupid.

Link spre comentariu

Pai pe fata cu sigurantanu nu am LSD,era misto daca aveam...:al

Oare o merge adaptat un LSD de la o punte spate mai veche?

Editat de filip2010
Link spre comentariu

In principiu nu vreau sa investesc prea mult in blocant fata...cu un Powertrax nou ar insemna sa-i dubleze valoarea masinii :ha:

Ideea cu LSD-ul pe fata mi-a venit zapp-and youtube-ul.

Editat de filip2010
Link spre comentariu

pe fata e mai sanatos sa-ti pui un blocant...nu un LSD

de ce e mai sanatos blocantul ? vad ca se indreapta si catre un autoblocant cu bugetul....

Jeep Wrangler TJ 2006 , 2"lift , Dynapro MT , 33"
Link spre comentariu

Am gasit la un parc de dezmembrari din Ploiesti o punte intreaga de XJ cu raport 4.1 + blocant (nu stiu de care,posibil Detroit) la 250 euro.Zilele acestea urmeaza sa demontez blocantul si sa-l montez pe puntea mea. :bx

Link spre comentariu

• 9 luni mai târziu...

Am gasit la un parc de dezmembrari din Ploiesti o punte intreaga de XJ cu raport 4.1 + blocant (nu stiu de care,posibil Detroit) la 250 euro.Zilele acestea urmeaza sa demontez blocantul si sa-l montez pe puntea mea. :bx

Imi spui te rog ce dezm din Ploiesti au piese de XJ?

Multumesc

Suzuki Vitara '92 1.6 8V metaltop putin gadilata,

Aprilia Pegaso '97 plus inca ceva utilaje de sosea

Jeep Cherokee 2001 4.0 automatic + GPL sevential putin gadilata

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare