teodorescu.florin Posted April 1, 2015 Share Posted April 1, 2015 Nemaiputand circula cu ele,am ales sa le vand pe bucati. Este vorba de 2 BMW-uri,dupa cum urmeaza: 1.BMW E36,325 TDS,break,cutie automata,motor 2.5 TDS (acelasi motor ce se afla pe Range Rover P38),resoftat si dus la 178 CP prin rescrierea unui eprom din calculator,interior piele. 2.BMW E46,motor 2.5 benzina (M52),170 CP,interior plus,modelul SI. Ambele masini le-am adus personal si am circulat in romania cu ele,ambele sunt pe numele meu (ptr. cine e interesat de acte+numere),ambele sunt dezmembrate in proportie de 10-15% Poze recente cu starea in care se afla urmeaza sa atasez. Pot fi contactat telefonic 0761.935.101 sau pe e.mail : teodorescu.florin@ymail.com Fac pret bun daca cineva este interesat sa le cumpere integral. Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link to comment Share on other sites More sharing options...
teodorescu.florin Posted March 16, 2016 Author Share Posted March 16, 2016 Re: Dezmembrez BMW E36 si E46 Zapp-and forumul,am dat peste acest anunt al meu vechi. Deoarece toate masinile le-am dat,acest anunt nu mai este valabil. Rog un moderator sa inchida si sa stearga (daca este posibil). Multumesc :cl Ca sa fii respectat, incepe prin a te respecta tu insuti. “Tudor Arghezi, citat despre respect” Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts