gabi ostache Postat Martie 31, 2015 Partajează Postat Martie 31, 2015 Pajero Sport model 2005 -stare buna de functionare -full electric,piele,climatronic,radiocd/mp3-navigatie -acte la zi, nu are taxa platita -accept schimburi cu auto (de preferat benzina si motor maxim 2000 cm) Pret 6899 euro negociabil Contact 0722248610 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 31, 2015 Partajează Postat Martie 31, 2015 Re: vand/schimb Pajero Sport Nu stiu si nici nu sunt interesat, dar cred ca ti-ar fi util sa precizezi ce motor are si ce cutie de viteze si ca sa nu streseze aiurea diversi gura-casca ai putea sa precizezi cam cat ar fi taxa de kkt......:h5 REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Optimus Postat Martie 31, 2015 Partajează Postat Martie 31, 2015 Re: vand/schimb Pajero Sport Din poze, sigur e 2.5 TD cu cutie manuala si Easy Select. :) Masina arata bine, si nu ar strica si niste poze de la interior. Bafta la vanzare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ostache Postat Martie 31, 2015 Autor Partajează Postat Martie 31, 2015 Re: vand/schimb Pajero Sport intr-adevar Optimus , motorizare diesel 2477 cmc, cutie manuala si cuplajele transmisiei integrale 2H/4H/4L . revin si cu poze la interior cat de curand. si app de taxa Astral presupun ca este astonomica din acest motiv nici nu mi-am batut capul cu ea,se poate circula fara probleme cu nr actuale Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ostache Postat Aprilie 1, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 1, 2015 Re: vand/schimb Pajero Sport si interiorul..scaunul soferului si cotiera cu ceva uzura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ostache Postat Aprilie 15, 2015 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2015 Re: vand/schimb Pajero Sport 6500 euro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ostache Postat Iunie 19, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 19, 2015 Re: vand/schimb Pajero Sport 6000 negociabil. sunt dispus si la schimburi ...astept oferte Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ostache Postat August 26, 2015 Autor Partajează Postat August 26, 2015 Re: vand/schimb Pajero Sport 5700 euro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ostache Postat Ianuarie 8, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 8, 2016 Re: vand/schimb Pajero Sport valabil ...nu vrea nimeni pajero? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
lee99 Postat Ianuarie 12, 2016 Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Re: vand/schimb Pajero Sport, 2.5 TD, manual, Easy-Select kilometri? Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ostache Postat Ianuarie 12, 2016 Autor Partajează Postat Ianuarie 12, 2016 Re: vand/schimb Pajero Sport, 2.5 TD, manual, Easy-Select kilometri? In bord arată 170000 si ceva. Nu ma întreba daca sunt reali, n-am avut curiozitatea sa verific de când am luat mașina Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ostache Postat Martie 6, 2017 Autor Partajează Postat Martie 6, 2017 Re: vand/schimb Pajero Sport, 2.5 TD, manual, Easy-Select pret nou 4900 euro (usor negociabil). Intre timp la motor a aparut o problema : necesita inlocuire chiulasa sau garnitura de chiulasa - PREZINTA ULEI IN LICHIDUL DE RACIRE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ostache Postat Martie 17, 2017 Autor Partajează Postat Martie 17, 2017 Re: vand/schimb Pajero Sport, 2.5 TD, manual, Easy-Select 4500 euro pret nou Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gabi ostache Postat Septembrie 27, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2017 Re: vand/schimb Pajero Sport, 2.5 TD, manual, Easy-Select s-a inlocuit chiulasa,masina a primit revizie generala (inlocuit alternator,electromotor,ambreiaj,filtre,uleiuri etc.). pret nou 5000 euro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate