gusteru Postat August 31, 2008 Partajează Postat August 31, 2008 am nevoie de o parere cit mai realistica. un aro 10 cu motor dacia 1400 benzina, rezista la ture de 3-5000 km (pe asfalt) fara probleme,la o viteza de 85-90 km/h fara sa ma lase-n drum din te miri ce? eu nu prea vad de ce nu, dar as vrea sa aud parerea posesorilor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 31, 2008 Partajează Postat August 31, 2008 Re: aro 10? hmmm nu as crede ca poti s ate avanti la inceput la semenea ture il iei, il verifici din cap in coada (tu personal) si schimbi ce e de schimbat "cum scrie la carte" cu piese bune apoi il folosesti vreo 500-1000 km pe langa oras si vezi ce nu ai descoperit intre timp iti faci idee ce poate sa cada si ai la tine scule si minim de piese motorul, daca e de dacie ...merge cam cat ar merge pe dacie, adica la fiecare 500 km il mai bibilesti transmisia e ok daca e buna si reglata bine, nu pui difereniale cobite si planetare sudate cu directia poate o sa ai probleme daca iei un model de dinainte de 92 , dar e exact de dacie, deci, daca te lasa mai rau pe undeva, gasesti piese de dacie noi si le pune oricine sus... daca iei dupa 92, e ceva mai solid, mai ales la partea de directie...capeti de bara etc discul si placa la ambreaj, tin cam cat la o dacie, depinde marfa ce pui sus toate piesel sunt ieftine si foarte ieftine daca iei foarte ieftine te va costa de 2 ori manopera, poate de 3 ori, deci cauta ceva mai bun ca oriicum sunt bani de tigari nu pune cauciucuri mari si mai ales nu late daca ai avut dacie o sa stii ce si cat te tine, nu mai ai secrete.. bafta ps daca ai pe el un motor de masina straina, jumatate din probleme nu le mai ai... forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat August 31, 2008 Autor Partajează Postat August 31, 2008 Re: aro 10? m-ar fi interesat cu motor de dacie ca pot sa-i potrivesc piese de renault 12 si ceva dacii vechi mai sint si pe aici si sint exploatate zilnic fara probleme.plus motorul de dacie pot sa-l mesteresc singur. de transmisie si restul mi-e mai frica , in toata olanda nu exista decit un spartana importat din franta si un 10-2 in curs de restaurare. insa imi place masina dar daca tot o iau trebuie s-o folosesc mai mult sau mai putin zilnic si sa pot lace si laponia o data pe an fara probleme. daca ma lasa-n drum si nu ma descurc de piese sint cam in rahat. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 31, 2008 Partajează Postat August 31, 2008 Re: aro 10? scuze , nu am vazut de unde esti da, se potrivesc problema e ca un motor bun de dacie... e greu de facut, nu prea mai sunt mesteri care sa-l faca cum scrie la carte au fost modelel de aro 10 pt export cu motoare de vw 1600 turbo diesel alta treaba si eu am avut unul cu motor de vw 1,6 dar diesel fara turbo... f fiabile transmisia e ok daca se pastreaza cauciucuri inguste si daca se poate si nu f mari in diametru, dar trebuie sa fie reglata bine daca iei unul, neeaparat sa fie cu directia in fata motorului nu prin spatele motorului diferenta e decisiva cu primul nu ai treaba deloc, are directie de aro 244...f robusta cu al 2 lea, cu directia in spatele motorului...nu o sa fie niciodata buna, tot timpul ai probleme in rest, o masina f simpla mereu se mai destarnge ceva, dar nu prea te lasa in drum decat daca se strica motorul... iar asta depinde te tine cum il faci si pregatesti forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat August 31, 2008 Autor Partajează Postat August 31, 2008 Re: aro 10? diesel-ul pentru mine e exclus, taxa e dubla fata de benzina si la greutatea unui aro 10 cred ca e in jur de 100€ lunar. in plus trebuie sa fie perfect functional, daca mai aduc un fier acasa ( am deja 4) la care tre' sa mesteresc toata ziua ma-mpusca nevasta-mea sa nu mai zic de vecini Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat August 31, 2008 Partajează Postat August 31, 2008 Re: aro 10? guster...nu stiu ce fiere ai pe acasa, dar la aro e de mesterit cine zice altceva ... te ia in gluma cauta alta piesa... aro e exclus atunci si zi asa... e dublu taxa pe diesel ca pe benzina... pai oare de ce daracu? forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Septembrie 1, 2008 Autor Partajează Postat Septembrie 1, 2008 Re: aro 10? stiu cum e cu mestereala, am un LR109 din '71, un 110 , o niva si un MGB GT din 76. nu pot sa spun ca au probleme - cu exceptia LR 110 care cere alt motor printre altele- dar intretinerea la toate patru cred ca fac tot cit o mestereala la un singur aro. ci t despre taxa, aici platesti la greutate. daca-i diesel zic ei ca polueaza si-ti iau banni ca sa descurajeze posesorii de diesel. de fapt motorina e mai ieftina si consumind mai putin statul pierde bani (86% din pret sint taxe si accize) si tre' sa-si scoata pirleala. in schimb tot ce e peste 25 ani e taxfree si asigurarea e in jur de 100 euro anual. ca sa-ti faci o idee 110 ma costa 145 euro( in functie si de provincia in care locuiesti) lunar, drept care l-am scos din circulatie. cind am nevoie de el ma duc la posta si in5 min si 10 euro il inscriu pentru min. 3luni, dupa care il radiez din nou. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kosfunny Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: aro 10? E costisitoare sau dificila, la un ARO 10, schimbarea motorului de 1.4 cu unul de 1.6 si a cutiei de 4 cu cea de 5? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 2, 2008 Partajează Postat Octombrie 2, 2008 Re: aro 10? motorul nu cred ca e greu de schimbat cutia.... trebuie sa fie de aro 1o, chiar cu 5 viteze sa fie (au fost puse pe aro 10 cu motoare renault 1800 si pe motoarele de vw td 1600 pt export) nu vei putea pune cutie de dacie papuc pe aro 10 decat daca nu vrei sa ai reductor si tractiune fata.... la cutia de dacie 4x4 si la cea normala, grupul fata este in cutia de viteze, la aro 10, grupul este sub carcasa de ambreaj deci, trebuie sa iei de undeva cutie de aro 10 cu 5 viteze forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
devildnb Postat Octombrie 16, 2008 Partajează Postat Octombrie 16, 2008 Re: aro 10? cutia in 5 trepte de aro este cutie de papuc tractiune spate, cu capacul ala din spate (adaugat sa intre a cincea ) modificat sa se prinda reductorul. este mai lunga pt ca are loc pt dif fata si de invarte (ca toate cutiile de viteze) invers fata se sensul motorului. deci schimbi grupul fata si puntea spate cu unele de aro 10 cu motor 1.9 renault. si daca tot strici un aro 10 cu motorizare renault ii iei si cardanele, pt ca cel din spate e mai scurt si cel din fata e mai lung. si trebuie sa ii faci alta prindere la cutie, si manetele cred ca vin altfel. eu zic , mai bine mergi mai incet. sante` Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator the_player Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: aro 10? eu unu te su.stin....bine ai venit Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: aro 10? :off ma duc la posta si in5 min si 10 euro il inscriu pentru min. 3luni, dupa care il radiez din nou. ......oare pe cand si la noi?.... on toppic, stiu un aro 10 cu motor renault de 1,9...mere pe dealuri de te sperii...daca e gresat pe la incheieturi si cardane, uleiuri prin cutie si grupuri nai treaba cu el,...de motorul de dacie nus ce sa zic(aro 10 de care iti zic apare in poze la cateva iesiri din sibiu) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Octombrie 28, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: aro 10? :off ma duc la posta si in5 min si 10 euro il inscriu pentru min. 3luni, dupa care il radiez din nou. ......oare pe cand si la noi?.... on toppic, stiu un aro 10 cu motor renault de 1,9...mere pe dealuri de te sperii...daca e gresat pe la incheieturi si cardane, uleiuri prin cutie si grupuri nai treaba cu el,...de motorul de dacie nus ce sa zic(aro 10 de care iti zic apare in poze la cateva iesiri din sibiu) intre timp am dat niste ture prin franta, acolo sint inca destule, insa cum spuneam undeva mai sus, taxa la motoerele diesel e dubla, si vreau s-o iau ca s-o folosesc zilnic (ce dracu , un pic de mindrie nationala acolo), nu numai 3 luni pe an. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator florin75 Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: aro 10? Eu am avut A10 cu motor Dacia 1,4, cutie 4 trepte. Nu am avut probleme deosebite pe parcursul a 40.000 km, dar masina era noua. Minusuri: viteza de croaziera scazuta, in jurul a 80-90 km/h, transmisie zgomotoasa, demaraj lent. Totusi motorul propulseaza onorabil masina, chiar si in teren accidentat, zapada sau noroi. Nu se recomanda soferilor agresivi! Consum rezonabil dar totusi mare fata de performantele masinii (in jurul a 10-11%). Cuplu mic (defect grav la o masina de teren) dar reductorul salveaza situatia! Tot timpul in care am avut in posesie masina respectiva mi-am dorit un motor adecvat pe ea! Desi asta ar fi dus la distrugerea rapida a transmisiei originale, in cazul in care ar fi fost pastrata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
myke Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: aro 10? cutia in 5 trepte de aro este cutie de papuc tractiune spate, cu capacul ala din spate (adaugat sa intre a cincea ) modificat sa se prinda reductorul. este mai lunga pt ca are loc pt dif fata si de invarte (ca toate cutiile de viteze) invers fata se sensul motorului. deci schimbi grupul fata si puntea spate cu unele de aro 10 cu motor 1.9 renault. si daca tot strici un aro 10 cu motorizare renault ii iei si cardanele, pt ca cel din spate e mai scurt si cel din fata e mai lung. si trebuie sa ii faci alta prindere la cutie, si manetele cred ca vin altfel. eu zic , mai bine mergi mai incet. sante` Cutia in 5 e cutie de renault trafic cu reductor adaptat de aro.Iar invirteala inversa e datorata si reductorului. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Re: aro 10? cutia in 5 trepte de aro este cutie de papuc tractiune spate, cu capacul ala din spate (adaugat sa intre a cincea ) modificat sa se prinda reductorul. este mai lunga pt ca are loc pt dif fata si de invarte (ca toate cutiile de viteze) invers fata se sensul motorului. deci schimbi grupul fata si puntea spate cu unele de aro 10 cu motor 1.9 renault. si daca tot strici un aro 10 cu motorizare renault ii iei si cardanele, pt ca cel din spate e mai scurt si cel din fata e mai lung. si trebuie sa ii faci alta prindere la cutie, si manetele cred ca vin altfel. eu zic , mai bine mergi mai incet. sante` Cutia in 5 e cutie de renault trafic cu reductor adaptat de aro.Iar invirteala inversa e datorata si reductorului. Asa e. Am avut 3 ani o struto-camila din asta de la ARO. Sasiu de Aro 24x, motor Renault 1.9TD 100CP, cutie Renault Trafic cu reductor adaptat, frane Volvo, servodirectie Renault Trafic, Punti Mitsubishi Pajero Pinin. Masina a fost luata de la fabrica in 2003 si a costat vreo 12000 $ Super masina. "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gusteru Postat Octombrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: aro 10? Eu am avut A10 cu motor Dacia 1,4, cutie 4 trepte. Nu am avut probleme deosebite pe parcursul a 40.000 km, dar masina era noua. Minusuri: viteza de croaziera scazuta, in jurul a 80-90 km/h, transmisie zgomotoasa, demaraj lent. Totusi motorul propulseaza onorabil masina, chiar si in teren accidentat, zapada sau noroi. Nu se recomanda soferilor agresivi! cind conduci un LR din '71 un aro 10 pare rapid si luxos. Consum rezonabil dar totusi mare fata de performantele masinii (in jurul a 10-11%). Cuplu mic (defect grav la o masina de teren) dar reductorul salveaza situatia! Tot timpul in care am avut in posesie masina respectiva mi-am dorit un motor adecvat pe ea! Desi asta ar fi dus la distrugerea rapida a transmisiei originale, in cazul in care ar fi fost pastrata. deci sufera de aceeasi boala ca LR. pune-i un motor competent - LR nici pina azi n-a reusit o combinatie rezinabila cutie motor- si distrugi transmisia Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate