Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

A folosit cineva disc de ambreiaj Blue Print ?

FordRanger

Postări Recomandate

Re: A folosit cineva disc de ambreiaj Blue Print ?

Multumesc pentru pont. Am sa verific si telefonic daca au piesele care apar pe site. Par sa aiba o gama larga .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Ai Intercars si Szakál Metal in Brasov ambele au in stoc mai multe variante suna i si da le un cod trimis de mine si ti dau ei variante pe ele.Asa ai o garantie aproape de tine.Exista piese care merita luate din magazine online dar nu ambreaj.Parerea mea.

Link spre comentariu

Multumesc Pointer , am sa sun maine si daca nu dau de ei , incerc saptamana viitoare dupa sarbatori .

Nu vei fi judecat niciodată de un om mai bun ca tine. Cei care judecă îşi urăsc, de fapt, propriile greşeli şi neputinţe.
Link spre comentariu

Sa va povestesc povestea lui FordRanger zis Pacala si sa aflati ce face el in noaptea de inviere. Ambreiajul meu era de fapt supapa de la EGR care era intepenita de mizerie si lucra fragmentat , facand ca motorul sa se tureze si sa se detureze sacadat . Intrucat la schimbarea treptelor apasam ambreiajul si turatia in mod normal scadea , din cauza supapei , motorul livra cuplul sacadat . Acest lucru se intampla numai la accelerare ( cand ambreiajul era cuplat ) si la decelerare , cand transmitea vibratiile . Asa ca , in noaptea de inviere , mi-am suflecat mainile , am consumat doi litri de benzina si un spray pentru indepartat depuneri de zgura si alte mizerii si tocmai am incheiat lucrarea. Masina merge ca unsa , turatia urca si coboara lin si rapid , nu exista nici o vibratie pe care sa o percel in livrarea cuplului nici la accelerare si nici la decelerare. Un amic mecanic care mi-a probat masina mi-a zis ca, din punctul lui de vedere, este o problema de admisie aer si gestionare flux de aer in amestec , desi a sesizat ca manifestarile se aseamana cu ale unui disc sau rulment de presiune uzat, si a avut dreptate.

Sarbatori fericite :grin: !

Link spre comentariu

Am vazut azi un articol (din 10 aprilie) de pe 4tuning, in care se reia tema pieselor auto aftermarket. Ei zic ca si Blue Print este o firma noname. Eu personal nu cumpar piese de la o firma de care nu am auzit nimic, sau nu are o istorie bogata.

http://www.4tuning.ro/ghidul-soferului/piesele-auto-noi-suspect-de-ieftine-afacere-sau-bataie-de-cap-25858.html

:jp1
Link spre comentariu

• 4 luni mai târziu...

Eu am luat pentru Mazda B2500 UN de la Mister-auto.ro cu 688 Ron set ambreiaj LuK 625 3029 00 (Disc + Placa + Rulment), merg cu el de 25000KM fara probleme. Coletele se livreaza din Franta. Din cate stiu aveti acelasi ambreiaj pe Ranger. Mai gasiti piese la pret decent pe e-piesa.ro Sper sa nu supar pe careva ca postez adresa site-urilor, am cumparat de la ele si pentru mine a fost OK.

Succes

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare