ctinu Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctinu Posted April 1, 2015 Author Share Posted April 1, 2015 Re: Foto bancuri La un salon auto. - Fiti amabil, imi puteti spune ce marca este masina asta? - Stimate domn, sincer, masina mare n-o cunosc, iar cea mica, daca judec dupa sigla, as zice ca e Renault! Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Re: Foto bancuri La un salon auto. - Fiti amabil, imi puteti spune ce marca este masina asta? - Stimate domn, sincer, masina mare n-o cunosc, iar cea mica, daca judec dupa sigla, as zice ca e Renault! [ATTACH=CONFIG]241037[/ATTACH] Nu m-am putut abtine, dar parca erau si femei pe aici ?! :) eMTe-uri... :) NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctinu Posted April 2, 2015 Author Share Posted April 2, 2015 Re: Foto bancuri Materialul mi l-a trimis o femeie; n-am facut decat sa finisez putin textul. Chiar daca tema se refera cam la aceleasi "zone umbrite", modul de abordare este total diferit. Cam ca in cazul diferentei intre desenele de pe peretii wc-urilor din internate si unele scene din filme artistice suprarealiste. Nu stiu in ce conditii a fost facuta poza: a fost regizata, sau femeia, posibil prezentatoarea, a fost surprinsa intr-un moment de odihna. Oricum, femeile care analizeaza fotografia pot trage concluzii utile privind modul in care trebuie sa se comporte intr-un spatiu public, mai ales in zile calduroase. Parerea mea. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Big.Ursu Posted April 2, 2015 Share Posted April 2, 2015 Re: Foto bancuri Intr-adevar, parca fontul difera un pic :) Colegule, las-o un pic moarta. Nu e nici o diferenta intre ce ai postat tu (cel putin ultima imagine) si ce am scris eu cu colegul @Patrolator pe un alt topic. Amuzant a fost totul, mai putin falsa pudoare. In rest...numai de bine sa auzim. Ca idee, sa stii ca femeile nu sunt asa de delicate, si ca orice om - cunosc toate cuvintele din ceea ce s-a postat. Iar sa pui o poza de genul celei de mai sus, cu precizarea ca femeile "pot trage concluzii utile" - s-ar putea sa starneasca indignarea acestora, ceea ce ... nu ti-ai dori :) Sa fim sanatosi noi ! NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted April 17, 2015 Share Posted April 17, 2015 Re: Foto bancuri din ciclul...am si eu troliu :ha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctinu Posted April 20, 2015 Author Share Posted April 20, 2015 Re: Foto bancuri Se stinse Arvinte. Durere mare...A lasat prin testament 40000 Euro pentru cheltuieli de inmormantare. Nevasta-sa a indeplinit riguros toate punctele testamentului: - servicii funerare - 1500; - donatii la o biserica - 250; - pomana la o cantina - 250 ; - piatra funerara - 38000 . - Dar cat de mare e piatra funerara?, intreaba o prietena. - Nu stiu exact, uita-te si tu! Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctinu Posted April 28, 2015 Author Share Posted April 28, 2015 Re: Foto bancuri Banc...trist. Proiect numit: “Sa prevenim boala Alzheimer" desfasurat la un centru pentru batrani din Michigan. Tema zilei: “Pentru a-ti mentine mintea functionala, incearca sa reproduci ceva din memorie.” Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Re: Foto bancuri Modesta babuta . Nu s-a aruncat la dimensiuni prea generoase. :grin: Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wolfman Posted April 28, 2015 Share Posted April 28, 2015 Re: Foto bancuri A pus coaiele invers :ha: "Majoritatea oamenilor se tem atat de mult sa piarda ceva incat toata viata au grija sa nu aiba ce sa piarda." Link to comment Share on other sites More sharing options...
FordRanger Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Re: Foto bancuri Varsta . Stii tu cum aratau 'halea de le-a vazut ea in tinerete ? :ha: Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pantzerrow Posted April 29, 2015 Share Posted April 29, 2015 Re: Foto bancuri :grin: Azi refuzi sa participi la viata publica. Maine vei ajunge sa fi condus de inferiorii tai ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marius C alias Turagmes Posted January 23, 2016 Share Posted January 23, 2016 Re: Foto bancuri masina economica Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctinu Posted January 24, 2016 Author Share Posted January 24, 2016 Re: Foto bancuri masina economica Mai degraba "masina protejata de viespi impotriva furtului de benzina". Cred ca daca ii dadea jos rotile, ilustra mai bine ideea de economie. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctinu Posted January 24, 2016 Author Share Posted January 24, 2016 Re: Foto bancuri Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alin Posted February 16, 2016 Share Posted February 16, 2016 Re: De pe Facebook adunate....... Chiar daca nu e de pe facebook ,poate nu se supara nimeni Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctinu Posted March 15, 2016 Author Share Posted March 15, 2016 Re: Foto bancuri Simt artistic. Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctinu Posted March 23, 2016 Author Share Posted March 23, 2016 Re: Foto bancuri Libera concurenta Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pleampa Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Re: Foto bancuri Perpetuum, gasita pe softpedia S. Maugham: „Psihologia proletarului este următoarea: cu cei mari este slugarnic, celor mici li se pişă în cap.“ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctinu Posted March 24, 2016 Author Share Posted March 24, 2016 Re: Foto bancuri Bun bancul; pustiul l-a spus si maimutoiului! Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
219CXR Posted March 24, 2016 Share Posted March 24, 2016 Re: Foto bancuri Padure "proprietatea" statului...sau ce-a mai ramas...:uameni 0724066100 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctinu Posted March 25, 2016 Author Share Posted March 25, 2016 Re: Foto bancuri Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctinu Posted March 29, 2016 Author Share Posted March 29, 2016 Re: Foto bancuri Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctinu Posted April 2, 2016 Author Share Posted April 2, 2016 (edited) Re: Foto bancuri Edited April 2, 2016 by ctinu Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ctinu Posted April 2, 2016 Author Share Posted April 2, 2016 Re: Foto bancuri Sa cunosti, sa vrei - vei putea face ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts